Oyy canım benim kustu mu demekmery60 allah iyiliğini versin güldürdün beni sütün içine çatal ya da kaşık da at ve orta ateşte kaynat canım.
Begüşü düşünüyomuşsun teyzesi sağolasın çok ama çok ağladıüç kez kustu. ilk ikisi az azdı balgamı vardı zaten onu kustu. üçüncü de biraz fazla kustu üstünü çıkardım. sonra uyudu. 50 dk sürdü. hiç susmadan ağladı. çok ama çok iç çekti..
kendimle savaştım resmen. bi yanım al kucağına git salla dedi bi yanım ikimizin de iyiliği için dayan dedi. dayandım uyudu ama gece uyanır mı bilmiyprum.
yarın daha kolay mı olacak gerçekten canım ya?bi de bişey sorcam. yarın öğlen uykusunda napıcam ben. sonuçta gündüz dikkati daha fazla verio her şeye uyutmak daha güç. aynı yöntemle devam mı edicem? sallarsam kafası karışır mı sallamamam gerek di mi?
Yaramaz Hakan, bütün tecrübelerini tutturdu sana deseneevet
saat yokki dakka basi ayakdaaa
Evet aslında çok komik şeylere kızıyoruz da işte o an öyle gelmiyor :))Yanaşmayın bana mesajı versin okuldakilere de bulaşmasınlar sana :))
Bileğimin kenarında bir dövme var annem ve babamın ismi yazıyor :) ayazı da bu yaz düşünüyorum işte bakalım :)
O tahta kaşık olayını ben de uyguluyorum ve oluyor :)) ama senin olayın süpermiş o an beklerken pat diye taşması hem gıcık hem de çok komik bir durumbazen diyorum kendime hayatımızın bir video kaydı olmalı diye o kadar güzel ve komik şeyler yalanıyor kuş bazen keşke geriye sarip izleyebilsek o anları :))
yok unutmamda onun suçu yok benim hafizam zayifYaramaz Hakan, bütün tecrübelerini tutturdu sana desene
Canim insanlar herseye alisiyo bebekler bi de kucucukler daha kolay alisiyolar o yuzden kararli oldugun icin bence kesin basaracaksinkararlı olmak zorundayım mericim inan bu böyle devam ederse benim ciddi anlamda psikolojim bozulacak. inan bana burda sizden başka dertleştiğim kimse yok. ailem uzakta diye anlatamıyorum benim annem çok pipiriklidir kafaya takar. arkadaşlarım hep uzakta herkes hayat koşturmacasında kendi derdinin peşinde. eşimle iletişimim kopuk zaten son zamanlarda..
burda benzer şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz, sanırım hepimizin hayatında bizi bizden iyi anlayan kimse yoktur son bir yılda.
resmen kocaman dünyada yalnız kalmış gibi hissediyorum bazen. üstüne başıma gelen şeyler. vallahi anlamadım ben nasıl bi kara bulut bu hatta fırtına bulutu. her şey olumsuz. elime aldığım her şeyi düşürüyorum sakarlık bile başladı yani. bugün yıllardır hep aynı yöntemle mayaladığım yoğurdum bile tutmadı, bari peynir yapayım dedim kaynatırken taştıartık kendime gülüyorum sinirlerim ciddi anlamda bozuldu. herkese çatasım kavga çıkarasım var. iyice çekilmez oldum. eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor ama ona da çok çatıyorum bazen aslında haksızım ama elimde değil.
ne güzel sizin de bi dişiniz daha çıkıyo demek böyle böyle biteekler. bizim alt üst damaklar hep kabarmış doktor dedi ama o dişleri beklersem ben hiç başlayamıcam. meme değil de sallanma mevZusunu bi halledeyim bakalım. gece emmesi için üç beş defa kalkmaya cidden razıyım yeterki emsin ve yatsın. sallanmak istemesin. dayanamıyorum artık. dirayetli olursak başarabiliriz. ne kadar inatçı olabilirler elbet alışacaklar?
sende şu diş çıkınca başla. yaza daha moralimiz yüksek girelim. ve bişeyler yoluna girsin artık..
