2015 Şubat Anneleri

Iyi o zaman :KK66: ben zaten yanlara vuruyorum başından beri ama şimdi göbek gerildikçe yanlardan da korktum.

Göbek deliğinin 2 cm aşağısı yukarısı sağı solu işte,kazasız alırız inş kuzularımızı kucağımıza :)

Göbek deliğinin 2 cm aşağısı yukarısı sağı solu işte,kazasız alırız inş kuzularımızı kucağımıza :)

Ben göbek deliğimin en az bir karış sağına ve soluna vuruyorum. Youtube da da oraya vuran bir hamile bayan görmüştüm Dr um da öyle gösterdi.

hizmet hastanesinden fiyat aldım normal 3100 sezeryan 3800

Anam sizin bu hastanelerin fiyatları ne kadar pahalı,ben kuş konduruyorlar herhalde diye düşünüyorum artık,Afyonda yaşıyorum,özel bir hastaneye gidiyorum normal doğum 800 falan sezeryan 1000 tl...Ne farklar var acaba...

Ben göbek deliğimin en az bir karış sağına ve soluna vuruyorum. Youtube da da oraya vuran bir hamile bayan görmüştüm Dr um da öyle gösterdi.

Banada sağlık ocağındaki hemşire öyle söylemişti ,ben hiç bir karış ilerisine vurmadım bi sorayım doktoruma ...

Anam sizin bu hastanelerin fiyatları ne kadar pahalı,ben kuş konduruyorlar herhalde diye düşünüyorum artık,Afyonda yaşıyorum,özel bir hastaneye gidiyorum normal doğum 800 falan sezeryan 1000 tl...Ne farklar var acaba...
hiçbir fark yok ne olabilir ki tüketim toplumu ve özelleştirmenin sonuçları işte :(

kıyafetleri elde mi yıkıyorsunuz?? battaniye vs makina için çok azlar birde renkleri karışırsa

Canim birliktir bütün kiyafetler hazor olunca parti parti yikarsin. Benim makine 9 kglik kaç makine yikadim renklerini ayirip.

Pijamaya hayır dicem ben bu gidişle.

Neden ? Fotolari ekleyin bak istersen Tiril Tiril evde rahat olur pijama. Eşofman olmuyor daraliyorum ben tabi sen bilirsin.

Bende dun aldim fiyat önümüzdeki ay ödeme yapacahim hatta. Ocakta iki katina cikacak fiyatlar acibademde :( şuan normal doğum 2200, epidural normal 2750, sezaryen 3200. Birde prens prensesleri varmis +500 birde vip +1000. Gösteriş için her turlu firsat var. Sadece prens prenses paketinde fotoğraf kafama yatiyordu konuda bi şekilde kendim halledicem.

Bu arada normal doğum olursa kesimde girebilecek doğuma.

hizmet hastanesinde kuaför hizmeti falan var bi de lohusa serbeti falan veriyorlar galiba doğum fotocusu bu fiyatın içinde mi bilmiyorum ama değil sanırım

Canim birliktir bütün kiyafetler hazor olunca parti parti yikarsin. Benim makine 9 kglik kaç makine yikadim renklerini ayirip.

Neden ? Fotolari ekleyin bak istersen Tiril Tiril evde rahat olur pijama. Eşofman olmuyor daraliyorum ben tabi sen bilirsin.

Bende dun aldim fiyat önümüzdeki ay ödeme yapacahim hatta. Ocakta iki katina cikacak fiyatlar acibademde :KK43: şuan normal doğum 2200, epidural normal 2750, sezaryen 3200. Birde prens prensesleri varmis +500 birde vip +1000. Gösteriş için her turlu firsat var. Sadece prens prenses paketinde fotoğraf kafama yatiyordu konuda bi şekilde kendim halledicem.

Bu arada normal doğum olursa kesimde girebilecek doğuma.

Valla bende birinin eline fotograf makinasını verip çekim yapmasını isteyeceğim o kadar adam var sonuçta,

Günaydın Anne adayları, fena griplerdeyim yine, bir burnum tıkalı, hamd olsun biri açık zamanında çok çektim burun tıkanıklığından hatırlayan varsa :) şimdi bilinçliyim, deniz suyu ile gezmeye başladım.
Geçmiş olsun..

ordaki dr tanıdık bana nöbet tutamaz raporu vermesi için gitmistim 1 defa ctesi tıklım tiklim sanırsın muayene bedava devlet hastanesi

Canım gözün Aydın maşallah bebişine :KK66: lohusa pijaması gerekli mi diye düşünüyorum ben. Pijama gece yatarken giyilir herkesin önünde de pijamayla oturulabilir mi? Bu konuda düşünücem ben.
Ya onun yöntemi de öyle. Herkes dediğin senin ailen. Hasta olan kişiler kıyafetle mi yatıyor yatakta.

Back
X