2015 Şubat Anneleri

İçimdekileri söyledim söylemesine ama çok kırıcı oldum, tutamadım kendimi birikti sadece bu olay değil bi ton şey..
Walla hiç yardımcı olacağını sanmıyorum, sabah bi suratla gitti, ben bırakırdım hep işe bi baktım çıkmış evden..

Evet büyük bir adımdı gerçekten kendimden çok annem için yaptım bi anda karar verdik çıktık, aslında hiç öyle yapmam planlamam lazımdı..spontane iş yapabilecek biri değilim..

Bendeki daha çok öfkeydi, çok değişik.. Çok üzgünüm, küs de kalamam ama kendime söz verdim adım atmicam.. Biraz ileriye gittim Daha çok şey söylerdim ama ayaz içerdeydi ben de uzatmadım..

Biliyorum aynısını bir çok kişi yaşıyor, sen de öyle.. Ben artık kendimde Hatay'ı aramam lazım sanırım.. Baştan birileri yanlış yaptım demek ki..

Anneme hiç hissettirmedim, tekrar gittim annemin yanına benim bakım bitti diye yalan söyledim, çakmadı allahtan farklı bir kattaydı çünkü..
Bugün zaten süt iznim bitti onun stresi var bi garip içim hiç bişi yapasım yok..

dadera mery60 gelincikgibi Mis lily
kızlar sağolun öneriler sunmuşsunuz ve sormuşsunuz. sanırım merinim dediği gibi böyle olması normal kuzenim de dedi ikinci ve üçüncü gece hemen uyuması bir sürprizdi bir hafta kadar zorlayabiliyormuş. hala deni deniyor dedi sallanmak istiyor dedi.

o kadar ağlayınca salona geçtik babasıyla oyun oynadı sonra artık uykudan bayılacaktı yine geçtik odaya yine aynı yaptı. bu yatır kaldır olayını oyun yaptı nasıl gülüyo size anlatamam bende gülmemek için zor tutuyorum kendimi. sonra koltuğa oturdum o zaman yine ağladı. illa yatağın başında olacam. azıcık ağlatmak zorunda kaldım ama içli ağlamadı. sonra yatırdım uyudu şükür saat 11e geliyodu.

eşin çok ayıp etmiş. neden bu erkekler çocuğu tek başına yaptığımız yanılgısına düşüyor acaba. çocuğa anne bakar düşüncesi öyle gelmiş öyle gidiyor en modern kafalarda bile bu böyle.

ikiniz de çalışıyorsunuz ne olur bi kere nefes almana izin verse. hayır bi de biz olsak ne olursa olsun aramayız çok ciddi bişey olmadıkça. insan çekinir aramaya. çok sinir oldum.. ne hissettiğini anlayabiliyorum. bi de annene yalan söylemek zorunda kaldın. üstüne haklı oymuş gibi trip de atıyor. hiç üzme kendini ve dediğin gibi adımı sen atma. çok şımardı bu babalar. birazcık sorumluluk almayı öğrenecekler sadece sevmekle baba olunmuyo..

tuşları babaaı gösteriyor o basıyor tabii :) mikrop konusunda takıntılı değilim asla.

belim kalçam yorulunca ağrıyor canım. başka doktora gittim acil ameliyatı çıkmış gösterwmedim başka zaman artık. bakalım ne olacak sağol canım..

Amaan erkek milleti kutlamasam da yuzune vursam da ayni bence. Ben hic kus kalamiyorum hatta kizan ben bile olsam kendim barisiyorum durup durup. Cok yanimda oldunuz canim hepiniz hissettirdiniz bunu. Mutlu oldum.
işte hatayı da orda yapıyoruz. aynı çocuklarımıza yaptığımız gibi taviz verdiğimiz konularda bizi kullanıyolar oh mis. ne de olsa küs kalamaz diyor. sana diyorum da ben farklıyım sanki.
tabiiki yanında olucaz şapşik

Canim ben de o konuda cok memnunum. Bi de hic yanimizda yatirmadim alismadi. Simdi yatirsam bile kiziyo. O acidan cok rahat ettim. Senin gibi dusunuyorum ben de. Anliyorken daha cok etkilenir ve uzulur bence.
aynen tatlım. sadece sabah uyanınca yanıma alıyorum koklaşıp şekerleme yapıyoruz uyumuyoruz. o da biliyor ve hiç yanımızda yatmak istemiyor.

Daderacığım valla Tuna yirmi milyon kez uyanmaya devam ediyor.. İlk yatış süper gayet kolay uyuyor, on ikide bi başlıyor sabaha kadar.. Diştir diye umuyorum, azıları uç vermiş, çok mızmız sanırım ondan.. Ama benim bu işi en kısa zamanda halletmem lazım çünkü yoruldum.. Dün Tuna uyuyunca bende uyuyakalmışım ki hayatta bi yerse öyle uyuyakalmam..

Can'ım öfkede kırgınlıkta Sevinç'te ağlamak, bağırıp çağırmak ve hatta küfür etmek de çok normal tepkiler. Her zaman mükemmel olamayız, ileri gittiğini düşünüyorsan aradan birkaç gün geçip eşin bazı şeyleri anladığında oturur konuşursunuz. Biraz Zaman tanıyın birbirinize, hemen barışacaksınız yada hemen hatasını anlayacak diye bi kural yok. Belki oda düşünüyordur şu anda, umarım seni anlar ve sende o Zaman ileri gittiğini söylersin. Hani sen eşinle yazışıyordun ya, olmazsa yine bi mektup yazabilirsin. Çok afedersiniz de eşşek değil ya anlar herhalde :) bu arada benim de süt iznim bitiyor mayısta ama bi şekilde başlayacağız napalım..

