Bu saatte yiyorum geç yatayım bari bgn
Ben geç de yatamam sabah erkenden çıkmam lazım Off çok gecikti bugün herşey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatte yiyorum geç yatayım bari bgn
Ben bugun evde lahmacun yaptimNe gelecek sana
Şimdi intihar edicem :) herkes ne kdr hamarat ya :) ben de yumurta hasladim canım harika oldu :)Ben bugun evde lahmacun yaptim![]()
tost yap sen bence ya bu saatte mantı yenir mi oturur mideneBen geç de yatamam sabah erkenden çıkmam lazım Off çok gecikti bugün herşey.
Hemen haslanir o ya yumurta gibi :)
Ben hiç lahana almam ki eve canım ya o kocaman şeyi nasıl bitircez diye evlendik evleneli hiç almadim :) anca ankaraya gittiğimde annem çok güzel etli sarmasini yapar o zaman yerim :)
Ohh afiyet olsun yarasin kuzulara :) ben de doydum kendime geldim valla :) artık bebislerden konusabiliriz :)Öyle de yoğurt yok evde o yüzden yapamadım. Börek gelmiş şeker neler demeden yedim![]()
ben hiç kucugune denk gelmedim ya da meraklı olmadigimdan dikkat etmedim hep büyük büyük oluyorlarKüçük alıyorum ben bazen çorbaya falan doğruyorum. Sarmasını da severim ama kocaman almak lazım onu taşıyamıyorum.
ben hiç kucugune denk gelmedim ya da meraklı olmadigimdan dikkat etmedim hep büyük büyük oluyorlar
offff bayılırım ona işteKırmızısı da güzel oluyor salatasını yapıyorum bol limonlu.
ben evde tekken hayatta kalkıp da bişi hazirlayamiyorum..Bari yumurta hasliyim yiyim diyorum 1 saattir haslicam :) 3 yıl yalnız yasadim akşam yemeklerim patlamış mısır cips falandi :)
Ben de 32.haftada ank a kontrole gidicektim ama burdaki dr den çalışabilir raporu almam lazım diye onu 1 hafta sonraya erteledimBen haftaya giidcektim kontrole ama esimin isi yuzunden sonraki haftaya ertelendi![]()
Ayyy mantı olsada yesem şööyle bol sarımsaklı yoğurtlu. Hiç saate bakmam lüpletirim vallatost yap sen bence ya bu saatte mantı yenir mi oturur midene
Ne güzel ya maşallah valla.. eşim kırk yilda bi böyle geç gelir o günlerde de resmen sefilleri oynarım :) bgn şahit oldugunuz gibi :)bende tam tersi canım ne isterse yaparım akşamları mutlaka yemek olmalı çok yıl bekar evinde kaldım akşam yemeği yemediğim gün yoktur , cipsle falan olacak iş değil : )) koskoca akşam yemeği
yerken iyi de sonra mideme oturuyor sanki bnm.. geçen gün bi heves yaptım sonra mide ağrısından kivrandimAyyy mantı olsada yesem şööyle bol sarımsaklı yoğurtlu. Hiç saate bakmam lüpletirim valla
Bir gün inşallah ben de domates sosu hazırlıycamçok özendim yazdan kış için hazırlayanlara.
Yarın kayınvalideme söyliyeyim o yapar bana. Sakız iyi geliyo öyle durumlarda canım. Aklında bulunsunyerken iyi de sonra mideme oturuyor sanki bnm.. geçen gün bi heves yaptım sonra mide ağrısından kivrandim