Sen çıktın mı hastaneden? Gece uyumadın hiç sanırım.inş gzl haberlerle gelirsin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çıktın mı hastaneden? Gece uyumadın hiç sanırım.inş gzl haberlerle gelirsin cnm
Ben dün yemeği yaktim..eşim geldi eve mis gibi kokuyor dedi :) ben de uydurma yaktim yemeği dedim başladım ağlamaya :) harika bi hosgeldin oldu adamcagiza :)dün yemekleri ben değil ruhum yaptı resmen, yalan yanlış bişeyler yaptım ama ben bile bişey anlamadım yediğimden : )) bugün de yine hiç bir fikrim yok ne yapsam acaba şimdiden başlasam akşama anca bulurum bu gidişle, uymalıyımm![]()
Günaydın bayanlar.. Vajina bölgesindeki ağrılar epey zorluyo beni.. Mide-bağırsaklar bi tuhaf.. Psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyorum.. Zaman yaklaştıkça kaygılarım da çoğalıyo.. Dün eşim dedi ki,doğumdan sonra özel hastaneye gitmeyeceksin,herkes gibi devlet hastanesine gideceksin.. Halbuki her masraf benim üzerimde.. Epey moralimi bozdu akşam.. Bari hamileliğimi mutlu mesut geçirseydim,onu da mı haketmiyorum
Bu adam yüzünden paradan nefret ettim,kendimden de.. Sen büyüksün ALLAHım![]()
ben de bu ayın sonunu bi getirip ank a gitseydimay bilmiyorum ki, çoğumuz acemiyiz. Bende şu iki haftayı geçirsem rahata ereceğim inşallah.
Ben dün yemeği yaktim..eşim geldi eve mis gibi kokuyor dedi :) ben de uydurma yaktim yemeği dedim başladım ağlamaya :) harika bi hosgeldin oldu adamcagiza :)
Senin 40 lı sayıları görünce heyecanlanıyorum. Benimde 3 gün sonra 40 lı sayılara düşecek.ben de bu ayın sonunu bi getirip ank a gitseydim
Ay ne biliyim uzun suredir aglamamistim patladım resmen :) sonra kocisi üzdum diye üzüldüm :)ne diye ağladın kız , aaa, gençlikte olur böyle hep : ))
Ay valla ank a gidemeden bişi olcak diye ödüm kopuyor..gel 2 ocak gel diyorumSenin 40 lı sayıları görünce heyecanlanıyorum. Benimde 3 gün sonra 40 lı sayılara düşecek.
herkes devlet hastanesine gidiyorsa özele gidenler kimmiş acaba? tartışmaya bile gerek yok sen bildiğini oku canımGünaydın bayanlar.. Vajina bölgesindeki ağrılar epey zorluyo beni.. Mide-bağırsaklar bi tuhaf.. Psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyorum.. Zaman yaklaştıkça kaygılarım da çoğalıyo.. Dün eşim dedi ki,doğumdan sonra özel hastaneye gitmeyeceksin,herkes gibi devlet hastanesine gideceksin.. Halbuki her masraf benim üzerimde.. Epey moralimi bozdu akşam.. Bari hamileliğimi mutlu mesut geçirseydim,onu da mı haketmiyorum
Bu adam yüzünden paradan nefret ettim,kendimden de.. Sen büyüksün ALLAHım![]()
ideal, sen nasıl oldun canım? gittin mi doktora?Allah yardımcın olsun kardeşim. Sabırlı ol, eşinin söylediklerine gül geç. çocuk doğsun çocuğu için en iyisini isteyecekti*r. Şimdiden dertlenme.
Üzüleceğimi bildiği için benim yanımda söylemz ama haberim olmadan söyler mi bilmem.annende hiç politik değilmiş , eşinin yanında ne diye söylüyorki sanki , çok açık sözlüymüş, eşin kv denlere söylemez de mi ?
En azından manevi desteğini yanında hissediyorsun canım. Ben dua listesi hazırlıycam çantama koycm ben doğumdayken okursunuz kolay olması için dedim baban okur dedi. Halbuki herkes için demiştim ben. Çok gamsız bende aksine çook irdeleyen ama gamsız gözüken.Canım derdini birazcık okudum sen Sıkma Can'ını bu dünya böyle herkese farklı
Benim annem de doğumda ve doğumdan sonra Yanımda Olmayı çoooook istiyo ama aramızda o kadar uzun bir mesafe var ki sadece dua etmekle yetiniyo![]()
Sağol Canım Darısı ve Daha Güzelleri Sizin Olsun İnş.eline sağlık,çok güzel olmuşlar :)
Immm Doğru Diyosun Kafamı Var Bendesen fotograf atacaktın attında ben mi kaçırdım ki :)
Bu gece de yatacakmışım, uyuyamadım ya tüm gece Çığlık attı kadınlar koridorda kabus gibiSen çıktın mı hastaneden? Gece uyumadın hiç sanırım.
Csnım şurda 15 gün kaldı merak etme onu görürsün. Orda da rahatça beklersin çevrende insanlar olacak.Ay valla ank a gidemeden bişi olcak diye ödüm kopuyor..gel 2 ocak gel diyorum
Özel hastane mi devlet hastanesi mi? Onlar yakaladımı bırakmıyor. Neyse ordaysan uyursun.Bu gece de yatacakmışım, uyuyamadım ya tüm gece Çığlık attı kadınlar koridorda kabus gibi