Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayurli haberlerle gel cnmgünaydın güzel anneler herkese hayırlı günler
ben az sonra kızımı görmeye gideceğim çok heyecanlıyım 1 ay aradan sonra görüşeceğiz bakalım fındık kurdum büyümüşmü![]()
Biz iyiyizde asil sen nasilsin cnmGünaydın kızlar özledim sizi valla hastane ev rapor derken sonunda evimde rahat rahat yatıyorum herkes iyidir umarım 200 sayfa geçmiş okuyamadım
Harika canim keyifli alisverisler minnosunda simdiden saglikla gelsin gule gule kullansin prensesCok sukur hava güzel kiz da iyi ishal gecmis gibi o zaman başlasın yolculuk baslasin minnak kuzuya alisveris![]()
Ya sen bole yazinca kendimi goruyorum sende ilk kizimda boleydim herseye aglardim sokakta biri bebegine vursa aglardim tv izler aglardim birine kizar aglardim bide benimkide hic harelet etmezdi cok tembeldi gunde 10 nerde 5 kez vursa sukrederdim ama dogdugundan beri uykucu sakin cok iyi bi bbeekti hep derim allah.herkeze bole bebek nasip etsin diye hep uyuyodu:)) ama simdiki gece ozallikle 2 dk dursada uyusam diyorum buda canima okicak gibi cani sagolasica:)yine ne pişirdin? ne güzel valla ne mutlu size.
bende bir evrak beklıyorum sabahtan berı kargo şirketleri ile kavga edıyorum.
şimdi de oturdum sinirden ağlıyorum.
Benim.normal gobekten dikislerime balti canim normal degilki alt ne alakasezeryan sonrası doktor kontrole çağırdıgında rahim toparlanmışmı diye alttan mı muayene ediyor? bi topikte okudum bayan sezeryandan 2 ay sonra kontrole gittiğinde doktor elle muayene etmiş...ilk defa duydum![]()
karşılıyorBen calismiyorum esimin sigortası yani emekli Sandığı karsilamiyormu acaba bilginiz varmı
Gule gule giy canim bende ole cikinca illa biseyler alicamselam guzeller kendime carsidan panco aldim 20 liraya duz renk .birde 20 liraya polar gecelik aldim .carsiya cikibca dayanamiyor insan
biz iyiyiz de sen nasılsın? arada yabancı diziler den çıkıp buraya da uğra canım :) bu arada seni diziler için sürekli takipteyim bende bir yabancı dizi hayranıyım. ama başka topikte takılmak zor geliyor internete girdiğim gibi direk buradayım. bizim hatunlar biraz fazla çeneci yazmaya başlayınca anca okuyorum akşama kadar![]()
AĞLADIM ettim gittim tıpış tıpış kargolarımı aldım geldim. çok yol yürüdüm biraz ağrı oldu ama dönüşte zıbın takımı ve çorap birde çanta aldım. bebek çantası. pembe spor bir çanta.onlar sakinleştirdi beni.Ya sen bole yazinca kendimi goruyorum sende ilk kizimda boleydim herseye aglardim sokakta biri bebegine vursa aglardim tv izler aglardim birine kizar aglardim bide benimkide hic harelet etmezdi cok tembeldi gunde 10 nerde 5 kez vursa sukrederdim ama dogdugundan beri uykucu sakin cok iyi bi bbeekti hep derim allah.herkeze bole bebek nasip etsin diye hep uyuyodu:)) ama simdiki gece ozallikle 2 dk dursada uyusam diyorum buda canima okicak gibi cani sagolasica:)
Guzel hafta sonlari bayanlar bakin ne buldum![]()
Bak sende herseyini almissin bide hic bisey almadim diyodun fotolari koyarsin artikAĞLADIM ettim gittim tıpış tıpış kargolarımı aldım geldim. çok yol yürüdüm biraz ağrı oldu ama dönüşte zıbın takımı ve çorap birde çanta aldım. bebek çantası. pembe spor bir çanta.onlar sakinleştirdi beni.
Anam masallah kizina minicik boylariyla neler yapiyolar ya ah kuzummm bende calisiyodum cok zor oluyodu ama simdi evde oturmak inan daha zor yaBu bebek aynı benim kızıma benziyor yemek yerim tepemde tabağımı karıştırır eliyle pilavları makarnaları avuçlar,tuvalete giderim yine yanımda kapıyı kapatsam basar çığlığı ben işimi bitiresiye eline sabunu döker o döktüğü sabunu sağa sola sürer tuvalet kağıdını aşırı koparır sanki çok sümüğü varmış gibi burnunu siler :) Banyoya girsem bi bakarım üstünü çıkarmaya çalışır o da banyoya girer mutlaka makyaj yaparım o da pamuk alır gözlerini siler yada allık fırçasını alır saçlarına sürer örgü örerim yünü kaçırır açar da açar :) Ben yemek yaparken erzak çekmecesini açar pişmemiş makarnaları çiğ çiğ atar ağzına ardından da paketi ters çevirir makarnaları döker üstüne bir de ağzındakileri dışarı atar
Ama işten de gelince , annemmm diyerek bi koşturması var kiOy kuzum.. Ağlatmayın kızlar beni.
bir günlük paylaşılıyor bizde, ama evi mis gibi yapıp gidiyorlar gercekten sen de inş böle birilerine denk gelirsin cok değiştirdim ben de zamanla oturdu sistemIki kişi olunca iki katı para istiyorlar benden o yüzden bir tanesini alıyorum maalesef. Zaten o da yarım günde bitiriveriyor.