2015 Şubat Anneleri

Gozun aydin olsun canim :) valla gecmek bilmiyor zaman :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım :) Allah'a şükür içim daha bi rahatladı. Insan ister istemez endişeleniyor. Bakalım bu ay nasıl geçecek. Senin ne zaman kontrolün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım :) Allah'a şükür içim daha bi rahatladı. Insan ister istemez endişeleniyor. Bakalım bu ay nasıl geçecek. Senin ne zaman kontrolün

Ya sorma :( arefe günü tam, 15 gün var aha bu Günü'de saymadım 14 puffff :49:

Kizlar 11 haftanin icindeyim bulantim iki gundur azaldi insan merak ediyir yaa, bulansa bulandi diyorum bulanmasa merak ediyorum :) daha 15 gun var koca koca nasil sabredecem bennnnnnn

bende öyleyim kuzum
bulanmayınca neden diyorum bulanınca hayata küsüyorum :37:
benimde kontrolüm bidahaki haftaya
bir yanım bayramdan sonra git 12. haftada olursun diyor bir yanım nasıl dayanacaksın çok özledin diyor
ah analık ah:16::49::nazar:

bende öyleyim kuzum
bulanmayınca neden diyorum bulanınca hayata küsüyorum :37:
benimde kontrolüm bidahaki haftaya
bir yanım bayramdan sonra git 12. haftada olursun diyor bir yanım nasıl dayanacaksın çok özledin diyor
ah analık ah:16::49::nazar:

Sormasa bende çok özledim tövbe yarabbi görür görmez içime sevgisi doğdu.. Topak olduğu yerde zıplıyor dedim acaba kızmı :1: allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almaya nasip etsin :49:

Bas agrilariniz oluyor mu? nasil basa cikiyorsunuz? Bende migren var, tutunca fena oluyorum hic bir ilac icmiyorum dun patates sardim basima iyi geldi sanki. Artik dogal ne varsa onlara yoneliyorum.

Benimde karnim sis iki gundur iyi yiyirum ama gaz gaz gaz resmen sistim sanki

Geldiği zaman koyver gitsin bide onu mu tutmaya ugrasalim bende de sürekli oluyor 1 kere bile tutsam Afedersiniz:26: acaip sancı yapıyor ve korkuyorum bişey oldu saniyorum e iyisi tutmamak:1:

Maşallah :nazar: bazen diy orum keşke ikiz olsa doktorlar şimdiye dek görmemiş olsa :1::1: hayal işte

o hiç belli olmaz
benim arkadaşım 4 aylık hamileydi
doktor kontrolüne gitti
doktor bebeğin yanında ur var hemen almamız lazım bebekle beraber büyüyor demiş
kız başka doktora gitti
doktor bir kahkaha atmış
ne uru be bunlar ikiz tek yumurta ikizi hemde biri diğerinin arkasına saklanmış gözden kaçmış demiş
maşallah şimdi 3 yaşındalar
belli olmaz seninkide sonradan belli olur belki

Sormasa bende çok özledim tövbe yarabbi görür görmez içime sevgisi doğdu.. Topak olduğu yerde zıplıyor dedim acaba kızmı :1: allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almaya nasip etsin :49:

aynen yaa daha kalbi atmıyordu doktor kesenin içinde nokta kadar bişey gösterdi o an içime sevgisi doğdu
sanki kimse benim gibi bakamayacakmış gibi geliyor
hatta geçen anneme sana güvenemem ben minicik bebek sen nasıl bakacaksın ona dedim
manyak karı seni kim doğurdu sen doğduğunda su bardağı kadardın dedi bana :27:

kızlar şimdi farkettim benim takvimde kıyafetleriniz dar gelmeye başladı yeni kıyafetler alabilirsiniz diyor
ama benim hala ne göbeğim çıktı ne kilo aldım
göbeği şimdiden çıkan varmı yaaa:44:

o hiç belli olmaz
benim arkadaşım 4 aylık hamileydi
doktor kontrolüne gitti
doktor bebeğin yanında ur var hemen almamız lazım bebekle beraber büyüyor demiş
kız başka doktora gitti
doktor bir kahkaha atmış
ne uru be bunlar ikiz tek yumurta ikizi hemde biri diğerinin arkasına saklanmış gözden kaçmış demiş
maşallah şimdi 3 yaşındalar
belli olmaz seninkide sonradan belli olur belki

aynen yaa daha kalbi atmıyordu doktor kesenin içinde nokta kadar bişey gösterdi o an içime sevgisi doğdu
sanki kimse benim gibi bakamayacakmış gibi geliyor
hatta geçen anneme sana güvenemem ben minicik bebek sen nasıl bakacaksın ona dedim
manyak karı seni kim doğurdu sen doğduğunda su bardağı kadardın dedi bana :27:

Cidden mi ay ne güzel hikaye yaaa maşallah onlara :nazar: keşke banada öyle süpriz olsa :)

Ilahi ya :) benim arkadaşım var acayip çocuklarına düşkün anasına bile güvenmedi hahahaha birgün çocuk sadece ufaktan ağladı anasına diyorki vay niye bakmadın sen 3. Çocuğuda doğurmuş valla gayretli :nazar:

kızlar şimdi farkettim benim takvimde kıyafetleriniz dar gelmeye başladı yeni kıyafetler alabilirsiniz diyor
Ben. Pantolonlar olmuyor. Ama alışveriş yapmakta istemiyorum. Aradayım yani :))

insan aynı durumun başkalarında da olduğunu duyunca ister istemez seviniyor demekki kötü bişey değilmiş diye
ben sadece bende var sanıyordum
sabahtan beri kaçıncıya hapşurdum yine
:2::2:

İçin rahat olsun canım normalde de spor yapmışım gibi karın kaslarımda hafif bir ağrı var haplarında da kramp oluyor

Ohoo benim bir aydır olan kıyafetim yok. M beden giyiyordum şimdi XXL. Yeniden kıyafet aldım. Ama 5. Aya kadar daha almak istemiyorum.artık dikkat edicem.8 kilo aldım.5 kilo hakkım kaldı

Kilo almadım ama pantolanlarım dar geliyo. Göbeğim bayağıdır var. Ama gaz problemi var ben de bayağıdır. Ondan diye düşündüm ben. Yoksa küçücük şey nasıl göbek yapsın :)

Benim esim marasli o yuzden orda hangi doktor hangi hastane iyi bilmiyorum batmandayiz simdilik burda kontrol gidecegim burda da hemen sezeryan ozellerde ilk tercih o ama burda kiler kasap gibi olmuslar nufus artis hizi burda cok yuksek o yuzden iyi bir doktor bulmak cok zor ya annemin yada kayinvaldemin yanina gidip dogumu.orda yapmayi dusunuyorum ben afyonluyum dogum yaklasinca ucakla gitmem sorun olur maras daha yakin bakalim hayirlisi

hayırlısı kardesm hılal haımı onerırdm ama o gıtmştr. devlet hastesi kalıyr galıba görumcem devlet has. dogum yaptı oda memnun sansa hangı doktr gelırse

Back
X