2015 Şubat Anneleri

Iyi aksamlar kizlar. Okudum okudum yazamadim. Grip oglandan bana gecti ama ben daha kotu oldum. Bir oksuruk var aman aman. Bebis hopluyor yazik. Iki gun rapor aldm bayram icin aldm zannetcekler diye icim rahat degil.
Bayram alisverisleri temizlikleri konusulmus masallah size. Temizlige kadin geliyor cocuk da olunca aman pis dursun denmiyor yoksa gurbette gelen giden yok dursun pis ben umursamam ama cocuk giriyor olmadik koseye toz toplauip cikiyor igrennc
Bir de yola gidicez dr iki saatte bir yarim saat mola dedi. Yol bitmez bu sekilde de ama napalim

geçmiş olsun herhalde burada ilk gribi geçiren bendim. ne uğursuzum millete bulaştırdım koca topik hasta oldu :KK53::KK53:. şaka bir yana dikkat et kendine o öksürük son zaman çıktı bende valla ciğerlerim söküldü. ballı süt ile geçirdim birde çok aşırı balgam yaptı bende o daha da öksürttü

bitirdim ben bitirdim. ama bende bittim :confused::confused::confused: belim ağrıyor şimdi gidip bir duş almalıyım azıcık dinlenmek için oturdum. :rolleyes::rolleyes: yarın akşam da çarşıya çıkıp hayat sana waikiki vay vay yapıp kendime pantolon alayım :KK8::KK8:

He he inşallah bulursun heryeri talan etmişler vay ki vayy deme de ;)
Bu arada gecmis olsun darisi bize heryer toz icinde

geçmiş olsun herhalde burada ilk gribi geçiren bendim. ne uğursuzum millete bulaştırdım koca topik hasta oldu :KK53::KK53:. şaka bir yana dikkat et kendine o öksürük son zaman çıktı bende valla ciğerlerim söküldü. ballı süt ile geçirdim birde çok aşırı balgam yaptı bende o daha da öksürttü

Tek griple kalsa opcem başıma koycam sinuzit geniz akintisi bogaz enfeksiyonu oksuruk toplanan geliyor anasini satayim nevrim döndü ya :KK53:
nasil gecti o balgam allasen bi diyiver bogazimi uhuyla yapstrmis gibiler burnumun tek kanadı komple tikali oksijen tupune baglncam artk nefes aldrmio meret dilim damagm kuruyor bır de

He he inşallah bulursun heryeri talan etmişler vay ki vayy deme de :KK66:
Bu arada gecmis olsun darisi bize heryer toz icinde

:KK12::KK12:hamile olmayanlarda alıyor ondan çabucak bitiyor ben bikere gittim pantolon almak için bir baktım hamile reyonunda hep koca koca kadınlar. :KK12::KK12: ondan kalmıyor. zaten hamile kadın en fazla bir tane alır kıyamaz yani para vermeye. bende bir tane pantolonu yıkayıp yıkayıp giyiyorum rengi soldu vallahi. aslında almayı düşünmüyordum ama oda sıkmaya başladı. mecburen alıcam. olmadı defacto filan gezerim. çarşıdaki lcw çok kalabalık oluyor bide burda.nasl bulucam bilmem amannn hayat bize waikiki vay vay ne yapalım :KK48:

Tek griple kalsa opcem başıma koycam sinuzit geniz akintisi bogaz enfeksiyonu oksuruk toplanan geliyor anasini satayim nevrim döndü ya :KK53:
nasil gecti o balgam allasen bi diyiver bogazimi uhuyla yapstrmis gibiler burnumun tek kanadı komple tikali oksijen tupune baglncam artk nefes aldrmio meret dilim damagm kuruyor bır de

saydıklarının aynısından oldum. burun bademcik geniz üst solunum yolu ne varsa bana etki etti. valla canım geçmedi ne yaptıysam geçmedi yani 1 hafta filan çektim. ama hergün bir bardak ballı ılık süt içtim he birde bol limonlu nanesi az nane limon tükettim. anca öyle hafifledi ve geçti. birde bol bol totoyu devirip yattım zaten kafam kalkmıyordu. ilaç olmadığı için zor geçiyor.

Ya nasil bir salginsa iste. Topikten bile bulasti
Sorma balgam var oksurdukce söküyor ama kusturuyor da 3 aylik gibi kustum durdm bugun

Benim eşim de bana grip bulaştırdı burnum tıkanıyor sürekli okyanus suyu damlatıyorum burnuma gece özellikle tıkanmaması gerekiyormuş. Burun tıkanınca boğaz daha kötü oluyor. Sabahları balgamı mutlaka dışarı çıkarmak lazım içe akmasın. Bol c vitamini alıcaz çaresi bu bir de dinlenicez i.

