yine mi kilo konusu açıldı. sizin anormal olduğunuzu düşünüyordum ama bu kadar insan anormal olamaz benim galiba anormal. tek kilo alanınız benim 12 kg maşallahım vaR.
yine mi kilo konusu açıldı. sizin anormal olduğunuzu düşünüyordum ama bu kadar insan anormal olamaz benim galiba anormal. tek kilo alanınız benim 12 kg maşallahım vaR.
:) vala bilmiyorum cnm bn almadım daha bebişin kilosunu falan sordun mu doktora birde bn yeni yeni ymeye başladım sürekli tiksinme ve bulantı var sende olmamış gibi bu durumlar ondandır
:) vala bilmiyorum cnm bn almadım daha bebişin kilosunu falan sordun mu doktora birde bn yeni yeni ymeye başladım sürekli tiksinme ve bulantı var sende olmamış gibi bu durumlar ondandır
Kızlarrr uzak kaldım ama şehirdışından misafirlerim vardı. Bugün bişi oldu çok fena oldum ya biliyorsunuz ben hiç kusmadım bu haftalara kadar mide bulantım olmuştu ama kusamam ben zaten normalde az önce misafirler gittş ben de duşa girdim duşta midem bulanmaya başladı ama felaket ve tazyikli bi şekilde kustum ( böyle bişey yaşayan oldu mu? Yani 3 ayın sonunda kusmaya bsşlayan yada neden böyle oldu sizce? Evdede yalnızım çok korktum
Selamm
Durumunuz nasıl bilmiyorum ama eğer işi bırakmayı düşünüyorsan bu duruma eşinin de destek çıkması lazım. Insan istemediği yerde çalışmamalı , hamilesin . Ne hissettiğin ne düşündüğün çok önemli . Hakkında hayırlısı
eşim zaten çalışmama karşı ben istediğim için çalışıyorum 4 ay oldu gireli daha maaşımı bile çekmedim ihtiyacım yok yani. aslında işimi ve iş arkadaşlarımıda seviyorum ama başımızdakiler insan değil
bebek annenin yaşadıklarını birebir yaşıyor. eğer çok ağır bir işin varsa bence de ara vermen ikiniz açısından da daha iyi olacaktır. hakkında hayırlısı olsun.
yok yaaa işim hiç ağır değil bütün gün oturuyorum bilgisayar başındayım zaten. sağolsunlar iş arkadaşlarımda hamile olduğum için beni yormamaya gayret ediyorlar