- 9 Ocak 2011
- 275
- 85
- 73
Takvimde 21 yazıyor.[/Q takvimde yazdıgı gıbı 21 ı degıl cunku 38 de alınacak 21 ı 40 hafta oluyor sezaryen dogum benımkı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvimde 21 yazıyor.[/Q takvimde yazdıgı gıbı 21 ı degıl cunku 38 de alınacak 21 ı 40 hafta oluyor sezaryen dogum benımkı
Çok güzel valla Güle güle kullan canım :) kız rengi işte pembe oruluyor genelde :) her kız pembe sever :)
17 şubat mı? Senin muhtemel doğum tarihi 6 şubat ise 17 şubata kadar nasıl duracak.
Ne güzelmiş
Kaç yıl olmuş ne güzel düşünülmüş.
Son zamanlarda içimde müthiş derecede bir korku var kozlar..hatta sanki günü belliymis gibi acayip stres halindeyim gerginim..
Sürekli erken ddogum yapacagim gibi geliyor.. Her an öylesine aklimdaki azcik biyerim agrisa korkuyorum doğum sancisimi diye.. Biraz önce VC de kendiliğinden ikinmaya basladi sanki vücudum öyle korktumki doguruyorum sandim
Bu aralar ruh dünyam darmadagin niye oluyor boyle anlamiyorum.. Dünden beri belinde bicakla geziyorum vesveselenip duruyorum sancimi acaba diye..
Masallah bebislerinize. Benimki 30un sonunda 1220ydi. En kucuk benimki. Uzuluyorum.![]()
Tam bugday ekmeği yiyorum hergun b vitamini olan ilaç aliyorum bakliyat falan da yiyorum ama sunu farkediyorum ki psikolojik olarak hissettiğimsşeyi vücudum yasiyor.. Yada ben yasatiyorum farkındaolmadan... Bu hhamileliğin en basindan beridir kiziminkinden çok farklı.. Onda en ufak bir tedirginlik yasamadim 40 haftaya kadar..ne biliyim sacmaliyorum heraldeLitchi, post: 38427412, member: 522935"]Tahıllı yiyecekler dalan ye boza iç biraz B vitamini almaya çalış canım sinirleri sakinleştirir daha iyi hissettirir.
nerde olur bu sungerciler ki?
Canım erken veriyorda geç.nasıl versin o zaman 42 haftalık oluyor.Durmaz di mi o kadar. Ne bileyim Dr lar sezeryan için kafalarına göre gün veriyor gibi geldi.
Sen dün fenerliyim demedin mi!?Gs kombinesini aldık maçlara gittiğimiz yok yine maç başlıyor yine biz ankaradayız![]()
@mattika maşallah kuzuna işler yolundaymis cok guzel.
Benim kimilnaz da butun gece kazı calismasi yapti sanki icerde tekme gibi degil de kımıl kımıl ittirip yer acma gibi bişeyler. Inşallah kafayi tam yerlestrmeye ugrasiyordur gerisin geri dönmesin de
Al benden de o kadar.. Bedenimi dinliyorum habire.. Bugün çok kasılmalarım oldu,korktum ama yine de frenledim kendimi,aramadım doktorumu.. Ayağa kalkınca karnım o kadar ağır ve gergin geliyor ki bana,taşıyamıcam sanıyorum.. Vs vs vs bi sürü düşünce obsesyonları.. Velhasıl kelam hiç iyi hissetmiyorumSon zamanlarda içimde müthiş derecede bir korku var kozlar..hatta sanki günü belliymis gibi acayip stres halindeyim gerginim..
Sürekli erken ddogum yapacagim gibi geliyor.. Her an öylesine aklimdaki azcik biyerim agrisa korkuyorum doğum sancisimi diye.. Biraz önce VC de kendiliğinden ikinmaya basladi sanki vücudum öyle korktumki doguruyorum sandim
Bu aralar ruh dünyam darmadagin niye oluyor boyle anlamiyorum.. Dünden beri belinde bicakla geziyorum vesveselenip duruyorum sancimi acaba diye..
Sen dün fenerliyim demedin mi!?
Canım bu lizöz çeyizden çıktı. Büyük ihtimalle ben daha küçücük bir çocuktum annem bunu ördüğünde![]()
ben kaç gunudr gelmiyorum ki 100 sayfa yazmisiniz çenenize saglik : ))
bugun esime artik dukkanin alisverisne gitmeyecegimi soyledim, dogumdan sonrasina kendimi toparlayana kadar idare et dedim
ciddimisin falan dedi sonra kalkdi erkenden gitti markete alisverise
( bizim restoranimiz var alisverisini ben yapiyordum simdiye kadar) 4 yildir bu boyle alismisim , resmen kendimi zor tuttum gitmemek için, bedenim gidemezsin diyordu aklim kalk git yarim saatde al gel diyordu ..
ama dur demem lazimdi bi seylere , doguma kadar devam etsem esim yoruldunmu ettinmi demez, o kadar ince dusunemez maalesef..
iyi yaptim demi kizlar, çocuklarin okulu tatile girdi 15 gun evdeyiz
okullar açilinca sabah kalk gotur diycem okula, sadece oglen almaya gidicem okula ,8 ayimiz bitiyor o zamana, banada insaf demi
esim geece 12 de geliyor isten,ben çalisiyorum sen evdesin diyor ama evde de olsam kapidada yatsam kolumu kipirdatack halim yokki benim![]()
Yani her maçta buraya mı geleceksiniz. Gerçi benim kardeş geçen yıl her maç eskişehirden kafile ile ist geldi geri döndü.Ben fenerliyim de eşim galatasaraylı. Kombine alırken yalnız gitmesin diye ben de almıştım. Kombineleri Nisan'da aldıkmaçlar başlayalı beri de gidemedik bakalım kupaya falan gideriz belki
Fenerbahçe'nin kombinesine param yetmemişti
![]()