2015 Şubat Anneleri

Kasılma mı bilmiyorum ama benim sağ kasığım acayip ağrımaya başladı. Okula gidince yorulunca olan ağrı evde yatarken de olmaya başladı yaw.
Kasık ağrısı ayrı canım,kasılmada bebek karnının bi tarafına toplanıp tepe gibi semsert oluyo,hafif ağrılı..ağrısız da olabiliyo..

Bahsettigin deterjan marketlerde varmi canim birde yumusatici bolumune bildigimiz bebek sampuani olan dalinmi kullandin acaba

dalin'in yumuşatıcısı var canım çamaşırlar için onu kullandım. dalinin de var granül sabunu makine için onu da alabilirsin...
ben ebebekten aldım ama gördüm marketlerde de(hatta markette daha ucuzdu ama almıştım gördüğümde)...

Kızlar bu sepet besiklere nasıl yatak alcaz? amerikan Pediatri Derneği 32-36 dansite yatak oneriyormus şimdi karyolasi için yatak almaya gidicez isbir yatakta varmış bu standart ama ank da sepet beşik kullancam ona sünger falan mı kestirmek lazım ki boyutuna göre ?
Ben sünger kestircem. Tanıdık süngerci var.

Isvicrede kurs yaptim. Ebe ve doktorlar 40gun evde kalmayi tavsiye etti. Cocuga baskasi bakarken 10dk yuruyus yapilabilir dendi. Agir tasinmayacak. Vucut yorulmayacak dendi. Cunku ic yirtiklar, vucut deformasyonu ancak iyilesiyor rahim ancak toplaniyormus. Cocuk once evi algilasin 40gunde dendi.

Selam kizlar bebislerinizin esyalarini hangi deterjanla yikadiginizi sorabilirmiyim birde makinanin hassas yikama bolumundemi yikadiniz acaba simdiden cok tekekkurler:KK49:
omo hassas detarjanla yıkadım, hızlı günlük yıkamada 30 derecede biraz kırıştırdı ama ütülenince geçiyor kışırıklığı. mis gibi ev kokuyor şimdi :)

Kızlar bebek bezi ve ıslak mendili tercihiniz nedir. Ben prima nın 2-5 kilo olanını ve unibaby nin yenidoğan ıslak mendilini alacağım, ve çantanıza hasta bezi koyacak mısınız? kimi koyma kimi ne olur ne olmaz koy diyor

Kızlar bebek bezi ve ıslak mendili tercihiniz nedir. Ben prima nın 2-5 kilo olanını ve unibaby nin yenidoğan ıslak mendilini alacağım, ve çantanıza hasta bezi koyacak mısınız? kimi koyma kimi ne olur ne olmaz koy diyor
Bende prma care aldim islak mendilde primanin yeni dogani.ben hasta bezi degilde ped koydum hasta bezi lazim olursa hastane verio

Kızlar merhabalar dün muayenem vardı. Doktorum bebeğin normal duruşunda olduğunu söyledi. 3 hafta sonra tekrar muayeneye gidicem ve doğumumun ne şekilde olacağına karar vericez. Şimdilik herşey normal gözüküyor. Normal doğumda ağrısız doğumdan bahsetti doktorum, onda da epidural verildikten sonra ıkınmanın güçleşeceğini ve göğüs altından baskıyla doğumun gerçekleştiğinden bahsetti . Sezeryan ile doğumdan sonrada 5-6 saat geçtikten sonra ağrıların başladığını ve 1-2 güne kadar ağrılarımın olacağını söyledi. Kolay değil candan can çıkıyor ben ağrısız normal doğum istiyordum bu zamana kadar fakat okuduğum bazı yazılarda epiduralle normal doğumda doğumun geç gerçekleştiği ve yırtık olasılıklarının fazla olduğunu öğrendim. Karar vermekte çok zorlanıyorum sizin doktorlarınız ne tür önermeler yapıyor yazarsanız çok sevinirim..

