2015 Şubat Anneleri

Allah seni yaa ağlamasını değil kusmasına mı dayanamıyorsun temizlik yüzünden :)))
Bence çocuklar ağlaya ağlaya yorgun düşüyor ondan uyuyor ben yarım saat ağlasam ohooo iki gün uyurum :KK66:))
valla benim oglan uyanikkende agkiyor zaten fazlasini :)
iki fazla aglasa biusey olmazki :confused::confused::confused:

valla benim oglan uyanikkende agkiyor zaten fazlasini :)
iki fazla aglasa biusey olmazki :confused::confused::confused:
bi gece sağlam ağladı ondan sonra bi iki gece ağladı ama çok değil. 10 gündür ne rahatlıkmış diyorum. kusması için de battaniye serdim yatağa ona kusmuştu. ilk gece zor ama karşılığını alınca çok güzel oluyor.

ilk zamanlara göre daha iyi canım. önde oturuyorum artık. çok uzun yolculuk yapmadık ama. yine de elinde biley olunca vs duruyo güzel. yatar pozisyona getirdik o günden beri daha iyi oturuyo nedense. daha rahat ediyo sanırım. dik pozisyonda sıkıştı biraz boyu uzun ya arada ayaklarını tam uzatamadı bi de kafası önde kaldı ondan sanırım.

ama yine de uzun yolculukta o kadar çok durmaz mızmızlanır. biz bile sıkılıyoruz uzun yolculukta o kadarı normal herhalde. sen almış mıydın canım?
Bizde alıcaz ama henüz taksitler bitmedi. Yaz tatiline girmeden halledicez ama. Mecbur, uzun yol bizim her yer. Şimdilik pusatte idare ediyor ama o çok güvensiz.

uyyorken birakiyorum canim sukur daha hiç uyanmadi :)
uyanmis olsa benimkdie yikar ortaligida ama geldikden 45 dk sonra uyandi :) bugun cani afzla uyumak istemis bide çok sukur

cvalla oglen oglumun sinfi arkadasinin anneisyle konustum
ocak dogumlu ikizleri var
geec uyyaninca yanlarina gidmiyormus
bazen teki bazen ikisi birden yarim saat falan agliyormus sonra susuyormus

onlar oda aglarken sen napiyorsun diyorim hiç bisey diyor

be pek emin deilim sorunun bizde oldugundan fikir degistirdim:110:
aglayan çocuk oyle birakilirmi yarim saat aklim almiyor valla:silah:
Bence sorun onlarda, o kadar saat ağlatılır mı yahu saçmalık. Çocuk sızıp kalıyor demek ki.. Ay düşününce bile kötü oldum

Yavrum kıyamam, çok sevindim öyle olmasına, demek ki bası şeyleri sadece biz kafamızda büyütüyoruz onlar elbet alışıyor.. Tabi ayaz da ben gidince susuyor sonuçta diyorum ya benim abartmam köpek ciğer dayanamıyorum :işsiz:
Anayız biz ana napalım.. Bende bırakıp giderken yüzündeki o saniyelik üzüntüyü görüyorum ya.. Valla napalım çalışan anne çocukları bunları yaşamak zorunda kalıyorlar. Biraz daha büyüyünce de kreşe gidecekler.. Yani daha aylıkkenden tek başlarına kalmaya başladı yavrucuklarımız..

Bizde alıcaz ama henüz taksitler bitmedi. Yaz tatiline girmeden halledicez ama. Mecbur, uzun yol bizim her yer. Şimdilik pusatte idare ediyor ama o çok güvensiz.
sorma bu taksitler bizi de yedi bitirdi. bı tip şeyler de çok pahalı..
bizimkinden memnunum alacağın zaman bak istersen.

