- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
herhalde bilmemki : )cipse aşerttiniz benide...azcık yesek zararı olmaz herhalde
![]()
nefsin geçsin ye biraz ama paketin sonunu getirme : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herhalde bilmemki : )cipse aşerttiniz benide...azcık yesek zararı olmaz herhalde
![]()
ben anne olmadan once çok yerdim cipsi,iste falan elimden dusmezdi her firsatda
hamileyken zararli diye yemedim, sonra sutten geçiyor diye yemedim
sonrada ben yersem çocuk da yer diye yemedim, iyi bisey olmadiigni herkes biliyor sonuçta ama yinede yiyor, sigara gibi yani : ))
sonuç bizim eve cips asla girmez,dogum gunlerinde falan andir almisligim vardir
ha çocuklarim sevmiyor yemiyormu, baska yerde gorunce bayila bayila yerler, hatat bildiginiz gorgusuz gibi saldiriyolar : ))
ama napayim her zaman yedikleri bi yiyecek halina getiremem
bizim eve cips , gazli içecek, mayonez , ketçap, salam sosis , hazir çorba, et suyu girmez, dahada avrdir almadigim seyde aklima bunlar geldi : )
Amerika canım
herhalde bilmemki : )
nefsin geçsin ye biraz ama paketin sonunu getirme : )
ağzım sulandi valla :)Peynire bayılıyorum ben de :) her öğünümde olabilir, peynirli Omlet yanına süzme onun yanına burgu şeklinde bi kahvaltımız var
Biz toptan alıyoruz babamın anlaştığı toptancılardan o da senin istediğini satmıyo aldığımız markalarda Türkiye yi tutmuyoAmerika'da Türk marketi çok değil mi oralarda bulabilirsin sanıyordum.
Al bi Parça olur mu ole sey :)Kaç zamandır Kars kaşarı alıcam çok pahalı geliyor bırakıyorum yaw![]()
Aman cips mips yemeyin mideniz kötü olur. Öğlen baharatlı nir bir şey yedim hala ölüyorum ağrıdan,ağzıma acı su geliyor.
Çıkarmam da rahatlasam
Bişiler at ağZına bak ac acına oturuyorsun sen ordaağzım sulandi valla :)
ben utanmasam 1 kalıbi bitiririm bi oturustaAmerika .
Yok Ezine beyaz peynir ama ne peynir bazen canım çekerdi oturur çatalla yerdim
haslaniyor yumurtam :) valla kabuğu ile yicem o derece sabirsizim suan :)Bişiler at ağZına bak ac acına oturuyorsun sen orda
beyaz peynir evden eksik olmuyor zatendeya bende çeşit peyniri everim aama ne zaman peynir alacak olsam beyaz peynir alır cıkarım..benim peynir kültürüm yok sanırsam![]()
sen beni geçersin kiz bu konudaCanım seni ayakta alkışlıyorumbu konuda İnşallah biz de senin gibi oluruz.
karatayin yumurtaya taktiği gibi sen de lahanaya taktın :)Acı su için çiğ lahana yiyecekmişsin. Ben de bir lahana yedirmedim sana![]()
senin yemek nerden gelcek kiz
6. hissin baya kuvvetliymis canimDoktora gittiğim de soruyorum ne pozisyon da diye. Tam tahmin ettiğim gbi çıkıyorr hep. Doğru hissediyo çıkıyorum her seferinde. Böylece kanaat getirdimMaRaL_
aynı evde kalSak açlıktan ölürmüsüz biz :)Ben de varım burda![]()