2015 Şubat Anneleri

aldığım uyku seti bu nasıl sizce? ben kelebekli felan düşünmüştüm ama istediğm gibi bulamadım bunu seçtim en son olarak Vhl_BS_HONEY_BEAR_LINEN.webp

merhaba kızlar. Benim 7 aylık bebeğim var henüz 15 günlükken çok feci pişik olmuştu.ne yaparsam yapayım geçmek bilmiyordu kullanmadığım krem de kalmamıştı. O kadar çok araştırma yaptığım halde hiçbiri fayda etmemişti. Bebeğim yaklaşık 2 hafta çekti artık göz göz olmuştu. En son doktora götürdüm bebeğim çok ufak olduğu için ne versem de poposunu yakmasa diye düşündü ve izotonik serum verdi bildiğimiz tuzlu su serumu gazlı beze serumdan akıtıyorsunuz ve poposuna koyuyorsunuz 20 dk bekletiyosunuz hava alacak şekilde en son pişik kremi sürüyorsunuz ben bepantol kullanıyorum bu şekilde pişikten kurtulduk çok şükür. Bir daha da tekrarlamadı bin şükür Rabb'ime biraz uzun oldu ama herkes derdine deva bulsun istedim. Allah şifa versin bebişlerimize inşallah

Bugün bebek odamızı aldık :) 3 kapılı dolap, büyüyen beşik ve şifonyeri var,:cool:tamamen beyaz, kulpları ahşap rengi. ayıcıklı ve arılı uykuseti, ayıcıklı lambası ve abajurunu da aldık :)üstümden bir yük kalktı sanki. haftaya gelecekmiş kurup düzenldkten sonra fotoğrafını koyacam. bir de benim yüksek uğraş ve dırdırlarım sonucu odayı kaynanama aldırdım içim daha da bir rahatladı :):) zatn düğünümüzde hiç birşe yapamışlardı bebek olunca yaptıracam diye ant içmiştim :D
Hayirli olsun .

Tüm gün sadece yer mi siliyor? ben de Bi dahaki gelişine koltuklari da mı sildirsem diye düşünüyordum. .çok mu insafsizim ne ? ütü falan allah ne verdiyse yaptırıyorum ben

Kadınla başta ütüyü bile konuşmuştuk ama yetiştiremediğini iddia ediyor. Öyle geniş bir evim de yok yani. Bir tane halım var koca evde onu sildireyim istedim bana yıkamaya ver dedi. Heryere çamaşır suyu döküyor mutfağı çamaşır suyuyla silme cif kullan dedim çıkmaz cifle dedi çok biliyor herşeyi. Hiçbir dediğimi yaptıranadığımı hissettim bak şimdi.

merhaba kızlar. Benim 7 aylık bebeğim var henüz 15 günlükken çok feci pişik olmuştu.ne yaparsam yapayım geçmek bilmiyordu kullanmadığım krem de kalmamıştı. O kadar çok araştırma yaptığım halde hiçbiri fayda etmemişti. Bebeğim yaklaşık 2 hafta çekti artık göz göz olmuştu. En son doktora götürdüm bebeğim çok ufak olduğu için ne versem de poposunu yakmasa diye düşündü ve izotonik serum verdi bildiğimiz tuzlu su serumu gazlı beze serumdan akıtıyorsunuz ve poposuna koyuyorsunuz 20 dk bekletiyosunuz hava alacak şekilde en son pişik kremi sürüyorsunuz ben bepantol kullanıyorum bu şekilde pişikten kurtulduk çok şükür. Bir daha da tekrarlamadı bin şükür Rabb'ime biraz uzun oldu ama herkes derdine deva bulsun istedim. Allah şifa versin bebişlerimize inşallah

Boşuna bebişleri denize şokun pişik olmaz dememişler ;)

Yahu ben de bunu begendim civilim den almaya niyetliyim %100 pamuk diye geciyordu internette sen aldin maden nasil kumadi guzelmi
ben bunu mobilya aldığım mağazadan aldım markası kidboo . kumaşı güzel ben beğendim. %100 pamuk,denizlide üretiliyormuş

Selam anneler.pek giremiyorum buraya.ilgi bekleyen bir kiz cocuk,ev,is,eş....kaburgam cok agriyor bu arada.size birşe diyeceğim.belki bilenler vardir.bebek yapım bakım onarim diye bir blog var.orada dr.tomris cesuroglu nun emzirme notlari var.mutlaka okuyun derim.cok bilgilendirici ve faydalı.ben hatta çıktısını aldım.ara ara okuyorum.face de kapali grubu da var bu blogun.

ben bunu mobilya aldığım mağazadan aldım markası kidboo . kumaşı güzel ben beğendim. %100 pamuk,denizlide üretiliyormuş
Evet canim markasi ayni iyi madem bende alayim sagol... Bu arada tesadufe bak ki benim de kayinvalidem alacak ama benimki cok hevesli hergun bisey aliyor sagolsun..

Selam anneler.pek giremiyorum buraya.ilgi bekleyen bir kiz cocuk,ev,is,eş....kaburgam cok agriyor bu arada.size birşe diyeceğim.belki bilenler vardir.bebek yapım bakım onarim diye bir blog var.orada dr.tomris cesuroglu nun emzirme notlari var.mutlaka okuyun derim.cok bilgilendirici ve faydalı.ben hatta çıktısını aldım.ara ara okuyorum.face de kapali grubu da var bu blogun.
cok methını duydum bır bakayım bakalım

Ya bgn arkadaşım dedi ki normal doğumda insan beline bi kamyon carpmis kdr yük biniyormus..ama doğumdan sonra kalkıp yuruyebiliyorsun ne büyük mucize ya..
VAlla o yuku hatirliyorum dersem yalan olur simdi
ama zor oludugu kesin tabi
heah iste eblki peridural igneyle o yukden bihaber olunuyodur : )

Hayırlısı plsun canım senin için. Anestezistin iyiymiş demekki. Bi kaç kötü yorum duyunca tereddüt etmiştim ama şimdi aklımda bi seçenek. Sezeryandansa onu tercih edebilirim
canim burda çok SIK kullanilan bi yontem, anestesizistlerinde eli pratiklesmistir ehrhlade , ocak da randevum var anestezsitle genel bi muayeneden geçiriyor beni, tabi anestezimi kim yapacak o belli deil, ben iki dogumdada gece gittim , nobetçi anestezsist geldi benim için ama tek olumsuz yani hemen gelmeyebiliyor biraz ebkliyorsun, belkide bana oyle gliyodur sancidan zaman geçmek bilmiyor gibi geliyodur yani bana

yok ayol daha sımdıden :)

bebegı ters olan bır bayanın anlattıkları bu ..böyle yapmış dönmüş cocugu..bızımkıde dönmezse unutmayalım dayapalım dıye şeyetıydım :confused:
anladim canim, iyi seyetmisin yani dusunmusun : ))))
donmezse bunu kesin denerim ben, butun gun o pozisyond abile ebkleyebiliirm yeterki kolay olsun dogum: ))

Back
X