Bugün yine çok kasılmam oldu,10.30 dan sonra bi başladı,kimi zaman ardarda kimi zaman aralıklı,bi ara 1 saat kadar olmadı hiç,40 dk dır yine ara ara oluyor,11 dk dır olmadı :) şiddetlenmiyor ve düzensiz..pazartesi dr randevum..tırstım yahu..
sanırım bu kasılma denilen şey bgn bende de oluyor tam tarif edemedigim bişi ama toplanma falan gibi değil doktora nasıl tarif ederim diye düşünüyorum :)

ben de prima 2-5 kilo ve unibaby aldım canım hasta bezi yerine de lohusa kulodu aldım daha kullanışlı oluyormus

Kızlar merhabalar dün muayenem vardı. Doktorum bebeğin normal duruşunda olduğunu söyledi. 3 hafta sonra tekrar muayeneye gidicem ve doğumumun ne şekilde olacağına karar vericez. Şimdilik herşey normal gözüküyor. Normal doğumda ağrısız doğumdan bahsetti doktorum, onda da epidural verildikten sonra ıkınmanın güçleşeceğini ve göğüs altından baskıyla doğumun gerçekleştiğinden bahsetti . Sezeryan ile doğumdan sonrada 5-6 saat geçtikten sonra ağrıların başladığını ve 1-2 güne kadar ağrılarımın olacağını söyledi. Kolay değil candan can çıkıyor ben ağrısız normal doğum istiyordum bu zamana kadar fakat okuduğum bazı yazılarda epiduralle normal doğumda doğumun geç gerçekleştiği ve yırtık olasılıklarının fazla olduğunu öğrendim. Karar vermekte çok zorlanıyorum sizin doktorlarınız ne tür önermeler yapıyor yazarsanız çok sevinirim..
bnm dr epidural normal doğum yaptiriyor ama daha oturup doğum ve anestezi şeklini konuşmadık bi dahaki sefere Konusuruz heralde

deme canim yaa, nasil yurudun kucaginda çocuklaaa .. ben kendimi zor gotuuruyorum valla
Alalh yardimcisn olsun

Mecbur kalinca ne yapcan canım benim,herkes diyor taşima kucağında diye ama nasil yapacagimi düşünmüyorlar. Tasimayim da napiyim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun eşime diyorum gel yaşim da elveriyorken şu kızı da büyütüp bi tane daha yapalım diyorum eşim de diyor bu kadar zorluk cekiyorsun hala Nasil istiyorsun Herkes eşini çok sever tabii ama ben esimi ilk gördüğümde 14 yaşındaydım çok hoslanmistim o da benden hoşlanmış o zamanlar ama simdi söylüyor eşim o zaman 25 yaşındaydı aramızda yas farkı da olduğu için benden hoslanabilecegi aklıma gelmemişti tüm engellere olumsuzluklara rağmen Rabbim yazmış birbirimizin alnına demek,Sukurler olsun ki,bebisler de birlikteligimizin süsü gibi,bi görseniz dogduklarinda önce babalarına benziyorlar boyle esmer sacli bebek okuyorlar büyüdükçe de bana benziyorlar daha kumral_sarışın gibi oluyorlar oy kurban olurum ben onlara Rabbim su okunan ezanlarin yüzü suyu hormetine evlerimize evliliklerimize bereket sağlık mutluluk huzur birlik dirlik düzen bahsetsin evlatlarimizi analı babalı büyütmek naspi etsin.. Amin.. Off kusura bakmayın kızlar amma da çenem acildi :KK23:

Can bebe bez aldim..bide BİM deki islak bez den.kizima nasil kullandiysam aynen devam... Birde bence kesinlikle sezeryande olsa normal doğumda olsa mutlaka hasta bezi müthiş kolaylik daha önce ddenemiş biri olarak.. Yine de tercih meselesi tabi.. :KK66:

Allah kimseyi kabiz etmesin.. Kabiz değilim tam tersine sık VC te cikmaktan afedersiniz bi tarafim agriyor hatta öyle agriyorki vallahi adeta doğum sancisi gibi cikacak yerinden...

:(((

Back
X