2015 Şubat Anneleri

MaRaL_ naptın cicim, yapışık ikizinle :)) Hakan bey nasıllar
dun gece az uyyandi canim
gunudz zaten pek sorun olmuyor derdim gece benim
yatmadan once tika basa doyurdum valla acikmasi mumkun deil :)))) acikirqada kurt var diycem midesinde artik :)
bide yikadim çok uykusu vardi yatti uyudu hemen
3 saatir tik demedi uyyor ama 1 saate uynair emmek için
sabaha karsi cinitiyoruz biz nedense

oglen naptin canim bugun
çok sevindim bu kdr kolay olmasina , kendi uyyan çocuga abkmak çok kolaydir :)
gece uyanmasi ne alemde bendemi yapsam yaaa
bu yontemi uyanmasini engellmek için

ama direk kusuyor benimki

Şimdiden oynatmaya başladı bile :)) ama ben kül yutmam ! Popolarını yediklerim

allah korusun canım anlayabiliyorum seni o an yüreğin yerinden öıkacakmış gibi oluyo. fena oldu bunlar yaaa :/

önemli olan kararlı olmak. dün gece vazgeçmediysem artık hiç vazgeçmem o kadar kötüydü yani düşün. hatırlamak bile istemiyorum.

bence o zaman sen memeden tamamen kesmeyi beklemelisin sanırım canım..

oglen naptin canim bugun
çok sevindim bu kdr kolay olmasina , kendi uyyan çocuga abkmak çok kolaydir :)
gece uyanmasi ne alemde bendemi yapsam yaaa
bu yontemi uyanmasini engellmek için

ama direk kusuyor benimki
maralım inşallah böyle devam eder. bugün öğlen de yatırdım azıcık oyun yaptı yatır kaldır yapınca. dışarı çıktım eline oyuncak verip sonra on dakkaya uyudu

dün gece üç kez kustu bizimki de canım. hatta son kusması daha fazlaydı. balgamı vardı hep zaten onu çıkardı bayağı üstü başı mahvoldu. o an nerdeyse vazgeçecektim ama bişey oldu vazgeçmedim. sonra hemen uyudu zaten. şunca zamandır sadece bi kez hastayken kusmuştu. o kadar ağladıki kustu yani düşün. bi dene bi gece belki ikinci gece benimki gibi olur?

Valla harikasın..inşallah bu düzene alışır da hep böyle gider.darısı benim gibilerin başına

Gecen Nasıl geçti canım ?

mery60 başladın mı Can'ım sen gecelerini emmeyi bıraktırmaya? Ben bir süredir saatleri uzatıyorum yani yaklaşık bir aydır aşama aşama, işe yarayacak galiba :) artık daha uzun bloklar uyuyor sanki bazen 3 saat uyuduğu oluyor bizim için bu mucize :)) bir süre sonra sadece sabah emzircem 5 gibi.. Ama gece gece memeyi vermeyince ağlıyo yavrum ama sonra ali babayı söyleyince rahatlıyor bir süre sonra :)))

Günaydın kızlar. çocuklara test dağıttım acil konuşmam lazım sizinle. dün gece tunayı emzirmeyeyim dedim. iki gibi uyandı ve sabah yedi olduğunda hala uyumamıştı. ağla ağla perişan olduk. . nprmalde aabaha kadar emdiği için yanımızda yatıyordu son iki üç haftadır, bende dün gece yatağına yatırdım, başta ağlamadı ama hiç de uyumadı saat brş oldu sabrım tükendi tunacım uyu artık dedim, nerden dedim.. içli içli ağladı hep saat altı oldu emzirdim yine koydum yatağa mümkün değil, bar bar bağırıyor. şimdi de bırak yatağa loymayı kucağımızdan inmiyor. çok yanlış yaptım. @hebelee canım sen nasıl yapmıştın yanınızda mı yattı ilk gün? ben yanımızda yatmaya alışıp da tekrardan böyle zor bi gece geçirmeyelim diye yatağına bırakmıştım. uyku eğitimi yaparken bile böyle olmamıştı ne kahvaltı yaptı ne uyudu napıcam ben çok Üzgünüm

