2015 Şubat Anneleri

nie sessiz bakım bu gece burası :KK64: ben kaşıntıdan bakıyorum ama yazamıyorum siz nie yazmıosun bakım :anneadayı::KK48:

nie sessiz bakım bu gece burası :KK64: ben kaşıntıdan bakıyorum ama yazamıyorum siz nie yazmıosun bakım :anneadayı::KK48:

geçmiş olsun canım o_O
ben de bebek şekeri kavanozlarını hazırladım :KK9: 50 kavanoz bitti ama sonunda
kağıtları da hazırlayıp zımbalayınca tamamdır ;) silikon tabancasıyla kanka oldum :confused:

Bende kasinmaya basladim hapimi icmeyi unutmusum ictim simdide gecer birazdan umarim

canım 2-3 gün hiç yoktu dün gece midede iyiydi rahat uyudum taaki sabah 7 ye kadar bir kaşınıt geldi pir geldi pzrtesi cildiyeye kesin gidiyorum böyle olmıcak ya bnde ne varsa çıksın ortaya. Demin duşa girdim biraz rahatladım. inş başlamaz yine. Aman ilacını ihmal etme beter bişi kaşıntı

geçmiş olsun canım o_O
ben de bebek şekeri kavanozlarını hazırladım :KK9: 50 kavanoz bitti ama sonunda
kağıtları da hazırlayıp zımbalayınca tamamdır :KK66: silikon tabancasıyla kanka oldum :confused:

tşk ederim canım, Ayy bizimde duruyor şekerler keselere konulacak keseler süs arabaya konulacak etiketini de daha hazırlamadım kaşıntı ile mideyle uğraşmaktn.
Bitince resmini isterim bakalım bebiş şekerlerine oyy ne güzelde olmuştur he ellerinize sağlık :KK68:

Hayırlı geceler herkese, oğlumun bugun iki kere eğlenceleri vardı yoruldum valla hiç Halim kalmadı :( geceki eğlencede müzik çaldıkça bebiş hiç durmadı :rolleyes: oda içerde oynadı sanırım :KK73:

tşk ederim canım, Ayy bizimde duruyor şekerler keselere konulacak keseler süs arabaya konulacak etiketini de daha hazırlamadım kaşıntı ile mideyle uğraşmaktn.
Bitince resmini isterim bakalım bebiş şekerlerine oyy ne güzelde olmuştur he ellerinize sağlık :KK68:

ben de dişimle uğraşmaktan yapamamıştım 1 haftadır bugün başladım bitti :)
sağol canım :) boş kavanozların fotosu var da telefonu bağladığımda bilgisayara atarım ;) şeker alıp içlerini doldurmam lazım benim de

Eklentiler

• IMG_20141219_224944[1].webp
    IMG_20141219_224944[1].webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20141219_225044[1].webp
    IMG_20141219_225044[1].webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20141219-WA0007[1].webp
    IMG-20141219-WA0007[1].webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 105
Canım bendede vardı enfeksiyon öok korkuyordum erken doğuma sebep olacak diye ama geçen hafta dr fitil verdi bugun kontrolüm vardı kaybolmuş dedi çom mutlu oldum istersen sende dr onayıyla kullan banada ilk antibiyotik vermişti bi işe yaramamıştı fitil çok etkili oldu bende
Gecmezse eger isterim tsk ederim cnm korkuyorum bende arkafasima normal dogum olmaz enf. gecmedigi icin demis doktor bana da sezeryan demesinden de korkuyorum erken dogum riskide var gerildim azcik hayirlisi inss gecer benimde

küvezde kalmadılar biri 2200 biri 2000 kg falandı sanırım,kız azcık sarılık olmuştu ama hastanede falan da kalmadılar,darısı sana, artık büyümüş senin kuzular küveze falan girmezler Allahın izniyle :D
Ayy inşallah

Ya kaşınan hatınlar nereniz kaşınıyo bende de kaşınma problemi bar cildiyeye gittim doktr egzama başlamş dedi krem verdi

canım 2-3 gün hiç yoktu dün gece midede iyiydi rahat uyudum taaki sabah 7 ye kadar bir kaşınıt geldi pir geldi pzrtesi cildiyeye kesin gidiyorum böyle olmıcak ya bnde ne varsa çıksın ortaya. Demin duşa girdim biraz rahatladım. inş başlamaz yine. Aman ilacını ihmal etme beter bişi kaşıntı

Git cnm ihmal etme zaten gebelik kasintisiysa seninkide ara ara baslar sonra her gun kasinmaya baslarsin birden olmuyo doktor bana tekrar tahlilleri yapti bisey cikmadi gebelik alerjisi okuyo kolestazi sordum ben daha kokestazdan olen bebek hic gormedik yakin takip ediyoruz 37. Haftada aliyoruz sorun olmuyo dedi ingilterede o gebelik kolestazindan olen bebekler varmis ama ben daha turkiyede hic gormedim ilaci var zaten dedi

Ya kaşınan hatınlar nereniz kaşınıyo bende de kaşınma problemi bar cildiyeye gittim doktr egzama başlamş dedi krem verdi
Canim benim ciltde gorunen hic bisey yok sanki vucudumda bisey geziyo gibi bacagim kolum ayagim elim sirtim heryerim kasinmaya basliyo ozellikle aksamlari basliyo tahliller temiz cikti benimki gebelik alerjisiymis

Back
X