aynen bende sevmiyorum bu havaları. bi karikatür vardı "mont beni" diye aynı o durumda oluyoruz çok komik :))
ya aslında siz anlatınca ben şükrediyorum uyku konusunda. Begüm arada cozutur ama her zaman değil. sadece bebek dediğin 11 de yatar mı ona takılıyorum
gece uyanınca emziriyorum çünkü onun için uyanıyo. emzirmemem demek gecenin körü bi ağlama krizi demek. ne su ne emzik işe yaramıyor. gece emzirmeyi kesme çalışmalarına başlayana kadar böyle devam edecek. şimdi emip yatıyor bi ara hem emip hem sallanmak istiyodu allahım kabus
annemin gelmesi gerçekten çok iyi olucak bana canım çok stresliydim iyi gelecek. yazın bayramın ikinci günü temmuzun ilk haftası yani gidicem. biraz istanbulda kalıp annemlerle yazlığa geçicez. eşim de ağuatosun ilk haftası izne çıkıp yazlığa gelicek. beraber tatil yapıp arabayla dönücez sonra eve. yani aksilik olmazsa plan bu. Begümle bayaaaaaaaaa uzun bi yolculuk olcak bakalım nasıl olacak şimdiden düşünmeye başladım
bi de aklıma takılan istanbuldan babamın arabasıyla yazlığa nasıl gidicez otokoltuğu yok. 7 saatlik yol. kuzenlerden falan ödünç almak olmaz, babama yeni bi tane al diyemem yazık günah ucuz bişey değil. bizimki kocaman bişey tekrar arabadan sökülüp de gelmez uçakta bagaj olarak bile gelmez.
şimdiden düşündüğüçm şeylere bak

işte ben böyleyim üç ay sonraki bi ayrıntıyı şimdiden düşünür dert ederim. bakalım plan olacak mı bi dur bekle di mi ama yok

yine çok konuştum