2015 Şubat Anneleri

Yani her maçta buraya mı geleceksiniz. Gerçi benim kardeş geçen yıl her maç eskişehirden kafile ile ist geldi geri döndü.
Allaha Şükür bu sene almadı.
Eşimle küsüs ya maçları ondan soruyorum. Eve geç.geliyor kesin maçları izleyip geliyor diye düşündüm. Özgürlüğünü ilan etmişken hepsini değerlendirmesi gerek.

Plan Galatasaray'ın Türk Telekom arenadaki her maçına gelebilmekti ama Şimdilik askıya aldık işte ;) aslında yerimizi gitmek isteyen birisine verebiliriz ama daha gelip kombine kartımızı bile alamadık. Ilk kartı alırken kimlik gösteriliyor sonra o kartı kime verirsek maça girebiliyor. Siz niye küstümüz :( küsmeyin yaaaa erkekler maalesef empati nedir bilmiyor. Biraz da benciller. Onları öyle kabul etmek gerek. Biz de bu zamanda duygusallığın zirvesindeyiz. Normalde takmıyacağımız şeylere acayip takıyoruz.

Mecbur kalinca ne yapcan canım benim,herkes diyor taşima kucağında diye ama nasil yapacagimi düşünmüyorlar. Tasimayim da napiyim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun eşime diyorum gel yaşim da elveriyorken şu kızı da büyütüp bi tane daha yapalım diyorum eşim de diyor bu kadar zorluk cekiyorsun hala Nasil istiyorsun Herkes eşini çok sever tabii ama ben esimi ilk gördüğümde 14 yaşındaydım çok hoslanmistim o da benden hoşlanmış o zamanlar ama simdi söylüyor eşim o zaman 25 yaşındaydı aramızda yas farkı da olduğu için benden hoslanabilecegi aklıma gelmemişti tüm engellere olumsuzluklara rağmen Rabbim yazmış birbirimizin alnına demek,Sukurler olsun ki,bebisler de birlikteligimizin süsü gibi,bi görseniz dogduklarinda önce babalarına benziyorlar boyle esmer sacli bebek okuyorlar büyüdükçe de bana benziyorlar daha kumral_sarışın gibi oluyorlar oy kurban olurum ben onlara Rabbim su okunan ezanlarin yüzü suyu hormetine evlerimize evliliklerimize bereket sağlık mutluluk huzur birlik dirlik düzen bahsetsin evlatlarimizi analı babalı büyütmek naspi etsin.. Amin.. Off kusura bakmayın kızlar amma da çenem acildi :KK23:

Süper bi anlatım tarzın var tiramisu :) Amin diyelim yazına :)

Yani her maçta buraya mı geleceksiniz. Gerçi benim kardeş geçen yıl her maç eskişehirden kafile ile ist geldi geri döndü.
Eşimle küsüs ya maçları ondan soruyorum. Eve geç.geliyor kesin maçları izleyip geliyor diye düşündüm. Özgürlüğünü ilan etmişken hepsini değerlendirmesi gerek.
hahahah son damlasına kdr

Plan Galatasaray'ın Türk Telekom arenadaki her maçına gelebilmekti ama Şimdilik askıya aldık işte :KK66: aslında yerimizi gitmek isteyen birisine verebiliriz ama daha gelip kombine kartımızı bile alamadık. Ilk kartı alırken kimlik gösteriliyor sonra o kartı kime verirsek maça girebiliyor. Siz niye küstümüz :KK43: küsmeyin yaaaa erkekler maalesef empati nedir bilmiyor. Biraz da benciller. Onları öyle kabul etmek gerek. Biz de bu zamanda duygusallığın zirvesindeyiz. Normalde takmıyacağımız şeylere acayip takıyoruz.

Artık kartı sadece sahipleri lullaniyor pasolig diye bisey cikardilar hem gelmemeniz daha iyistad giris ve cikislari iskence...

lizozunu de hem cok begendim hem de kiskandim gule gule giy

Şuan özel durumumuz var,sende evdeysen 2 ocukla ilgileniyorsun,son pişmanlık ele geçmez,çok iyi yapmışsın...
aslinda ayni seyleri bana baskasi anlatsa o koca hakkinda çok acimasiz olurum, el oglu deilmi o sana acimiyorsa sende ona acima derim ama ayni seyi kendimede soylemek istiyorum, benim kocada el oglu en orijinalinden : ))))
oglen gelmis benide o markete gonderdin ya sonunda diyor, yolunu bile bilmiyordu bi saat tarif ettim .. ama pes etmek yok aynen devam edicem, bugun çok karnim agridi, dr un verdigi ilaci aldim, mide yanmasi bulnatisi çok kotuydum halada çok iyi deilim ama daha yeni oturdum dinlenmek için
yarin eltimler gelicek,evi supurup silmem lazim, aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar misali ..

Artık kartı sadece sahipleri lullaniyor pasolig diye bisey cikardilar hem gelmemeniz daha iyistad giris ve cikislari iskence...

lizozunu de hem cok begendim hem de kiskandim gule gule giy

Maçları evden tAkip etmeye çalışıyoruz artık ;) lizöz konusunda ise bu kadar sevileceğini bilmiyordum. Allah razı olsun annemden ;) size de yaptıracak birini bulsak yaw. Anneme söylesem gözlerinden lazer oldu zaten ona da kıyamam. Zaten sanırım bebiş için de bişiler yapmaya çalışıyor ama henüz bana geri bildirimde bulunmadı. Allah inşallah sağlıkla kavuşmamızı nasip eder Bebişlere. Kıyafetler nasılsa uydurulur bir şekilde.