Sana da gecmis olsn canim yani gecsin artik bir atlatamadin. Hastanelerde gecurmissn gunu de. Ben ailr hekimine gittm antibiyotik yazdi oksurugu duyunca ama kullanmicam smdilik. Atlatiriz ins hepimiz bir an once.

bız dr a gıdemedık :KK61: babamız ders arası hastaneye gıder dr olup olmadığına bakar sonuçları alırım demıstı..gıtmemıs ..cok kızdık sinirlendik :63: zaten mutfak dolaplarını sıldım duvarlarını sıldım canım cıkmıs bır heyecan oglusu gorucez dıye hazırlamışım kendımı.. hepten tepem attı..zırlamaya yer arıyorum zaten su bayram yüzünden.. nefret edıyorum bayramlardan ..öpecek elın olmayınca bayram kıme bayram :KK61::KK61::KK61::KK61:
he bıde temızlık yaparken belkı 50 sefer BAYRAM GELMIS NEYIME turkusunu dınledım..aman ne pıs kötü gun yaaa. azcık cay ıcıyım de beynime kan gıtsın barı :KK51:
hayırlı olsun isim belli mi :KK76:
hayırlı olsun isim belli mi :KK76:

lcw gittim bi tunik birde kısa kol kalın hırka aldım sıcacık giyerim artık
tuniğide evde taytla giyerim dışarda altına etek yada pantolonla idare eder

saydıklarının aynısından oldum. burun bademcik geniz üst solunum yolu ne varsa bana etki etti. valla canım geçmedi ne yaptıysam geçmedi yani 1 hafta filan çektim. ama hergün bir bardak ballı ılık süt içtim he birde bol limonlu nanesi az nane limon tükettim. anca öyle hafifledi ve geçti. birde bol bol totoyu devirip yattım zaten kafam kalkmıyordu. ilaç olmadığı için zor geçiyor.

Ne mikropmus yahu en cok hamileleri etkiliyor herhalde bitkisel tum yollari yaptım da dinlenme kismi cok mumkun olmadi yazik ki:(

Hasta olan herkese geçmiş olsun.ben de gecen hafta atlattım grip boğaz ağrısı falan.herkese acil şifalar...

Saol canim sana da gecmis olsun

Ya nasil bir salginsa iste. Topikten bile bulasti
Sorma balgam var oksurdukce söküyor ama kusturuyor da 3 aylik gibi kustum durdm bugun

O cok fena yahu beni de kusturuyo iki gundur az da olsa rahatltyor gerci

Benim eşim de bana grip bulaştırdı burnum tıkanıyor sürekli okyanus suyu damlatıyorum burnuma gece özellikle tıkanmaması gerekiyormuş. Burun tıkanınca boğaz daha kötü oluyor. Sabahları balgamı mutlaka dışarı çıkarmak lazım içe akmasın. Bol c vitamini alıcaz çaresi bu bir de dinlenicez i.

okyanus suyu devamli siktim hatta gece cok kotuleyince kizin Pediatrik hizli acici spreyi var onu bile sıktım nefes alamaynca:( benimki bogazda olan balgamdan ziyade genizde olan bisey onun sökülüp cikmasi daha zor oluyor niyeyse. Bi haftadr kilo kilo mandalina yedim hatta yiyebilne hayret ederdim limonu dilimleyip yemeye bile başladım artik bu kadar vitamin bi care olsun yani dimi

Sana da gecmis olsn canim yani gecsin artik bir atlatamadin. Hastanelerde gecurmissn gunu de. Ben ailr hekimine gittm antibiyotik yazdi oksurugu duyunca ama kullanmicam smdilik. Atlatiriz ins hepimiz bir an once.

saol canim sorma öyle oldu sen de tahlil verseydin bak benm enfeksiyon cikti ondan gecmiyomus belki de ilacla sifa bulcaz bitek napalim daha ilerlemesin de

Iyi Akşamlar kIm var kim yok bakalım :-)

Bayrama az kaldı :KK51: ah ah her sene alıştık yalnız Bayram yapmaya anam memlekette, Allah'tan internet diye biley var :KK61::D

Neyse umarım herkes iyidir bizde iyiz, geçen bebişine yazlık bişeyler aldım :KK48: hem ucuzuma gitti alemde çok güzellerde yalnız 3 takım aldım :KK46: Allah nasip ederse giyerim dedim :nazar:

Back
X