Canim ilk gece o kadar suruyo normal. Merak etme azalacak gittikce bizim de oyle olmustu. Belki daha az da kalkmaya baslar kendi uyuyuncakötü mü geçti iyi mi geçti bilmiyorum ama 50 dakikada uyudu. bakalım sonraki geceler nolcaksağol canım benim iyiki varsın.
Canim yaa belki yaslati geregi oyle bir donemden geciyorlardir. Yaslari da yakin sonucta. Eminim senin egitiminle onlar cok duzgun insanlar olacaklar. Belki birilerinden ornek aliyorlar simdi.gece uyanmaz buyukler çok sukur kii o derdim yok
ama gunduz yoruyolar valla
oglum bu ara çok degisti, hiç bi sekilde beni saymiyor sozumu dinlemiyor
ne bende ne babasindan yana otorite yok su an ustunde , 180 derece döndü sakin bi çocukken tam bi firlama oldu tabiri caizse
ablaisyla butun gun kedi kopek gibi misali kavga edip duruyolar, can yakmalar kotu kelimeler havada uçisyor
az once delirttilr beni resmen sinir krizi geçirdim
sabrediyprum, guzellikle soyluyorum olmuyor hiç bisey ise yaramiyor
birlerine p.pi g.t diyolar, ben buna simdiye kdr hiç izin vermedim nerden nasil duydular bilmiyorum ama tekrarlarlanirsa cezalarini çekecekler yetti artik
oglumu yikarken bacaginda koca bi morluk gordum, nerde nasil oldu diyorum iste diyor
yarim saat ugrastim soylemesi için, camide toprak kazi çalismasi fln var orada kazma yla oynamis galiba , kuregkmi diyorum yok diyor kazmayida bilmez gerçide ne biliyim baska ne olacak topraga gelen yermis
ne bana ne hocaya bisey dememis
offfffffff bende ne doluymusum
vallaha 24 saat uynaik kalmaya raziyim yeterki su çocuklar yani buuyyukler bunlari yapmasin ..
çok yorgunum ama dinlenince nasil olunyor onu bile unuttugum için artik yorgunum demek çok klasik geliyor bana galiba
benim için hayat = yorgunluk ..
evet canım kustu ama balgamı vardı onu çıkardı hep bi bakıma iyi oldu.Oyy canım benim kustu mu demek
Can'ım gerçekten zor bi işi başarıyla atlattın. Alışkanlığı kır ak kolay değil ama başardınız. İnan Ki Yarın çok daha kolay olacak. Bizim de ilk gün 50 dek sürmüştü ikinci gün 15 dk ve üçüncü gün 3 dk.. Çok daha rahat olacaksınız inşallah.
Ben gündüzleri emzirerek yada kucağımda uyutuyorum, aynen dediğin gibi ilgisi çok dağılıyor ama senin sallama olayın daha çok kafa karışıklığına sebep olur, şöyle yapabilirsin.. Yatağınıza yatırıp yanına uzanıp sırtını okşayabilirsin, kucaklayıp pış pış yapabilirsin.. Ama sallama bence..
inşallah canım inşallah. Durukuşum kaç günde alışmıştı?Canim ilk gece o kadar suruyo normal. Merak etme azalacak gittikce bizim de oyle olmustu. Belki daha az da kalkmaya baslar kendi uyuyuncamery60 nin dedigi gibi. Tabi bunlara belli olmuyo da:)
aaa doğum günümüymüüş ben kaçırdım bi yerde söylediysen de canım bim doğum günün kutlu olsun. hep gülsün o güzel yüzünüz. sağlıkla mutlulukla nice güzel günleriniz olsun@AyazBeyaz canim arkadasim dert ortagim biricik dünürümiyi ki dogdun! Allah seni Ayaz kuzumun basindan eksik etmesin. Cok guzel gunlerini gor insallah
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah böyle devam eder. Sallama ikiniz içinde zordu. Stressiz yormadan mışıl mışıl uyusun kuzu :)))kızlar şu an şoktayım allahım ne olur rüya olmasın. Begüm öğlen uykusuna kendi kendine ağlamadan uyudu. hemde ben odada olmadan
sabah 7 de kalktı demiştim ya. nrmalde bi saat daha uyurdu ama uyumadı bende Zorlamadım. öğlen uykusu vakti 1-2 arasıdır. artık bayıldı uykudan o kadar uzun süre durmazsı normalde. götürdüm odasına emzirdim koltukta önce. mememde biraz daha tutsam uyuyacaktı o derece. ama ben memede uyumasını istemedim. eziyet çekiyosam bari tam öğrensin. sallanmayı bıraktırırken başka şeyle uyumaya alışmasın.
