ilk düşüğümü devlette ikinci kürtajımıda özelde oldum ..devlette hijyen konusunda rahatsız olmuştum... ebeler çok iyi davranmıştı ama hemşirelerden biri benimle aynı odada kalan düşük yapan bayanla papaz olmuştu hakaret bile etmişti kadını aşağı gördü laflarıyla kadında aşağı kalmadı rezil etti bütün dogum katına doktorların kulağına gitti bu tartışma hemşireyi çektiler köşeye hastaya nasıl davranması gerektiği konusunda öğüt verdiler bunu lisans eğitimi sırasında almamış anlaşılan hemşire gün boyu asık suratla işini yaptı durdu doktorların bilinçli davranışlarını takdir ettim doğrusu..
ikinci kürtajda özeldeydim doktorda ebelerde gayet iyidi hijyen konuunda memnun kaldım rahatsız bir durumla karşılaşmadım..
bu birazda şans meselesi..ama ben devletin daha tecrübeli ebe ve doktorlar çalıştırdıgını biliyorum ilg yok ama işlerini en doğru şekilde yapıyorlar..
ikinci kürtajda özeldeydim doktorda ebelerde gayet iyidi hijyen konuunda memnun kaldım rahatsız bir durumla karşılaşmadım..
bu birazda şans meselesi..ama ben devletin daha tecrübeli ebe ve doktorlar çalıştırdıgını biliyorum ilg yok ama işlerini en doğru şekilde yapıyorlar..