ş

bizim gece tam bi fiyaskoydu yazdım bak aşağı ben de mi aşama aşama gitseydim ki ah aptal kafam

Maral yardmna ihtiyacm var.
Kızım tam 14 aylık ama hala 9.5 kilo aşırı iştahsız.
Önceden 2 lokma yerdi şimdi o da yok. Sürekli peşinde mama mama diye ağlıyor ne teklif etsem reddediyor illa emme derdinde.
Meme sürekli ağzında süt zaten eskisi gibi doyurucu değil doymuyo haliyle ve akşama kdr mama mama ağlıyor ya.
Deliricem artık
Kadir bey sipraktin şurubu bu aylara öneriyor mu.
Aslında kullanmaya da korkuyorm üzülüyorm bu zmaana kadar ağrı kesici bile vermedim.
Sence ne yapmalıyım.
İştahsızlık dönemsel değil hep iştahsız herşeyi zorla yediriyodm şimdi artk hiç yemiyor gibi 2 kaşık çorbayı ağzna ağlata ağlata döküyorum
Sence ne yapayım kullanaym mı ilacı

Beratta memeyi bıraktı ama ayakta sallanarak uyuyor çoğu zaman yatır kaldırı başaramam ben beratta inatçı ve çok duygusal zor olur ben dayanamam ama olsa keşke

Normalde sabaha kadar emiyormuş ya canım ondan içerlenmiştir sen vermeyince inat etmiş uyumamış oyy kıyamam belki hem meme olmayınca hem de beşikte senden uzakta olduğu için uyumamıştır sinirlenmiştir sabaha kadar
Ayazbeyaz gibi sen de aşama aşama gece emzirmesini azaltmayı denemelisin bence canım her gün süreyi biraz daha uzat emzirmenin eve gidince onu sev okşa emzir gönlünü al düzelir inş canım Allah kolaylık versin inş

Annem dün ankaraya gitti kızlar 1 haftalığına beratla başbaşayız bugün tatil günümdeyim yarın iş başı tabiki babası bakacak yarın perşembe günü de beratı okula götürcem kendimle yarım gün öğlen babası okuldan çıkacak gelip alacak cuma evdeyim cumartesi ben işteyim eşim evde yine o bakıcak pazar 1 mayıs tatili zaten ikimiz de evdeyiz pazartesi salı bizim haftasonu tatili salı günü de gelecek annem inş çok uzun ve karışık yazdım sanırım :)
Anneye alışınca da zorlanıyor tek kalınca insan yemek yemeye fırsat bulamıyorum kızlar beratın yemeklerini zar zor hazırlayabiliyorum anca o aç kalmasın da benimki önemli değil diyorum artık siz nasıl yapıyorsunuz kızlar hem ev işleri hem yemek hazırlama şu bu berat uyusa ben yaparım da en fazla yarım saat uyur o da ayağımda sallanarak o arada da anca dinlenebiliyorum yemek filan hazırlamaya kalksam hemen uyanır zaten en ufak bi sesten
Uyanıkken 1 dk oturmuyor olduğu yerde hep ayakta yürüyor ve ben de peşindeyim hiç yalnız bırakamıyorum arkamı dönsem düşüyor anında yüzüstü sürekli peşinde gezmeme rağmen her gün düşüyor nerdeyse dudağı patladı iki defa korkuyorum böyle olunca ev işi filan da yapamıyorum

Mecbur kalınca her şeyi yapıyorsun canım, annen olmayınca da yaparsın merak etme.. Ben ayaz kucağımda yemek yapıyorm genelde, ya da uyuduğunda, genelde bir önceki akşam koyuyorum yemeği ocağ ayazı uyuttuktan sonra ertesi gün rahat oluyor eve gelince bir de yemek derdi olmuyor annem de dinlenme fırsatı buluyor o Zaman.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…