2015 Şubat Anneleri

esoba kiz anlamdim ne kargosu ama Alalh isini denk getirsin canim, uzulme hersey olacgina varir

sabah gittim seker testine,7h35 de labotuardaydim
içtikden yarim saaat sonra biraz midem karisti ama onu atlattim sukur, sonuna kadar durabildim , 75 lik içtim,3 sefer bakdilar birisi aç karnina olmak uzere
parmak dan olçme aletinide goturdum 15. ve 30. dk ya bakicakdim ama çalismadi makine : ( hayirlisi olsun artik, sonuçlar sali ya çikacakmis

selam guzeller kendime carsidan panco aldim 20 liraya duz renk .birde 20 liraya polar gecelik aldim .carsiya cikibca dayanamiyor insan

Selam kizlar. nasilsiniz herkes iyi ins. Yolculuk cok yordu beni yuzum gozum bile sisti bacaklarimin halini siz dusunun. Allah herkese saglik versin de doguma kadar yola fln cikmayalim artik.
Ben yorulsam kotu olsam esim de sinirli oluyor sagolsun duygularimi derinden paylasiyor : ))

sezeryan sonrası doktor kontrole çağırdıgında rahim toparlanmışmı diye alttan mı muayene ediyor? bi topikte okudum bayan sezeryandan 2 ay sonra kontrole gittiğinde doktor elle muayene etmiş...ilk defa duydum :110:

yine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.
bende bir evrak beklıyorum sabahtan berı kargo şirketleri ile kavga edıyorum.
şimdi de oturdum sinirden ağlıyorum.
Ya sen bole yazinca kendimi goruyorum sende ilk kizimda boleydim herseye aglardim sokakta biri bebegine vursa aglardim tv izler aglardim birine kizar aglardim bide benimkide hic harelet etmezdi cok tembeldi gunde 10 nerde 5 kez vursa sukrederdim ama dogdugundan beri uykucu sakin cok iyi bi bbeekti hep derim allah.herkeze bole bebek nasip etsin diye hep uyuyodu:)) ama simdiki gece ozallikle 2 dk dursada uyusam diyorum buda canima okicak gibi cani sagolasica:)

sezeryan sonrası doktor kontrole çağırdıgında rahim toparlanmışmı diye alttan mı muayene ediyor? bi topikte okudum bayan sezeryandan 2 ay sonra kontrole gittiğinde doktor elle muayene etmiş...ilk defa duydum :110:
Benim.normal gobekten dikislerime balti canim normal degilki alt ne alaka

Guzel hafta sonlari bayanlar bakin ne buldum:D

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-22-13-05-32.webp
    Screenshot_2014-11-22-13-05-32.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 87
biz iyiyiz de sen nasılsın? arada yabancı diziler den çıkıp buraya da uğra canım :) bu arada seni diziler için sürekli takipteyim bende bir yabancı dizi hayranıyım. ama başka topikte takılmak zor geliyor internete girdiğim gibi direk buradayım. bizim hatunlar biraz fazla çeneci yazmaya başlayınca anca okuyorum akşama kadar :D

Canımm ben de iyiyim çok şükür :) Bi tne daha dizi hayranı olduğunu bilmek çok güzel,açıkcası burdaki konuları takip edemiyorum çok hızlı değişiyor gündem ve ben de her zaman giremiyorum haliyle 2 çocuk,ev,iş derken :) Yabancı dizi topiğine bekliyorum canım , bakalım neler izliyorsun :KK49:

Ya sen bole yazinca kendimi goruyorum sende ilk kizimda boleydim herseye aglardim sokakta biri bebegine vursa aglardim tv izler aglardim birine kizar aglardim bide benimkide hic harelet etmezdi cok tembeldi gunde 10 nerde 5 kez vursa sukrederdim ama dogdugundan beri uykucu sakin cok iyi bi bbeekti hep derim allah.herkeze bole bebek nasip etsin diye hep uyuyodu:)) ama simdiki gece ozallikle 2 dk dursada uyusam diyorum buda canima okicak gibi cani sagolasica:)
AĞLADIM ettim gittim tıpış tıpış kargolarımı aldım geldim. çok yol yürüdüm biraz ağrı oldu ama dönüşte zıbın takımı ve çorap birde çanta aldım. bebek çantası. pembe spor bir çanta.onlar sakinleştirdi beni.

Guzel hafta sonlari bayanlar bakin ne buldum:D

Bu bebek aynı benim kızıma benziyor yemek yerim tepemde tabağımı karıştırır eliyle pilavları makarnaları avuçlar,tuvalete giderim yine yanımda kapıyı kapatsam basar çığlığı ben işimi bitiresiye eline sabunu döker o döktüğü sabunu sağa sola sürer tuvalet kağıdını aşırı koparır sanki çok sümüğü varmış gibi burnunu siler :) Banyoya girsem bi bakarım üstünü çıkarmaya çalışır o da banyoya girer mutlaka makyaj yaparım o da pamuk alır gözlerini siler yada allık fırçasını alır saçlarına sürer örgü örerim yünü kaçırır açar da açar :) Ben yemek yaparken erzak çekmecesini açar pişmemiş makarnaları çiğ çiğ atar ağzına ardından da paketi ters çevirir makarnaları döker üstüne bir de ağzındakileri dışarı atar :KK45:

Ama işten de gelince , annemmm diyerek bi koşturması var ki :KK68: Oy kuzum.. Ağlatmayın kızlar beni.

AĞLADIM ettim gittim tıpış tıpış kargolarımı aldım geldim. çok yol yürüdüm biraz ağrı oldu ama dönüşte zıbın takımı ve çorap birde çanta aldım. bebek çantası. pembe spor bir çanta.onlar sakinleştirdi beni.
Bak sende herseyini almissin bide hic bisey almadim diyodun fotolari koyarsin artik

Bu bebek aynı benim kızıma benziyor yemek yerim tepemde tabağımı karıştırır eliyle pilavları makarnaları avuçlar,tuvalete giderim yine yanımda kapıyı kapatsam basar çığlığı ben işimi bitiresiye eline sabunu döker o döktüğü sabunu sağa sola sürer tuvalet kağıdını aşırı koparır sanki çok sümüğü varmış gibi burnunu siler :) Banyoya girsem bi bakarım üstünü çıkarmaya çalışır o da banyoya girer mutlaka makyaj yaparım o da pamuk alır gözlerini siler yada allık fırçasını alır saçlarına sürer örgü örerim yünü kaçırır açar da açar :) Ben yemek yaparken erzak çekmecesini açar pişmemiş makarnaları çiğ çiğ atar ağzına ardından da paketi ters çevirir makarnaları döker üstüne bir de ağzındakileri dışarı atar :KK45:

Ama işten de gelince , annemmm diyerek bi koşturması var ki :KK68: Oy kuzum.. Ağlatmayın kızlar beni.
Anam masallah kizina minicik boylariyla neler yapiyolar ya ah kuzummm bende calisiyodum cok zor oluyodu ama simdi evde oturmak inan daha zor ya

Iki kişi olunca iki katı para istiyorlar benden o yüzden bir tanesini alıyorum maalesef. Zaten o da yarım günde bitiriveriyor.
bir günlük paylaşılıyor bizde, ama evi mis gibi yapıp gidiyorlar gercekten sen de inş böle birilerine denk gelirsin cok değiştirdim ben de zamanla oturdu sistem

Back
X