- 15 Kasım 2015
- 1.871
- 1.038
- 133
Bol uykusuz bir gecenin daha sabahından günaydın kızlar beratta hiç çözemediğim gece uyanmaları var 1 aydır emmiyor olmasına rağmen gece uyanma sıklığı hiç değişmedi üstüne üstlük her gece mutlaka 5-10 dk arası değişen sürelerde ağlama krizine giriyor ne yaparsak yapalım susmuyor babasıyla ben kucağımıza alıyoruz dönüşümlü kendini kaskatı yapıp atmak istiyor kucağımızdan yatağa koyuyoruz daha şiddetli ağlıyor en son battaniyesine koyup sallıyoruz öyle susuyor 10 dk geçince bir gece böyle krize girmese diğer gece mutlaka giriyor yine böyle bir gece geçirdik ve sabahın 5 inde uyandı ful enerjik geziyor ortalıkta
Neden ağlama krizine giriyor ki anlam veremiyorum karnı tok altı temiz gözlerini açamıyor uykudan ve son gücüyle ağlıyor gece gece dişten olduğunu sanmıyorum çok uzun süredir böyle çünkü
kızlar siz umudunuzu memeden kesmeye bağladınız gece uyanmaları konusunda ya ben neye bağlayayım umudumu ne zaman bitecek bu uykusuzluk okulda bir veli bana 2-3 yaşlarına kadar geceleri uyanır dedi yani bittik eğer öyleyse
Ne yemesi düzgün ne uykusu tükenmişlik sendromuna az kaldı

kızlar siz umudunuzu memeden kesmeye bağladınız gece uyanmaları konusunda ya ben neye bağlayayım umudumu ne zaman bitecek bu uykusuzluk okulda bir veli bana 2-3 yaşlarına kadar geceleri uyanır dedi yani bittik eğer öyleyse
Ne yemesi düzgün ne uykusu tükenmişlik sendromuna az kaldı