koydum yatağına mızmızlandı tabii. ama ağlamadı. yine aynı şekilde yatır kaldır yaptım. ama oyuna çevirdi. bu arada uykudan resmen bayılıo ama bildiğin direniyo yani. ben yatırdım o gülerek kalktı oyun yaptı. baktım böyle olmayacak. pembe panteri ama küçük onu verdim eline. ince uzun bacaklı ya onla güzel oynuyo. sonra çıkayım dedim odadan. önce ayakta dolandı biraz korkuluklara tutunarak. sonra kendi kendine konuştu. sonra ses kesildi. bi baktım on dakikada uyumuş
allahım ne olur böyle devam etsin. ben bugün çok ağlar diyodum ama ağlamadı. sanırım gece daha hassas oluyolar. bakalım ikinci gecemiz nasıl geçecek. bu bana resmen çok umut verdi..
Evet inanması çok zor ama uyumuştu üç dakika içinde :) gündüz uykusunu ne yaptın rahat uyuyabiliyor mu?evet canım kustu ama balgamı vardı onu çıkardı hep bi bakıma iyi oldu.
ama çok içli ağladısanırım en zorunu atlattım gerçekten 3 dk içinde uykuya geçti mi Tuna? hayal gibi geliyo bana.
gündüz uykusunda ne yapacağımı bilemiyorum deneyeceğim bakalım.
Ayy bana da gündüz kendi kendine uyuması için cesaret verdi bu olay. İnşallah devam eder Can'ım :)kızlar şu an şoktayım allahım ne olur rüya olmasın. Begüm öğlen uykusuna kendi kendine ağlamadan uyudu. hemde ben odada olmadan
sabah 7 de kalktı demiştim ya. nrmalde bi saat daha uyurdu ama uyumadı bende Zorlamadım. öğlen uykusu vakti 1-2 arasıdır. artık bayıldı uykudan o kadar uzun süre durmazsı normalde. götürdüm odasına emzirdim koltukta önce. mememde biraz daha tutsam uyuyacaktı o derece. ama ben memede uyumasını istemedim. eziyet çekiyosam bari tam öğrensin. sallanmayı bıraktırırken başka şeyle uyumaya alışmasın.
koydum yatağına mızmızlandı tabii. ama ağlamadı. yine aynı şekilde yatır kaldır yaptım. ama oyuna çevirdi. bu arada uykudan resmen bayılıo ama bildiğin direniyo yani. ben yatırdım o gülerek kalktı oyun yaptı. baktım böyle olmayacak. pembe panteri ama küçük onu verdim eline. ince uzun bacaklı ya onla güzel oynuyo. sonra çıkayım dedim odadan. önce ayakta dolandı biraz korkuluklara tutunarak. sonra kendi kendine konuştu. sonra ses kesildi. bi baktım on dakikada uyumuş
allahım ne olur böyle devam etsin. ben bugün çok ağlar diyodum ama ağlamadı. sanırım gece daha hassas oluyolar. bakalım ikinci gecemiz nasıl geçecek. bu bana resmen çok umut verdi..
sağol canım inşallah dediğin gibi olur :)Gözün aydın canım çok sevindim inşallah böyle devam eder. Sallama ikiniz içinde zordu. Stressiz yormadan mışıl mışıl uyusun kuzu :)))
Ayy bana da gündüz kendi kendine uyuması için cesaret verdi bu olay. İnşallah devam eder Can'ım :)
3-4 gunde alismisti sonra sabitlemisti canim genelde 15dkda uyuyodu. Simdi bozuldu tabi o sistem. Memede uyumaya donduk yine. Bi daha da baslayamadim egitime. Ama uykusu eskiye gore iyiinşallah canım inşallah. Durukuşum kaç günde alışmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?