2015 Şubat Anneleri

Düzelecek diye avutuyoruz işte hepimiz kendimizi :)) elbet biz de rahata ereceğiz..

Alla alla kayanan niye laf ediyor çok ilginç, kendisi mi bakmak istiyor? Allahım böyle boş işlerle niye uğraşır insanlar, sevinmesi gereken yerde laf ediyor

kendisine ilk teklif ettik ben bakamam dedi. şimdi de annen nie sizde kalıyor bakıcı baksın die sürekli telefon açıyor oğluna.

kendisine ilk teklif ettik ben bakamam dedi. şimdi de annen nie sizde kalıyor bakıcı baksın die sürekli telefon açıyor oğluna.
O zaman baksaymış siz telif etmişsiniz.. Olsun boşver sen, üzülecek kafaya takacak başka şeyler var, bir de bunu kafana takma sen, ne güzel annem yanında bakıyor

valla gündüz ve gece aynı anda uyku eğitimi nasıl olur inan bi fikrim yok. belki daha iyi olacaktır. sen begümün verdiği tepkilere göre karar ver istersen. ama eğitime illa ki gece başlayın diyorlar. kızların da dediği gibi ilk gece zor sonra gerçekten inanması çok güç ama çok kolay oluyor. ayazbeyazın da dediği gibi istersen emme bitince de başlayabilirsin..

canım evdekiler uyanacak diye çocuğun düzenini bozma bence. hangisi doğruysa onu yap sen, onlar seni düşünecek bebeği düşünecek sen onları değil. .

ben önce sallanma Alışkanlığından vazgeçireyim de tamamen kendi kendine uyuması şimdi kalsın madem.. memeden kesme fikri daha çok korkutuyo şu an. off bilmiyorum canım inan hiç bişeye gücüm ve halim yok psikolojik olarak. bi deneme yapıcam bakalım..

deniycem canım mutlaka. ne mutlu sana olumlu sonuç aldın sen.

emme bitene kadar bende biterim herhalde.. deniycem mutlaka en azından olmasa da denemedim demem. gece başlayayım bakalım gerisi kendiliğinden bi şekilde gelir artık..

ay kadına bak kıskanıyyor mu çocuğu.. gerçekten lüzumsuca bi davranış. huzur vereyim demiyor da olan huzıro bozmaya çalışıyor..ilginç. .

Ah ah kızımı odasına koyup çıkardım uyurdu gıkı çıkmazdı
Sizi okuyunca mazide buldum kendimi.
Bir kere uyanırdu koca bir biberonu devırir hop geri yatardı. Herşey saatlıydı öyle kolaydı ki bakımı
Ona güvenip ıkıbcuyı yaptım ama oglanda aynı ayarı tutturamadım
Demekki neymiş her çocuk bir deilmiş :)))

Kızlar ya benımkı kaşar peynirine bayılıyor. Burda çocuklar için parmak şeklinde peynir var bu tanesi bir br süt değerinde ımiş. Sert peynirlerın calcıum oranı çok yüksek oluyor beslenme açısından. Yanı 1kg krem peynir = bi dilim kaşar gibi bişey
Bulsa süt banyosunda yapar bu sıpa vallahi, biberonu azalttım yoğurt peynir takılıyoruz şimdilik. Bugün ıkı köfte yedi onun dışında meyva süt yoğurt peynir ne bulsam sokdum ağzına :)

Kızlar çilek veriyor musunuz bebişlere yani hormonlu diye vermek istemiyorum havalar daha tam ısınmadı ya sera çilekleridir şimdikiler ilaçlı filan ama tadını öğrensin diye verdim bu akşam berata bi zararı olmaz inşallah

Bu uykusuzlugu hep biseye baglamaya calisiyoruz demiyoruz ki bunlar deli
O bakislar beni de benden aliyor canim. En cok onlardan vazgecemem. Bakalim nasil olacak.

canım evdekiler uyanacak diye çocuğun düzenini bozma bence. hangisi doğruysa onu yap sen, onlar seni düşünecek bebeği düşünecek sen onları değil. .
Canim buna ben de katiliyorum ama kayinvalide aglayinca hemen geliyo. Dayanamiyolar hic. Sanki kendi bebegime iskence yapcam

Hadi bakalım hayırlısı canım.. İnşallah güzel olur iyi geçer deneyimin

Canim buna ben de katiliyorum ama kayinvalide aglayinca hemen geliyo. Dayanamiyolar hic. Sanki kendi bebegime iskence yapcam
Ayy benim de kv ilk kaldığında ağladığında pat diye geldi odaya.. O an var ya cinlerim tepeye.. Kadına sen git senlik bişi yok diyorum daha bana ne oldu gazı mı var ki acaba diyor, o Zaman daha 7 aylıktı.. Eşime söyledim dürttüm o an hemen anladı, müdahale etti bi daha da giremedi öyle :)))

Kızlar moralim çok bozuk kızımın vajinasında yapışıklık fark ettim bugün.doğduğundan beri takip ederim halbuki ne zaman oldu hiç bilmiyorum.kayın biraderim genel cerrah hemen bi çocuk cerrahında götürün dedi.eşimin işi dolayısıyla ve dr ların tüm randevularının dolu olması nedeniyle malesef en erken çarşamba gününe randevu alabildik.daha da fark etmesem neredeyse çişini bile yapamıycakmış yavrum

Kendimi suçlu hissediyorum ben de.daha dikkatli olmalıydım ama silerken canını acıtırım diye korkuyodum..

Genelde kremle falan açılıyormuş inşallah daha kötüsü olmaz..kızı olan arkadaşlar dikkatli,olum benim yaptığım hataya düşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…