Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar kizlar. Okudum okudum yazamadim. Grip oglandan bana gecti ama ben daha kotu oldum. Bir oksuruk var aman aman. Bebis hopluyor yazik. Iki gun rapor aldm bayram icin aldm zannetcekler diye icim rahat degil.
Bayram alisverisleri temizlikleri konusulmus masallah size. Temizlige kadin geliyor cocuk da olunca aman pis dursun denmiyor yoksa gurbette gelen giden yok dursun pis ben umursamam ama cocuk giriyor olmadik koseye toz toplauip cikiyor igrennc
Bir de yola gidicez dr iki saatte bir yarim saat mola dedi. Yol bitmez bu sekilde de ama napalim
bitirdim ben bitirdim. ama bende bittimbelim ağrıyor şimdi gidip bir duş almalıyım azıcık dinlenmek için oturdum.
yarın akşam da çarşıya çıkıp hayat sana waikiki vay vay yapıp kendime pantolon alayım
![]()
geçmiş olsun herhalde burada ilk gribi geçiren bendim. ne uğursuzum millete bulaştırdım koca topik hasta oldu. şaka bir yana dikkat et kendine o öksürük son zaman çıktı bende valla ciğerlerim söküldü. ballı süt ile geçirdim birde çok aşırı balgam yaptı bende o daha da öksürttü
He he inşallah bulursun heryeri talan etmişler vay ki vayy deme de
Bu arada gecmis olsun darisi bize heryer toz icinde
Tek griple kalsa opcem başıma koycam sinuzit geniz akintisi bogaz enfeksiyonu oksuruk toplanan geliyor anasini satayim nevrim döndü ya
nasil gecti o balgam allasen bi diyiver bogazimi uhuyla yapstrmis gibiler burnumun tek kanadı komple tikali oksijen tupune baglncam artk nefes aldrmio meret dilim damagm kuruyor bır de
Ya nasil bir salginsa iste. Topikten bile bulastigeçmiş olsun herhalde burada ilk gribi geçiren bendim. ne uğursuzum millete bulaştırdım koca topik hasta oldu. şaka bir yana dikkat et kendine o öksürük son zaman çıktı bende valla ciğerlerim söküldü. ballı süt ile geçirdim birde çok aşırı balgam yaptı bende o daha da öksürttü
Tek griple kalsa opcem başıma koycam sinuzit geniz akintisi bogaz enfeksiyonu oksuruk toplanan geliyor anasini satayim nevrim döndü ya
nasil gecti o balgam allasen bi diyiver bogazimi uhuyla yapstrmis gibiler burnumun tek kanadı komple tikali oksijen tupune baglncam artk nefes aldrmio meret dilim damagm kuruyor bır de
Sana da gecmis olsn canim yani gecsin artik bir atlatamadin. Hastanelerde gecurmissn gunu de. Ben ailr hekimine gittm antibiyotik yazdi oksurugu duyunca ama kullanmicam smdilik. Atlatiriz ins hepimiz bir an once.Tek griple kalsa opcem başıma koycam sinuzit geniz akintisi bogaz enfeksiyonu oksuruk toplanan geliyor anasini satayim nevrim döndü ya
bız dr a gıdemedıkbabamız ders arası hastaneye gıder dr olup olmadığına bakar sonuçları alırım demıstı..gıtmemıs ..cok kızdık sinirlendik
zaten mutfak dolaplarını sıldım duvarlarını sıldım canım cıkmıs bır heyecan oglusu gorucez dıye hazırlamışım kendımı.. hepten tepem attı..zırlamaya yer arıyorum zaten su bayram yüzünden.. nefret edıyorum bayramlardan ..öpecek elın olmayınca bayram kıme bayram
he bıde temızlık yaparken belkı 50 sefer BAYRAM GELMIS NEYIME turkusunu dınledım..aman ne pıs kötü gun yaaa. azcık cay ıcıyım de beynime kan gıtsın barı![]()
hayırlı olsun isim belli mi![]()
hayırlı olsun isim belli mi![]()
toprakalp .!.:[/QUOT]
benim aklimdaki isim Göksu ama henüz tam olarak karar vermedikBu arada erkek bebisimiz coktu galiba ama kiz bebislerinde sayisi her gecen gun artiyo gibi
![]()
çoklu alıntıya bas daha sonra normal msj yazdığın yere gel tıkla orada alıntıları ekle tuşu var ekle ve yazYa kizlar ben bu alinti yapma işini pek beceremedim galiba![]()
saydıklarının aynısından oldum. burun bademcik geniz üst solunum yolu ne varsa bana etki etti. valla canım geçmedi ne yaptıysam geçmedi yani 1 hafta filan çektim. ama hergün bir bardak ballı ılık süt içtim he birde bol limonlu nanesi az nane limon tükettim. anca öyle hafifledi ve geçti. birde bol bol totoyu devirip yattım zaten kafam kalkmıyordu. ilaç olmadığı için zor geçiyor.
Hasta olan herkese geçmiş olsun.ben de gecen hafta atlattım grip boğaz ağrısı falan.herkese acil şifalar...
Ya nasil bir salginsa iste. Topikten bile bulasti
Sorma balgam var oksurdukce söküyor ama kusturuyor da 3 aylik gibi kustum durdm bugun
Benim eşim de bana grip bulaştırdı burnum tıkanıyor sürekli okyanus suyu damlatıyorum burnuma gece özellikle tıkanmaması gerekiyormuş. Burun tıkanınca boğaz daha kötü oluyor. Sabahları balgamı mutlaka dışarı çıkarmak lazım içe akmasın. Bol c vitamini alıcaz çaresi bu bir de dinlenicez i.
Sana da gecmis olsn canim yani gecsin artik bir atlatamadin. Hastanelerde gecurmissn gunu de. Ben ailr hekimine gittm antibiyotik yazdi oksurugu duyunca ama kullanmicam smdilik. Atlatiriz ins hepimiz bir an once.
Aminnnnnnnnnnn, hala hastayım bendeTopikce gocmusuz halimiz harapmis megertumden sifa diliyorum bebeklerin hatrina rabbim alsin gotursun butun mikropları bizden