2015 Şubat Anneleri

Seninkinin ilgilendiği maç yorumundan beter ve o bağımlılık hiç vazgeçmiyorlar
Ewt canım borcuda olsa oyun satın alıyo oyundelisi. Laf söylemiyim diye banada teklif ediyo. Alıştım ne yapayım. Oundanbaşını kaldırıncada yatak odasına götürüyo iki laf söz muhabbet için kalkmıyo yani. Gerçi bu aralar banada saramadığı için bebeğe zarar vermekten korktuğu için iyice oyuna sardı. Allah kurtarsın hastalık gbi. Maç falan hiç sevmez

Kayınvalidemler geldi bugün temizlik yaptım sarma malzemesi getirmiş sen güzel sarıyorsun dedi koca bi tencere sarma sardık hem asma yaprağı hem lahana. Canım çıktı yine bugün. Yemek çay faslı derken gittiler de girdim kk ne. Bugün sabahtan beri bebeğim aşırı hareketli ve sert vuruyo. Sebebi ne olabilir acaba ? Canım bişeyi çokçekti yiyemedim acaba ondan mı ? Rahatsız mı oluyor ? Bi sıkıntısımı var ? Karnıma ağrılar giriyo artık çok yoruldum ben bebeğin hareketlerinden. İçim içimi yiyo bide. Bu arada benimde lizözüm yok yapacak gönüllü bi annemde yok. Arkadaşımızın lizözü çok güzel sağlıkla en mutlu anında giysin.
Keske sarip öyle getirseymis... bebisin hareketi iyidir ama sen dinlen. Cani sarma ceken nasil yaptirip yiyorsa sende caninin cektigini soyle getirsinler....

Çok hoooooooş. Nasıl yapılıyo bu ? Çok güzel ya sen yetenekliymişin herşeye ben yapamıyorum diyosun ama içinden cevher çıktı. Örgü bilsen yapsan nolcak. Çok satanı yapanı var. Kendi tasarımını yapıyorsun sen. Ben çokbeğendim
Örgü biliyorum çocukluktan kalma..dantel falanda bilirim ama örgü sabır işi üç sıra örüyorum sıkıntı çöküyor.
Bizim oralarda öyle şeyleri bilmeyenleri ayıplarlar.

Sende nd cevherler varmis elind saglik. Kiz cocullati bu tus el islerine bsyilirlar Emek buyudugunde sansli ki annesi becerikli...
Gaza geldim bu da ahşap kutu.bebişi USG leri içinde.

Eklentiler

• DSC_0017_20141220233848965.webp
    DSC_0017_20141220233848965.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 93
kızlar çok moralim bozuk. kaynanam gelecekmiş bu gece bize hastane var yakınımızda arkadaşının yanında refakatçiymiş. tmm dedim gelsin. bu gün de kardeşimin doğum günü sabahtan evi topladım öğlen çıkacaktım anneme. eşim dedi annem arkadaşarının kızlarınıda getircekmiş buraya yemeğe gece. biraz söylendim düşüncesizliğine ama tmm dedim. kaçta gelecekler dedim. gece 9 dan sonra dedi. tmm beni 8 de al annemde eve gelip bişeyler hazırlarım. sonra eşim geldi aldı beni annemden, markete uğrayalım dedim annem geldi gitti bile dedi. eeee dedim hani gece gelecekti. geldi işte dedi sen gezmekten evde durmadığın için! ağırlamamışım anasını. ya kadın beni arayıp şu saatte gelcem bile demiyo kafasına esiyo geliyo ben evdemiyim bir programım varmı soran yok. zaten hep böyle emrivaki yapar. kocam da nasıl söylendi bana yok evde durmuyomuşum ki bir aydır evdeyim hafta sonları dahil.. hiçbir zaman yanımda değil hep o dengesiz annesinin yanında. çok bıktım çok bunaldım. diyo ki bi de bana hadi git içerde ağla sinir kirizi geçir diyo. çok sinirlendim hiç bir zaman için çözemeyeceğim bir konu bu bu kadar anacı bir erkekle evlenmenin sonu bu işte. kendimi çok yalnız hissediyorum :KK43:
Bunun kadar olmasada bizde böyle bi konudan tartıştık bugün. Kayınvalidemleri çağırmış. Ben bi hafta seninle dışarı çıkmak için bekledim sıkıldım evde gezeriz diye umut etmiştim dedim annemle gezeriz dedi. Ben bi başımada çıkarım yani başbaşa çıkmıycaksak ne anladım ben. Yarın çıkarız diyo bugün çok yoruldum yarın nasıl çıkacağım ? Çıksamda ne keyif alacağım ? Berbat etti benim gezme hevesimi annesi yüzünden. Al birini vur ötekine yani. Bende çok dertliyim bugün :( he de geç canım sen. Haberim olsaydı en iyi şekilde ağırlardım de. Sen ve eşin olmadan eve nasıl girmiş ki ? Sen olmadan evde napmış bi kere ? Düşüncesiz bu bizim adamlar. Üzülme canım sen hiç bebeğinide üzme. Sen küs ona konuşma bana yok yere nasıl kızarsın ben sana kızgınım sen kim oluyorsun de. Haber verseydinde hakkıyla ağırlasaydım de. Bide dalga geçmiş edepsiz git kriz geçir diye. Bilmiş demekki kriz geçirtecek hareket ettiğini!. Üzülme canım boşver sen

