Kendi işim ama kocam başka yerde çalışıyor. O kısmını şimdiden düşünemiyorum çünkü içinde. Çıkamıyorum. O zaman bakıcazamanin o nasil oluyor kiii
kendi isinizmi canim
oylede olsa kocana de idare etsin yazik sana kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi işim ama kocam başka yerde çalışıyor. O kısmını şimdiden düşünemiyorum çünkü içinde. Çıkamıyorum. O zaman bakıcazamanin o nasil oluyor kiii
kendi isinizmi canim
oylede olsa kocana de idare etsin yazik sana kiz
Benimde satıcı dedi ilk kez duydum bende.komik geldi orda açık yer olması aklıma başka bir şeyi getirdi.kizlar ilk çocugumda gecelik vs aldim koydum çantama gittim dogurdum
ama bana kimse gecelikle ilgili bisey demediki, nerden biliyim ben bebek le nasil oluyor noluyor
benim pjjama gecelik hiç biri onden açilmiyordu,hatta bi tanesi dize kadar uzundu ama açilmayandan iste : ))))
hastanede de kaliyorsun 5 gun,baya bi çabalamistim emzirirken kizimi,tabi o pyjamalri bi daha 1 yil giyemedim, 1 yil boyunca emzirdigim için : ))
siz gerçetken çok $anslisiniz yol gostereniniz,akil vereniniz var
sorsam banada birileri soylerdi herhalde ama hiç aklima gelmemi$tiki : )
Öyle yapıyorum bazen. Ama böyle dikkatli ütüleme gerektiren şeyler ütülenmiyor
günaydın kızlar bugünlerde tansiyon problemi yaşıyorum burnum kanıor salıya dr a gidecem inş. bişi çıkmaz şu an bile tansiyonum fena![]()
bunlar hurafe canım ama annem çok baskın bir karakter olduğu için ben ne boyattım ne kestirdim hayatta sanırım sadece annemden korkuyorum :)Mrb kızlar aranızda saçını kestiren varmı ben saçımı birkaç hafta önce kestim dön akşam bir kadın moralimi bozdu aa sen saçınımı kestin bebeğinin ömrü kısa olur diye bende dedim inanmadığım için kestim dedim o ısrarla öyle şeymi olur diyor herkes kısa olur diyor moralim çok bozuldu
nasil fena canim ?günaydın kızlar bugünlerde tansiyon problemi yaşıyorum burnum kanıor salıya dr a gidecem inş. bişi çıkmaz şu an bile tansiyonum fena![]()
baska ne olacak kiz o delikden : ))))))))))Benimde satıcı dedi ilk kez duydum bende.komik geldi orda açık yer olması aklıma başka bir şeyi getirdi.
bilmiorum cnm ne olduğunu geçen ölçtürdüm biraz düşmüş dediler sa. ocağında ama bni mahvediyor otur. yerde bile baygınlık geçireek gibiyimGeçmiş olsun canım yüksek mi?
benimki de almadı henüz.bana sarılmış şekilde başı kaburgalarımın altında duruyo:)dr daha zamanı var ters döner dedigünaydınn arkadaşalr
ben aöf de okuduğum için çok fazla takılamıyorum forumda ama ara ara girip bakıyorum
bu arada bişey sorucam bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı?
benimki almadı hala erken mi acaba![]()
çok para alıyorlar ya süslü,havalı ve büyük görünsün diyevar canim, 5 li takimin içinde o oluyor
hastane listesinde de yaziyor hatta
o hatsane çikis setini ben çozemdim zaten sizinki, niye oyle buyuk bi pakete koymuslar : ))
hiç bilmiyorum yüksek mi düşük mü zor duruom şu an vallanasil fena canim ?
dusuk mu yuksekmi ?
yuksekse saliyi bekleme derim
34. haftaya kadar normal dedi drgünaydınn arkadaşalr
ben aöf de okuduğum için çok fazla takılamıyorum forumda ama ara ara girip bakıyorum
bu arada bişey sorucam bebekleriniz doğum pozisyonu aldı mı?
benimki almadı hala erken mi acaba![]()
battaniye güzel birde herşeyin takım olması da güzelHmm battaniyesi falan güzelse alınabilir belki. Pijama konusunda ne düşünüyorsun aldın mı?
aslında 35 haftadan sonra bir eleman alsana doğumdan sonra kendine ve bebeğine vakit ayırırsın kazancına göre de devam yada son dersinKendi işim ama kocam başka yerde çalışıyor. O kısmını şimdiden düşünemiyorum çünkü içinde. Çıkamıyorum. O zaman bakıcaz
tansiyon önemli ölçtürmeden bekleme evde yoksa eşin bulsun biryerden komşulara felan sorsun yada acile gidip ölçtürünbilmiorum cnm ne olduğunu geçen ölçtürdüm biraz düşmüş dediler sa. ocağında ama bni mahvediyor otur. yerde bile baygınlık geçireek gibiyim