Sallamamış olmana sevindim Can'ım ikinci engeli de atlattınız, artık çok önemli bi durum olmadığı sürece kendi kendine uyuyacak :))

Sallamamış olmana sevindim Can'ım ikinci engeli de atlattınız, artık çok önemli bi durum olmadığı sürece kendi kendine uyuyacak :))
sen iyi araştırmıştın bu uyku eğitimi mevzusunu normal yani böyle olması di mi? inşallah bundan sonra daha kolay olur.

sallar mıyım hiç isterse 3 saat sürsün bu kadar eziyet çektim büyük konuşmayayım ama sallamam yani.

bencede dişten olmalı eğer ucu da göründüyse tam sıkıntılı zamanları..
kıyamam ne kadar yorgun düştün demekki

süt iznin bitince mesain ne kadar uzayacak? keşke hiç bitmese

@bbtr

naptin canim az emzirmryi basarabilidnmi
Sanırım biraz başardım. Ya da dua ettn kabul etti rabbim. Yemeye başladı biraz. Bıraktığı anda zorlamıyorum kaldırıyorum. Mama mama diye söylenmye başlayınca dikkatini başka şeye çekiyorum emzirmiyorum filan.
Az da olsa yiyor bişeyler yayla çorbası içti sabah dün de suluköfte pilav yedi biraz.
İnşallah daha güzel yer.
Kadir beyin yazılarını da okudum
500ml süt 1 köfte kadar et 1 meyveden fazlası için zorlamayın yazıyordu.
Bu kadar yerse gün içinde kafaya takmıcam artık.

evget canim o asgari si , onu yedimi o gun için bi rahat nefes alabilirsin :)
aslinda durum sandimiz kadr vahim deil,bigun yerler diger gun istemezler vs saglikli olsunlarda oyle boyle buyyolar
sana bunu diyorum ama zamaninda ben çok kafaya takdim,iki çocukdada artik yeme zamani kriz geçiriyordum
ben geç ogrendim isi oluruna birakmayi :) 2 çocuk 2 ser seneden 4 senem gitti çocuk yemiyor diye sinirlenmekle
sen rahat ol , 500 ml sutun içine yogurt peynir de girer , seni emmeside girer ama iste senden ne emdigini bilmiyoruz
hiç agzini açmiyor diyordun baya ilerleme var yaz gelsin çikin gezin park bahçe bak gor eve geldiginde nasil aç kurt gibi saldiracak tabagina :)

16 aylik olduk dislerimiz yeni cikmaya basladi cok şükür zaten istahimiz yoktu simdi iyice kesildi siz o donemdene yedirdiniz bebelere ne yaptiniz :)

Sana tavsiyem ilerde begumun yanında bu konuyu anlatirken 6 aylıkken seni ayırdım rahat ettin diye anlatman canim.sakin rahat ettim deme.bu konuda annemi aglattım bu geliste

Sana tavsiyem ilerde begumun yanında bu konuyu anlatirken 6 aylıkken seni ayırdım rahat ettin diye anlatman canim.sakin rahat ettim deme.bu konuda annemi aglattım bu geliste
aaa ne dedin kadına öyle bişey mi dediki annen?
yok canım hiç der miyim öyle bişey. o günlere gelelim zaten bi :))

BiZim kızda babasına ve annesine getiriyor.onlar hiç çıkarmaz.ama bana getirmez.giymediğimi gözlemlemiş heralde.
Bi de ustundenn çıkardıklarını kirli sepetine atıyor.onu ogrettim.sonrada tüm kirli sepetini boşaltmaya yelteniyorAma.şimdi bezini değiştireceği gim zaman git bezini hazırla diyom.malzemelerini çıkarıyor hep aynı yerde degistiriyoRum oraya koyup yatıyor.

aaa ne dedin kadına öyle bişey mi dediki annen?
yok canım hiç der miyim öyle bişey. o günlere gelelim zaten bi :))
Dün çocuk alerjideydim.kadini n birinin çocuğunun süt alerjisi solunum yollarindaymis.sürekli ara ara balgami vardı.Burnu ara ara çok akıyordu.ev sıcak usutmuyoz.ara ara sürekli öksürük oluyoduda dedi.ciğerleri temiz çıkıyordu dedi.derisinde bisey olmadığı için biz süt alerjisi mi aklımıza getirmedik dr da getirmedidedi.alerjik olabilir diyodu.toz vs ye karsi ama besin alerjisi dememisti.ben hep yoğurt vs verdim dedi.en son bronşit olmuş hastaneye yatmış.tahlillerde çıktı dedi.sende süte basladin ya arttma olursa balgam vs. gözlemle de aklının bi kenarında olsun.

Anlıyordur canım ama işine gelmiyordur. Mesela en sevdiği oyuncağı sor göster nerde diye bak nasıl anlıyor
Bizimkinde de hiç konuşma yok öhh öhh ahh ahh bu kadar :))

yok onu da göstermiyor. oyuncağını al diyorum almıyor mesela. kendi dünyasında takılıyor. pek benim sölediklerime bakmıyor.

bak hiç bilmiyodum bunu. sağol canım dikkat edicem. sütü sadece kahvaltıaını ıslatmak için kullanıyorum bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…