2015 Şubat Anneleri

dün yemekleri ben değil ruhum yaptı resmen, yalan yanlış bişeyler yaptım ama ben bile bişey anlamadım yediğimden : )) bugün de yine hiç bir fikrim yok ne yapsam acaba şimdiden başlasam akşama anca bulurum bu gidişle, uymalıyımm :KK31:
Ben dün yemeği yaktim..eşim geldi eve mis gibi kokuyor dedi :) ben de uydurma yaktim yemeği dedim başladım ağlamaya :) harika bi hosgeldin oldu adamcagiza :)

Günaydın bayanlar.. Vajina bölgesindeki ağrılar epey zorluyo beni.. Mide-bağırsaklar bi tuhaf.. Psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyorum.. Zaman yaklaştıkça kaygılarım da çoğalıyo.. Dün eşim dedi ki,doğumdan sonra özel hastaneye gitmeyeceksin,herkes gibi devlet hastanesine gideceksin.. Halbuki her masraf benim üzerimde.. Epey moralimi bozdu akşam.. Bari hamileliğimi mutlu mesut geçirseydim,onu da mı haketmiyorum :KK43:
Bu adam yüzünden paradan nefret ettim,kendimden de.. Sen büyüksün ALLAHım :KK43:

Allah yardımcın olsun kardeşim. Sabırlı ol, eşinin söylediklerine gül geç. çocuk doğsun çocuğu için en iyisini isteyecektir. Şimdiden dertlenme.

Günaydın bayanlar.. Vajina bölgesindeki ağrılar epey zorluyo beni.. Mide-bağırsaklar bi tuhaf.. Psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyorum.. Zaman yaklaştıkça kaygılarım da çoğalıyo.. Dün eşim dedi ki,doğumdan sonra özel hastaneye gitmeyeceksin,herkes gibi devlet hastanesine gideceksin.. Halbuki her masraf benim üzerimde.. Epey moralimi bozdu akşam.. Bari hamileliğimi mutlu mesut geçirseydim,onu da mı haketmiyorum :KK43:
Bu adam yüzünden paradan nefret ettim,kendimden de.. Sen büyüksün ALLAHım :KK43:
herkes devlet hastanesine gidiyorsa özele gidenler kimmiş acaba? tartışmaya bile gerek yok sen bildiğini oku canım

Günaydın canlarrr şükür kötü bir haber yok topicte;)
cherish cherish iyi olmna sevindim canim insallah muhim olmayan bisey oldugu kesinlesr de iyice rahat eder icin
I ideal senin neyin var kuzum yalanci kasilmalar mi acaba sen de doktordan iyi haberler ile dön inşallah

Gece kızım yine uyutmadi öksürük bitmek bilmeyen nazlar istekler sebepsiz aglmalar:( uyuyamadan ise gelince daha beter oluyorum. Tek ders boslugum vardi ne güzel onda da ortak sinav varmis bir arkadaş yok bugün diye yerine onun sınıfına beni sokarlar simdi kesin duydum moralim bozuldu uyuklmayi planliyordum o bi derscik molamda ya hep boşluğuma denk gelir boyle zaten:(

bugün safagimiz Tokat'ta kaldı 60 Allahın izniyle tabi;)

Canım derdini birazcık okudum sen Sıkma Can'ını bu dünya böyle herkese farklı :KK43:
Benim annem de doğumda ve doğumdan sonra Yanımda Olmayı çoooook istiyo ama aramızda o kadar uzun bir mesafe var ki sadece dua etmekle yetiniyo :KK43:
En azından manevi desteğini yanında hissediyorsun canım. Ben dua listesi hazırlıycam çantama koycm ben doğumdayken okursunuz kolay olması için dedim baban okur dedi. Halbuki herkes için demiştim ben. Çok gamsız bende aksine çook irdeleyen ama gamsız gözüken.

Son düzenleme:
Arkadaslar mrb araniza yeni katiliorum ben ankarada yasiorum oldukça riskli bir gebelik yasiorum hcettepeyegidiorum ama orasi beni psikolojik olarak bitirior tavsiye edebileceginiz gercekten halden anlayan ankaradabir perinatolog tavsiye edebilirmisiniz

Günaydın kızlar,

dün akşam gezmeye gitmiştim amma yazmışsınız yine oku oku anca bitirdim :)

cherish cherish geçmiş olsun canım. Hayırlısı ile çıkarsın inşallah hastaneden.
I ideal inşallah önemli bi şey değildir. Doktordan sonra haber ver. Allah şifa versin

Bu gece de yatacakmışım, uyuyamadım ya tüm gece Çığlık attı kadınlar koridorda kabus gibi
Özel hastane mi devlet hastanesi mi? Onlar yakaladımı bırakmıyor. Neyse ordaysan uyursun.
Ben hastanede mümkün değil uyuyamıyorum ve tv falanda izleyemiyorum. Aklım hep dışarda oluyor. Ancak koridorda orda burda gezeyim,bütün kantini yiyeyim istiyorum.

Back
X