2015 Şubat Anneleri

Ben bugün canım zararlı şeyler çekiyo yazacaktım ki siz yazmışınız. Cips diye ölüyorum bende. Çok canım çekiyo ama frenlemem lazım kendimi. Zararlı şeyler.

Ohh cipsler mantilar peynirler kisirlar havada ucusmus bende corbayla karnabahr kizarttim sizede cok ozendim keske bende peynir yogurt yiyebilsem.nerdeeeee

Ben hiç lahana almam ki eve canım ya o kocaman şeyi nasıl bitircez diye evlendik evleneli hiç almadim :) anca ankaraya gittiğimde annem çok güzel etli sarmasini yapar o zaman yerim :)

Küçük alıyorum ben bazen çorbaya falan doğruyorum. Sarmasını da severim ama kocaman almak lazım onu taşıyamıyorum.

ben evde tekken hayatta kalkıp da bişi hazirlayamiyorum..Bari yumurta hasliyim yiyim diyorum 1 saattir haslicam :) 3 yıl yalnız yasadim akşam yemeklerim patlamış mısır cips falandi :)

bende tam tersi canım ne isterse yaparım akşamları mutlaka yemek olmalı çok yıl bekar evinde kaldım akşam yemeği yemediğim gün yoktur , cipsle falan olacak iş değil : )) koskoca akşam yemeği

bende tam tersi canım ne isterse yaparım akşamları mutlaka yemek olmalı çok yıl bekar evinde kaldım akşam yemeği yemediğim gün yoktur , cipsle falan olacak iş değil : )) koskoca akşam yemeği
Ne güzel ya maşallah valla.. eşim kırk yilda bi böyle geç gelir o günlerde de resmen sefilleri oynarım :) bgn şahit oldugunuz gibi :)

Back
X