pusete 1 yaşından sonra zaten zor sığıyorlar bizimkinin kemeri ulaşmıyodu artık kapanma yerine. araban var derdin var olmasa da olmuyor aman ya.. bi çocuk da o vallahi daha çok masraf çıkarıyo hemde cansız bişey :))

bi gece sağlam ağladı ondan sonra bi iki gece ağladı ama çok değil. 10 gündür ne rahatlıkmış diyorum. kusması için de battaniye serdim yatağa ona kusmuştu. ilk gece zor ama karşılığını alınca çok güzel oluyor.
e oarasi oyle tabi omur boyu aglamuiyolar bir max iki gecede islem tamamda bende sabir yok kuvvet yok hiç bisey yok :)

Bence sorun onlarda, o kadar saat ağlatılır mı yahu saçmalık. Çocuk sızıp kalıyor demek ki.. Ay düşününce bile kötü oldum
bilmiyorumki iki tane olunca boylemi oluyor
kadin turk kocasi arapmis
esime dedim o ansil ismis diyor benden once o kosacak aglamasina herhalde
kari koca rahatlar ehrhalde ne bilem

okula geliyor çocuklar yaataklarinda konusuyolardi ben gelirken diyor
beizimkiler çok mizmiz herhalde :)

Anam yerim ben onu çok şeker bi çek de videoya görelim çocuğu şu yeni eklenen emojiler de Nasıl güzel mendil sallayan tam uymuş :KK70: ayaz da müzik olunca anc kafayı sallar :rapci:
Izliyorum izliyorum tam cekeyim diyorum birakiyo yapmayi.Evet ya rockci emojiyi de ilk defa gordum. Rockci olcak benim damadim. Napsin annesi erkek adam oynar mi:)

bizde gelinler olarak az değiliz canım kabul etmek lazım :KK70:

dediğin gibi meme olayı bi gün elbet bitecek. bakalım o zaman neye saracaklar :KK70: artık şu bitene kadar dayanalım şu yaşa gelene kadar dayanalım derken bunların uykusu ilkokula başlayınca anca düzelirmiş :KK70:
Ya da duzelmezmis:)

Dün uzun zamandır yaşadığımız en iyi gündü :)) hiç ağlamadı, bol bol yedi ve uyudu:KK45: hayret ettim. Çocuk bugünü bekliyormuş demek:spor:
Yazık ayazımın ağlayışını gördüm ya şimdi daha iyi anlıyorum.. Anca alışır ama Can'ım yaa, hep seninle uyumuş ya gündüzleri..
Sevindim canim her gununuz boyle gecsin

ilk zamanlara göre daha iyi canım. önde oturuyorum artık. çok uzun yolculuk yapmadık ama. yine de elinde biley olunca vs duruyo güzel. yatar pozisyona getirdik o günden beri daha iyi oturuyo nedense. daha rahat ediyo sanırım. dik pozisyonda sıkıştı biraz boyu uzun ya arada ayaklarını tam uzatamadı bi de kafası önde kaldı ondan sanırım.

ama yine de uzun yolculukta o kadar çok durmaz mızmızlanır. biz bile sıkılıyoruz uzun yolculukta o kadarı normal herhalde. sen almış mıydın canım?
Canim yanlis anlama akil vermek gibi olmasin da ben de duydugumu paylasayim. Ben de onde oturmayi dusunuyodum artik ama bi uzman mi soylemisti yoksa okumus muydum emin degilim de bebekleri oto koltugunda yalniz birakmayin diyodu ondan sonra cesaret edemedim. Sebebi ne tam olarak bilmiyorum da.

