Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim birliktir bütün kiyafetler hazor olunca parti parti yikarsin. Benim makine 9 kglik kaç makine yikadim renklerini ayirip.
Neden ? Fotolari ekleyin bak istersen Tiril Tiril evde rahat olur pijama. Eşofman olmuyor daraliyorum ben tabi sen bilirsin.
Bende dun aldim fiyat önümüzdeki ay ödeme yapacahim hatta. Ocakta iki katina cikacak fiyatlar acibademdeşuan normal doğum 2200, epidural normal 2750, sezaryen 3200. Birde prens prensesleri varmis +500 birde vip +1000. Gösteriş için her turlu firsat var. Sadece prens prenses paketinde fotoğraf kafama yatiyordu konuda bi şekilde kendim halledicem.
Bu arada normal doğum olursa kesimde girebilecek doğuma.
hizmet hastanesinde kuaför hizmeti falan var bi de lohusa serbeti falan veriyorlar galiba doğum fotocusu bu fiyatın içinde mi bilmiyorum ama değil sanırım
Ya onun yöntemi de öyle. Herkes dediğin senin ailen. Hasta olan kişiler kıyafetle mi yatıyor yatakta.
Biz her pazar kahvaltıda yeni bir peynir türü deniyoruz.
Bu hafta izmir tulumuymuş onu denedim çok beğendim. Beyaz peynir yerine yenebilecek bir peynir.
Pijama evde olur da başkasının yanında olmaz gibi geliyor. Hiç pijamayla insan karşısına çıkılır mı diye düşünüp duruyorum.
Litchi penye mood.da taytlı takımlar var çok şık ama önü düğmeli var mı bilmiyorum ne zamandır aklımda ama gidemedim buradan bir arkadaşta o tarz bir şey almıştı aklında bulunsun
Pkaas almıştı sanırım canım. Tayt konusunda biraz kararsızım aslında girerken çıkarırken ne kadar rahat olur bilemedim. Üstümüz şık olsun ve yatakta hasta gibi olmayalım mutlu mesut anneler olalım inşallah.
pijama giyemem dersen ev giysileri oluyor hem rahat olur normal kıyafette rahat edemezin
sonuçta gelenler senin ne giydiğinle ilgilenecek değil ya
Gece gunduze karisiyor. Gece uyuyamiyorsn oglen uyuyorsun. Gogus yara oluyor. Yerine gore meme disarda geziyorsun veya sut siziyor. Insan en rahat kiyafetle olmak istiyor. Tabi yaninda rahat edemeyecegin insanlar gelince giyiniyrsun. Sabahlik tarzi birsey almistim penye oyle gece kiyafeti gibi durmuyor. Bi gelen olunca onu giyiyordum ustume. Simdi de hava soguk olcak ince uzun bi hirka giyerim tamam. Tabi lohusalikla terliyorsun hirka zor ama. Terlemek de odeme bagli. Son zamanlar burnum bile buyumustu hepsi odemmis 20 gun boyunca terledim oyle gecti. Pijama esofman artik ne olursa bol olmasi lazim terleyip degistiriyorsun sut akiyor kusmuk oluyor. Ayy sut sut kokucaz biz de. Heyecanladm yine : ))Benim ailemin yanında bile pijamayla oturmuşluğum yok sanırım ondan gerildim bir de eşimin babasının yanında falan pijama gecelik biraz saygısızlık gibi geliyor. Yani bebiş Doğan'a kadar gecelik mantıklı zaten operasyonel bir durum. Ama doğduktan sonra herhangi bir sıkıntı da yoksa habire pijama gecelik giymeye gerek yok gibi geliyor. Doğru düzgün kıyafet giyeriz yine rahat olur belki şık bir eşofman olur. Geceleri de uyumadan önce pijamanızı giyeriz. Yanlış mı düşünüyorum? Herkes pijama aldı bile sanırım.
inşallah ağrısız sızısız hemencecik toparlanırız ben sıkılırım öyle yatakta uzun süre yatamam hem hemen toparlanalım ki bıdıklara kim bakacak
Gece gunduze karisiyor. Gece uyuyamiyorsn oglen uyuyorsun. Gogus yara oluyor. Yerine gore meme disarda geziyorsun veya sut siziyor. Insan en rahat kiyafetle olmak istiyor. Tabi yaninda rahat edemeyecegin insanlar gelince giyiniyrsun. Sabahlik tarzi birsey almistim penye oyle gece kiyafeti gibi durmuyor. Bi gelen olunca onu giyiyordum ustume. Simdi de hava soguk olcak ince uzun bi hirka giyerim tamam. Tabi lohusalikla terliyorsun hirka zor ama. Terlemek de odeme bagli. Son zamanlar burnum bile buyumustu hepsi odemmis 20 gun boyunca terledim oyle gecti. Pijama esofman artik ne olursa bol olmasi lazim terleyip degistiriyorsun sut akiyor kusmuk oluyor. Ayy sut sut kokucaz biz de. Heyecanladm yine : ))
memorial olcak heralde canım bidahaki gelişime gidip bi görüscem dogum paketine neler dahilCanım sen Ankara'da karar verdin mi hangi hastane olucak?
Hastanede pijama en iyisi. Zaten birgun kaliniyor yatmak lazim. Bakma oyle dogurdum hemen ayaklandm diyenlere sezeryansa zaten ilk iki gun yatiliyor. Normalse de uzanip emzirmek en iyisi. Gelene gidene yanindakiler ilgileniyor. Biri gelince oturursun. Pijama gibi durmayan pijamalardan al ozaman. Ya da onu rahat acilan esofman vs.Evimizde giyeriz tabii hastanede ne giycez? Ben onu soruyorum canım.
Bir ben mi böyle düşünüyorum? Tabii ki rahatlık çok önemli de bunu sadece pijama mı sağlıyor diyorum? Herkes pijamada hemfikir mi ki? Ben daha almadım alıcam da eşofman falan mı olsa diye düşünüyorum.
Evimizde giyeriz tabii hastanede ne giycez? Ben onu soruyorum canım.
İnşallah canım. Eslaa geçende annanesini anlatmıştı tarlada teyzesini doğurup işine devam etmiş. Onlarda lohusalık yok muydu ki? Şimdi mi var acaba?
Hastanede pijama en iyisi. Zaten birgun kaliniyor yatmak lazim. Bakma oyle dogurdum hemen ayaklandm diyenlere sezeryansa zaten ilk iki gun yatiliyor. Normalse de uzanip emzirmek en iyisi. Gelene gidene yanindakiler ilgileniyor. Biri gelince oturursun. Pijama gibi durmayan pijamalardan al ozaman. Ya da onu rahat acilan esofman vs.
Bence gelen az durmali biz notmal giyinmeyi dusunecegimize.