- 20 Nisan 2014
- 1.101
- 517
- 168
Iyi o zamanben zaten yanlara vuruyorum başından beri ama şimdi göbek gerildikçe yanlardan da korktum.
Göbek deliğinin 2 cm aşağısı yukarısı sağı solu işte,kazasız alırız inş kuzularımızı kucağımıza :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi o zamanben zaten yanlara vuruyorum başından beri ama şimdi göbek gerildikçe yanlardan da korktum.
Para için. Bizde her pazarlama politikası.var canim, 5 li takimin içinde o oluyor
hastane listesinde de yaziyor hatta
o hatsane çikis setini ben çozemdim zaten sizinki, niye oyle buyuk bi pakete koymuslar : ))
Meryem uzerlinin bebeğinin kıyafetinden heralde@:-?![]()
Göbek deliğinin 2 cm aşağısı yukarısı sağı solu işte,kazasız alırız inş kuzularımızı kucağımıza :)
hizmet hastanesinden fiyat aldım normal 3100 sezeryan 3800
Benm de bekliyor köşede, ne zaman doldursak acep
Ben göbek deliğimin en az bir karış sağına ve soluna vuruyorum. Youtube da da oraya vuran bir hamile bayan görmüştüm Dr um da öyle gösterdi.
hiçbir fark yok ne olabilir ki tüketim toplumu ve özelleştirmenin sonuçları işteAnam sizin bu hastanelerin fiyatları ne kadar pahalı,ben kuş konduruyorlar herhalde diye düşünüyorum artık,Afyonda yaşıyorum,özel bir hastaneye gidiyorum normal doğum 800 falan sezeryan 1000 tl...Ne farklar var acaba...
Erkeklerin de paçalı donlarında delik oluyorya o geldi. Amannn beni konuşturuyorsun valla.baska ne olacak kiz o delikden : ))))))))))
kıyafetleri elde mi yıkıyorsunuz?? battaniye vs makina için çok azlar birde renkleri karışırsa
Pijamaya hayır dicem ben bu gidişle.
Anam sizin bu hastanelerin fiyatları ne kadar pahalı,ben kuş konduruyorlar herhalde diye düşünüyorum artık,Afyonda yaşıyorum,özel bir hastaneye gidiyorum normal doğum 800 falan sezeryan 1000 tl...Ne farklar var acaba...
hizmet hastanesinde kuaför hizmeti falan var bi de lohusa serbeti falan veriyorlar galiba doğum fotocusu bu fiyatın içinde mi bilmiyorum ama değil sanırımAnam sizin bu hastanelerin fiyatları ne kadar pahalı,ben kuş konduruyorlar herhalde diye düşünüyorum artık,Afyonda yaşıyorum,özel bir hastaneye gidiyorum normal doğum 800 falan sezeryan 1000 tl...Ne farklar var acaba...
Canim birliktir bütün kiyafetler hazor olunca parti parti yikarsin. Benim makine 9 kglik kaç makine yikadim renklerini ayirip.
Neden ? Fotolari ekleyin bak istersen Tiril Tiril evde rahat olur pijama. Eşofman olmuyor daraliyorum ben tabi sen bilirsin.
Bende dun aldim fiyat önümüzdeki ay ödeme yapacahim hatta. Ocakta iki katina cikacak fiyatlar acibademdeşuan normal doğum 2200, epidural normal 2750, sezaryen 3200. Birde prens prensesleri varmis +500 birde vip +1000. Gösteriş için her turlu firsat var. Sadece prens prenses paketinde fotoğraf kafama yatiyordu konuda bi şekilde kendim halledicem.
Bu arada normal doğum olursa kesimde girebilecek doğuma.
Geçmiş olsun..Günaydın Anne adayları, fena griplerdeyim yine, bir burnum tıkalı, hamd olsun biri açık zamanında çok çektim burun tıkanıklığından hatırlayan varsa :) şimdi bilinçliyim, deniz suyu ile gezmeye başladım.
hizmet hastanesinde kuaför hizmeti falan var bi de lohulohusa serbeti veriyorlar galiba...
iyiymiş de yine de fiyatlar abartı bence... :)
Valla bende birinin eline fotograf makinasını verip çekim yapmasını isteyeceğim o kadar adam var sonuçta,
Ya onun yöntemi de öyle. Herkes dediğin senin ailen. Hasta olan kişiler kıyafetle mi yatıyor yatakta.Canım gözün Aydın maşallah bebişinelohusa pijaması gerekli mi diye düşünüyorum ben. Pijama gece yatarken giyilir herkesin önünde de pijamayla oturulabilir mi? Bu konuda düşünücem ben.
hiçbir fark yok ne olabilir ki tüketim toplumu ve özelleştirmenin sonuçları işte![]()