Anayız biz ana napalım.. Bende bırakıp giderken yüzündeki o saniyelik üzüntüyü görüyorum ya.. Valla napalım çalışan anne çocukları bunları yaşamak zorunda kalıyorlar. Biraz daha büyüyünce de kreşe gidecekler.. Yani daha aylıkkenden tek başlarına kalmaya başladı yavrucuklarımız..
Ilerde ergenlikte de bizi istemeyecekler evde ise gitsek diye bakacaklar:)

Evet maalesef :( ama olsun biz de boşuna çalışamıyoruz onların geleceği için çalışıyoruz :)

Izliyorum izliyorum tam cekeyim diyorum birakiyo yapmayi.Evet ya rockci emojiyi de ilk defa gordum. Rockci olcak benim damadim. Napsin annesi erkek adam oynar mi:)
:KK70::KK70:Ay severim rock tarzını hiç önemli değil :) duru hanımcım kabul eder mi bilmiyorum tabi de :KK70:
Bence oynar kıvırtsın demiyorum ama kafa sallama dışında bişi yapsın, ağır Adam :cool:

Can'ım Begüm oto koltuğunda oturuyor mu? Nasıl alıştı, sen yanında mı oturuyorsun yoksa önde mi?

benımkı baslarda hıc durmuodu. bıraz koyup cok aglayınca alıodum. sonra sonra elıne bısı vermeye basladım derken sımdı daha ıı alıstı ama yıne de cok uzun sure oturmuyor.

Bol uykusuz bir gecenin daha sabahından günaydın kızlar beratta hiç çözemediğim gece uyanmaları var 1 aydır emmiyor olmasına rağmen gece uyanma sıklığı hiç değişmedi üstüne üstlük her gece mutlaka 5-10 dk arası değişen sürelerde ağlama krizine giriyor ne yaparsak yapalım susmuyor babasıyla ben kucağımıza alıyoruz dönüşümlü kendini kaskatı yapıp atmak istiyor kucağımızdan yatağa koyuyoruz daha şiddetli ağlıyor en son battaniyesine koyup sallıyoruz öyle susuyor 10 dk geçince bir gece böyle krize girmese diğer gece mutlaka giriyor yine böyle bir gece geçirdik ve sabahın 5 inde uyandı ful enerjik geziyor ortalıkta :KK43: Neden ağlama krizine giriyor ki anlam veremiyorum karnı tok altı temiz gözlerini açamıyor uykudan ve son gücüyle ağlıyor gece gece dişten olduğunu sanmıyorum çok uzun süredir böyle çünkü

kızlar siz umudunuzu memeden kesmeye bağladınız gece uyanmaları konusunda ya ben neye bağlayayım umudumu ne zaman bitecek bu uykusuzluk okulda bir veli bana 2-3 yaşlarına kadar geceleri uyanır dedi yani bittik eğer öyleyse
Ne yemesi düzgün ne uykusu tükenmişlik sendromuna az kaldı :işsiz::uykucu:

bızımkı de aynı. beratlarda mı bı duzensızlık var acaba. bızımkı de gece bır bucuk da bı baslıo aboow. sureklı uyanıo. alıstım ama artık. bızımkının yapısı bu bence. bızımkı memeyı keselı 6 ay oldu yıne aynı uyanıoruz.

Canim yanlis anlama akil vermek gibi olmasin da ben de duydugumu paylasayim. Ben de onde oturmayi dusunuyodum artik ama bi uzman mi soylemisti yoksa okumus muydum emin degilim de bebekleri oto koltugunda yalniz birakmayin diyodu ondan sonra cesaret edemedim. Sebebi ne tam olarak bilmiyorum da.
aşkolsun ne yanlış anlaması canım. alla alla ilk kez duyuyorum. nedeni neymiş acaba? önde otursam da o çaprazımda sürekli beni görüyo. anlamadım acaba neden sakıncalıymış.

selam kızlar dün akşam annem geldi çok mutluyum :KK68:

begüş de sabah annemi görünce ilk gitmedi ama sonra bi şımardı bi coştu size anlatamam. çok mutlu o da bugün :KK68:

selam kızlar dün akşam annem geldi çok mutluyum :KK68:

begüş de sabah annemi görünce ilk gitmedi ama sonra bi şımardı bi coştu size anlatamam. çok mutlu o da bugün :KK68:
Gözün aydın canım bol bol gezin eğlenin :KK68:
Darısı başıma yani onlar gelemez de ben giderim inşallah en yakın zamanda :KK55::KK200:

Back
X