2015 Şubat Anneleri

amanin o nasil oluyor kiii
kendi isinizmi canim
oylede olsa kocana de idare etsin yazik sana kiz
Kendi işim ama kocam başka yerde çalışıyor. O kısmını şimdiden düşünemiyorum çünkü içinde. Çıkamıyorum. O zaman bakıcaz

kizlar ilk çocugumda gecelik vs aldim koydum çantama gittim dogurdum
ama bana kimse gecelikle ilgili bisey demediki, nerden biliyim ben bebek le nasil oluyor noluyor
benim pjjama gecelik hiç biri onden açilmiyordu,hatta bi tanesi dize kadar uzundu ama açilmayandan iste : ))))
hastanede de kaliyorsun 5 gun,baya bi çabalamistim emzirirken kizimi,tabi o pyjamalri bi daha 1 yil giyemedim, 1 yil boyunca emzirdigim için : ))
siz gerçetken çok $anslisiniz yol gostereniniz,akil vereniniz var
sorsam banada birileri soylerdi herhalde ama hiç aklima gelmemi$tiki : )
Benimde satıcı dedi ilk kez duydum bende.komik geldi orda açık yer olması aklıma başka bir şeyi getirdi.

günaydın kızlar bugünlerde tansiyon problemi yaşıyorum burnum kanıor salıya dr a gidecem inş. bişi çıkmaz şu an bile tansiyonum fena :KK43:

Öyle yapıyorum bazen. Ama böyle dikkatli ütüleme gerektiren şeyler ütülenmiyor

Ütü olayı ne kadar sağlıklı o da tartışılır aslında. Kumaşın dokusunu bozacak herşey mikrop ve bakteriyi çağırabilir. Çok sıcak su kullanmak çok fazla deterjan kullanmak ve çok sıcak ütü bunlar etkiler bence.

Mrb kızlar aranızda saçını kestiren varmı ben saçımı birkaç hafta önce kestim dön akşam bir kadın moralimi bozdu aa sen saçınımı kestin bebeğinin ömrü kısa olur diye bende dedim inanmadığım için kestim dedim o ısrarla öyle şeymi olur diyor herkes kısa olur diyor moralim çok bozuldu
bunlar hurafe canım ama annem çok baskın bir karakter olduğu için ben ne boyattım ne kestirdim hayatta sanırım sadece annemden korkuyorum :)

günaydınn arkadaşalr :KK36:
ben aöf de okuduğum için çok fazla takılamıyorum forumda ama ara ara girip bakıyorum
bu arada bişey sorucam bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı?
benimki almadı hala erken mi acaba :110:
benimki de almadı henüz.bana sarılmış şekilde başı kaburgalarımın altında duruyo:)dr daha zamanı var ters döner dedi

Günaydın Anne adayları, fena griplerdeyim yine, bir burnum tıkalı, hamd olsun biri açık zamanında çok çektim burun tıkanıklığından hatırlayan varsa :) şimdi bilinçliyim, deniz suyu ile gezmeye başladım.

Kızlar Nasılsıniz benim dün kontrolüm vardı kızım in kilosu 1300 olmuş doktor gayet iyi dedi..ben de 1 kilo almışım bu ay tabi diyet ise yaradi :) artık kontrollerim 20 günde bir olcakmis 7.aya girdik diye...çok şükür hersey yolunda bende eksiklerimi tamamladım aralık ta kıyafetlerini yikicam kizimin Beşiği mizde aralık 15 inde gelcek bizden böyle yalnız şu logusa pijamalar çok pahalı valla resmen somuruyolar bizi ama yapcak bişey yok gerçi aldım mecburen :)

Kendi işim ama kocam başka yerde çalışıyor. O kısmını şimdiden düşünemiyorum çünkü içinde. Çıkamıyorum. O zaman bakıcaz
aslında 35 haftadan sonra bir eleman alsana doğumdan sonra kendine ve bebeğine vakit ayırırsın kazancına göre de devam yada son dersin

bilmiorum cnm ne olduğunu geçen ölçtürdüm biraz düşmüş dediler sa. ocağında ama bni mahvediyor otur. yerde bile baygınlık geçireek gibiyim
tansiyon önemli ölçtürmeden bekleme evde yoksa eşin bulsun biryerden komşulara felan sorsun yada acile gidip ölçtürün

Back
X