2015 Şubat Anneleri

Canim biliyorlardi da iste aman neyse bos seyler bunlar

Amaan erkek milleti kutlamasam da yuzune vursam da ayni bence. Ben hic kus kalamiyorum hatta kizan ben bile olsam kendim barisiyorum durup durup. Cok yanimda oldunuz canim hepiniz hissettirdiniz bunu. Mutlu oldum.

Canim ben de o konuda cok memnunum. Bi de hic yanimizda yatirmadim alismadi. Simdi yatirsam bile kiziyo. O acidan cok rahat ettim. Senin gibi dusunuyorum ben de. Anliyorken daha cok etkilenir ve uzulur bence.

Ayy canim cok guzel yaa hayal ettim cok hosuma gitti yerim ben onu

Can'ım bu durumu yaşayanları okumuştum internette, normal olabilecek bi tepki. Sen yine devam et ama bu sefer yanından ayrılma yine yatır kaldır yap, ağlarsa kucakla, eninde sonunda yorulacak. Seni deniyor olabilir.. Ne yaptınız Nasıl uyudu, saatte baya geç olmuş, uyumuştur şimdi

Aynen canım çok mutlu oluyorlar. Yerim ben o minik asistanı annesine yardımcı da olurmuş centılboy
guzel fikirmis
biz isiklari aç kapa yaoiyoruz ama terlik getirmek hiç aklima gelmemisti
bende sevmem ki terlik giymem hiç dur ogrtelimde babasina yapsin barri o giyyor telik :)

kizlar ya benimki babaya çok duskun , babasi varken benim yuzume bakmiyor
adam isten çok yoruluyorum evde diye dert yanip duuryor yazik :)))
bence bi sorun yok becerebiliyorsa emzirsin bide hiç umrumda olmaz :))

bi terslik olmasinda kimi severse sevsin onemli deil ayrintilarda kaybolmam ben :)

Ahh Can'ım benim.. Senin için büyük bir adım, ayazı bırakıp çıkman.. Ama sonu kötü bitmiş.. Bunu söylemek belki üzüntünü hafifletmez ama yalnız olmadığını bilirsin en azından.. Her gün bir saat yürüyüş için Tuna'yı babasına bırakıyorum, dediğin gibi karnı tok uykusunu almış olarak. Sadece bir gün geç uyandığı için yemek yedirmedim ve elimdeki o sıkıntıyı, o sitemi, o şikayetleri duyman lazım.. Ben de o kadar kırılmıştım ki. Hissettiğim öfkeden çok kırgınlıktı. Seni çok iyi anlıyorum yani. Bence de söylediklerini hakettiğine eminim. Bide onu üzdüm çok konuştum falan diye üzülme. Onlar en küçük zorlukta aramaya hiç çekinmiyorlar, bıt bıt şikayet ediyorlar. Hata birazcık da bizde, bırakalım başlarının çaresine baksınlar, onun da evladı sonuçta. Üffff sinir oldum!

@bbtr
naptin canim az emzirmryi basarabilidnmi

e$ini uzdum diye uzulme keisnlikle
sen 1 senedir hersye yetismeye çaliisyorsun, nefes almiyorsun tabiri caizse
beyfendi yarim saat bakamiyor bi çocuga
insallah o lafalri soyleyip geri gitmisindir anne nin yanina
oyle parlayinca genelde ise ya riyor kafalarinda bi lamba yaniyor ama fazla umutlanma çabuk sonuyor :)
e$in senin dusundugun kdr çok etkilenmemistir , uzerinde durudgnu sanmiyorum olanlarin
keske etkilense eblki biseylerin farkina varirdi

ben bugun yasadiklarini her Allahin gunu yasiyorum benim içjn rutin hayat in parçasi kocayla çocuk kavgasi etmek :))

aklina gelebilecek herturlu ama herturlu seyle ilgileniyorum ev disinda esimde çocuga bakiyor
ama konusyugunda baksan hayrina bakiyor sanarsin çocuga
e ben disari gidip onun yapmasi gerkeen bi i$le ilgilenince oda evde durup çocuga bakiyor memnun deilsen git kendi isini kendin yap diyorum bende
hatta babasi sen yat uyu biz sessizce oglumla gider senin islerini halleder geliriz, arabada koltukda durur ne var sanki falan diye ironi yapiyorum
bos bos konusma diye daha çok kiizyor

Canim yaa haklisin valla hic sorumluluk almiyorlar. Biz durmayinca napiyosak onlar da yapsin. Oyalasinlar yani. Hevesin de yarim kalmis kiyamam. Esin ne yapti. Umarim anlamistir hatasini

Bende hemen hemen hergün çıkıyorum aslında ama bugün burnu akıyordu çıkarmak istemedim bizimki yaz saatine geçti dokuz ondan aşağıya uyumuyor
Temiz hava yürümek ikinize de iyi gelir. Dışarıdan gelince hemen uyuyor gündüz uykusuna yoksa gece bizimkide 9.30 10 gibi yatıyor bazen daha geç

guzel fikirmis
biz isiklari aç kapa yaoiyoruz ama terlik getirmek hiç aklima gelmemisti
bende sevmem ki terlik giymem hiç dur ogrtelimde babasina yapsin barri o giyyor telik :)
Sevmiyorsan yandın yatakta koltukta uzanırken bile giy diye uyarıyor giyince de bir mutlu oluyor ki sorma dene dene çok tatlı oluyolllaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…