Mecbur kalinca ne yapcan canım benim,herkes diyor taşima kucağında diye ama nasil yapacagimi düşünmüyorlar. Tasimayim da napiyim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun eşime diyorum gel yaşim da elveriyorken şu kızı da büyütüp bi tane daha yapalım diyorum eşim de diyor bu kadar zorluk cekiyorsun hala Nasil istiyorsun Herkes eşini çok sever tabii ama ben esimi ilk gördüğümde 14 yaşındaydım çok hoslanmistim o da benden hoşlanmış o zamanlar ama simdi söylüyor eşim o zaman 25 yaşındaydı aramızda yas farkı da olduğu için benden hoslanabilecegi aklıma gelmemişti tüm engellere olumsuzluklara rağmen Rabbim yazmış birbirimizin alnına demek,Sukurler olsun ki,bebisler de birlikteligimizin süsü gibi,bi görseniz dogduklarinda önce babalarına benziyorlar boyle esmer sacli bebek okuyorlar büyüdükçe de bana benziyorlar daha kumral_sarışın gibi oluyorlar oy kurban olurum ben onlara Rabbim su okunan ezanlarin yüzü suyu hormetine evlerimize evliliklerimize bereket sağlık mutluluk huzur birlik dirlik düzen bahsetsin evlatlarimizi analı babalı büyütmek naspi etsin.. Amin.. Off kusura bakmayın kızlar amma da çenem acildi :KK23:
Allah bagislasin canim evlatlarini,n yuvanizin sihiri mutlulugu hiç eksilmesin insallah
simdi bi tasimamak var bide tasiyamamak var, benim durum tasiyamamaua giriyor, bazen evin içinde agladiginda oglani kucagima aliyorum bi dakkaligina çocugu dusurcem nerdeyse gucum hiç yok
insallah dogdukdan sonra gucum yerine gelir, yoksa dogan çocugu kim tasiycak benim : )))

aslinda ayni seyleri bana baskasi anlatsa o koca hakkinda çok acimasiz olurum, el oglu deilmi o sana acimiyorsa sende ona acima derim ama ayni seyi kendimede soylemek istiyorum, benim kocada el oglu en orijinalinden : ))))
oglen gelmis benide o markete gonderdin ya sonunda diyor, yolunu bile bilmiyordu bi saat tarif ettim .. ama pes etmek yok aynen devam edicem, bugun çok karnim agridi, dr un verdigi ilaci aldim, mide yanmasi bulnatisi çok kotuydum halada çok iyi deilim ama daha yeni oturdum dinlenmek için
yarin eltimler gelicek,evi supurup silmem lazim, aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar misali ..

Misafir mi geliyor :( yaw artık dursun şu misafirler bir iki ay da gelmesin yaw. Sen de yorma kendini bırak yaw :( marketin yolunu bilmezler reyonları bilmezler erkekler (özellikle Maraş'lı olanları) armut piş ağzıma düş derdinde. Hiçbir işimize yardım etmedikleri gibi laflarını söylemekten de geri kalmazlar.

Bugün eşimin ısrarı üzerine pelus battaniye yi mavi renk aldık hiç içime sinmedi kıza mavi olmaz ki anlatamadım neymiş hersey pembe olmuş buda nazar boncuğu olcakmis :KK43:
Hersey pembe de içimi bayiyor benim farkli olsun boşver görenler erkek bebek sanip seni daraltabilir sorularla onun disinda bence rengin çok da bi önemi yok aslında

Plan Galatasaray'ın Türk Telekom arenadaki her maçına gelebilmekti ama Şimdilik askıya aldık işte :KK66: aslında yerimizi gitmek isteyen birisine verebiliriz ama daha gelip kombine kartımızı bile alamadık. Ilk kartı alırken kimlik gösteriliyor sonra o kartı kime verirsek maça girebiliyor. Siz niye küstümüz :KK43: küsmeyin yaaaa erkekler maalesef empati nedir bilmiyor. Biraz da benciller. Onları öyle kabul etmek gerek. Biz de bu zamanda duygusallığın zirvesindeyiz. Normalde takmıyacağımız şeylere acayip takıyoruz.
Valla ben asla küs duramam ama sanırım hata yapıyorum
Ben her seferinde hemen barışınca aynnı şeyler.sürekli.tekrarlanıp.duruyor.
Çok yoruldum daha bünyem hır gür kaldırmıyor. Geçen biri dediya dağa çıkıp doğurcam diye. Cidden benimde dağa çıkasım var.

daha barismadiniz mi siz ? ikiniz de inatcisiniz heralde

Onlarda ağlamıyor artık.
Bugün ablamla kuzenim diyorki bebek doğduktan sonra diyormuşsun amannn ben ne kadar eften püften şeyleri takmışım. Koca da neymiş nereye gidiyorsa gitsin.
Birde gerçekten hormonların etkisi ile biri beş yapıyormuşuz
Sen daha iyi bilirsin

Back
X