2015 Şubat Anneleri

dardir bnm kazaklar genelde sezeryandan sonra mümkün değil giyilmez de normal doğumdan sonra çabuk iniyor mu ki karın diye merak ettim
Normal doğumda tabi daha çabuk iniyor ama rahim yavaş yavaş küçüldüğü için yine de beli rahat seyler giyilir die düşünüyorum

Hamilelik bağımlılık yapıyormuş bazı kişilerde.
Birde bazı erkekler normalde ilgisizken eşi hamileyken çok ilgili oluyormuş. Ondan dolayı hamileliği seviyorlarmış.
Benim ruhsal olarak çok zor geçti hayatımda ağlamadığım.kadar ağladım ondan dolayı sağlıklı bir şekilde alayım yavrumu kucağıma diyetime başlayayım yetwr bir tane.
ben neyime hemen 2.yi yapiyim zaten temelli ankaraya yerlesmek zorunda kalirim öyle bi durumda :))

Normal doğumda tabi daha çabuk iniyor ama rahim yavaş yavaş küçüldüğü için yine de beli rahat seyler giyilir die düşünüyorum
hamile kıyafetlerine devam o zaman :) 2 hafta sonra büyük göç başlıyor da ne koyiyim koymiyim kafamda netlessin diyorum

Birde bazı erkekler normalde ilgisizken eşi hamileyken çok ilgili oluyormuş. Ondan dolayı hamileliği seviyorlarmış.
Benim ruhsal olarak çok zor geçti hayatımda ağlamadığım.kadar ağladım ondan dolayı sağlıklı bir şekilde alayım yavrumu kucağıma diyetime başlayayım yetwr bir tane.
Aynı Süreci istiyorum :) diyetimize de başlar kendimize geliriz inş

Annem mesela gebelikte 13-14 kg fln almış , normal doğumdan bir ay sonra eski kot pant giydim diyor (1. Elden direk Yaşanmış hayat öyküsü :p )
hamile kıyafetlerine devam o zaman :) 2 hafta sonra büyük göç başlıyor da ne koyiyim koymiyim kafamda netlessin diyorum

dardir bnm kazaklar genelde sezeryandan sonra mümkün değil giyilmez de normal doğumdan sonra çabuk iniyor mu ki karın diye merak ettim
Ben hemen giymistim canim deri esniyor sadece yani bence birazda kişi sine gore değişir bu.. Sen iki turlude koy ;)

krizantemcik, post: 38428797, member: 380312"]karin dusuyormus gibi bi his oluyormus ya doğumdan sonra aylardır bi doluluk var birden bosaliyor tuhaf bi his olsa gerek..ben de tekmeleri ozlicem gibi geliyor :) çok alıştım elim karnında hareketlerini takip etmeye :)
Ben o boslugu aclik sanip doğum yapip yatagima gelir gelmez yiyeceklere sarilmakta bulmuştum çareyi.. 1 2 saat içinde2 . 3 pkt baton kek halley çikolatalar 3 büyük kutu meyve suyu ve 1 demlik cay içtimhastane oodasında muhteşem yuzyili izlerken :)) ertesi gün benim memeler şaha kalkmisti 5 bebe doyuracak kadar sut rezervi yapmistim o derece :D

Benim esim oldukca ilgili ama beni hamilelik sureci cok yıpratiyor. Bende senin gibi tek yeter diyordum 8 yil aradan sonra ham. Kaldim.
Kiza hamileydim belgesel seyredrken fillerin 24 ay hamilelik yasadigini ogrenmistimde hungur hungur aglamistim yazik bunlara diye...

Buydu
Bu oldu
Beş dakkada beşiktaş
İkeadan güzel yaptım

Eklentiler

• DSC_0484_20141220220649037.webp
    DSC_0484_20141220220649037.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 78
  • DSC_0486.webp
    DSC_0486.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 87
Ben o boslugu aclik sanip doğum yapip yatagima gelir gelmez yiyeceklere sarilmakta bulmuştum çareyi.. 1 2 saat içinde2 . 3 pkt baton kek halley çikolatalar 3 büyük kutu meyve suyu ve 1 demlik cay içtimhastane oodasında muhteşem yuzyili izlerken :)) ertesi gün benim memeler şaha kalkmisti 5 bebe doyuracak kadar sut rezervi yapmistim o derece :D
Yaa çok alemsin sen :)) senle yanyana doğum yapmak isterdim :))

Back
X