kızlar çok moralim bozuk. kaynanam gelecekmiş bu gece bize hastane var yakınımızda arkadaşının yanında refakatçiymiş. tmm dedim gelsin. bu gün de kardeşimin doğum günü sabahtan evi topladım öğlen çıkacaktım anneme. eşim dedi annem arkadaşarının kızlarınıda getircekmiş buraya yemeğe gece. biraz söylendim düşüncesizliğine ama tmm dedim. kaçta gelecekler dedim. gece 9 dan sonra dedi. tmm beni 8 de al annemde eve gelip bişeyler hazırlarım. sonra eşim geldi aldı beni annemden, markete uğrayalım dedim annem geldi gitti bile dedi. eeee dedim hani gece gelecekti. geldi işte dedi sen gezmekten evde durmadığın için! ağırlamamışım anasını. ya kadın beni arayıp şu saatte gelcem bile demiyo kafasına esiyo geliyo ben evdemiyim bir programım varmı soran yok. zaten hep böyle emrivaki yapar. kocam da nasıl söylendi bana yok evde durmuyomuşum ki bir aydır evdeyim hafta sonları dahil.. hiçbir zaman yanımda değil hep o dengesiz annesinin yanında. çok bıktım çok bunaldım. diyo ki bi de bana hadi git içerde ağla sinir kirizi geçir diyo. çok sinirlendim hiç bir zaman için çözemeyeceğim bir konu bu bu kadar anacı bir erkekle evlenmenin sonu bu işte. kendimi çok yalnız hissediyorum :KK43:
Amann takma boşver. Olmazsa sen KV arayıp açıklama yaparsın.
Eşinde tam vaktini söyleseymiş.
Hem.hamilenin günahı olmaz.

Örgü biliyorum çocukluktan kalma..dantel falanda bilirim ama örgü sabır işi üç sıra örüyorum sıkıntı çöküyor.
Bizim oralarda öyle şeyleri bilmeyenleri ayıplarlar.
Ben çok meraklıyım el işi gbi şeylere, ama sanırım bende çok çabuk sıkılıyorum atkı hala bitmedi mesela :( hiç yapasım glmiyo

Bunun kadar olmasada bizde böyle bi konudan tartıştık bugün. Kayınvalidemleri çağırmış. Ben bi hafta seninle dışarı çıkmak için bekledim sıkıldım evde gezeriz diye umut etmiştim dedim annemle gezeriz dedi. Ben bi başımada çıkarım yani başbaşa çıkmıycaksak ne anladım ben. Yarın çıkarız diyo bugün çok yoruldum yarın nasıl çıkacağım ? Çıksamda ne keyif alacağım ? Berbat etti benim gezme hevesimi annesi yüzünden. Al birini vur ötekine yani. Bende çok dertliyim bugün :KK43: he de geç canım sen. Haberim olsaydı en iyi şekilde ağırlardım de. Sen ve eşin olmadan eve nasıl girmiş ki ? Sen olmadan evde napmış bi kere ? Düşüncesiz bu bizim adamlar. Üzülme canım sen hiç bebeğinide üzme. Sen küs ona konuşma bana yok yere nasıl kızarsın ben sana kızgınım sen kim oluyorsun de. Haber verseydinde hakkıyla ağırlasaydım de. Bide dalga geçmiş edepsiz git kriz geçir diye. Bilmiş demekki kriz geçirtecek hareket ettiğini!. Üzülme canım boşver sen

eşim evdeydi almış onu gelmiş evde yemek yapmış mutfağı batırmış görsen masanın üstünü felan yeryeri öyle bırakmış gitmiş bir de.. kırk kez çağırdık gel anne yok gelmedi sonra pat diye geliyo bir de arkamdan bi çorba yapsaymış diyo! zaten çok dengesiz bir kadın da beni üzen şey eşimin hiç benim yanımda olmaması.. seninki de yani anasıyla gezmek zorundamısın sen? ya zaten şunun şurasında bir birbuçuk ayımız kaldı zaten bebekle hayat tamamen değişecek azcııkk nazlasalar azcık hava aldırsalar bize çok mu zor bu ya? offff asla bizi anlamayacaklar..

Bende maç izlerim zevk de alırım.terimlerini de biliyorum.ama asla yorum izlemem.
Birde ben çok kafaya takıyorum. Çok ilgilenirsem.ve takımım.yenilirse dünya zindan olur. En iyisi izlememek
Ben de heyecan yapiyorum derbileti izlememeye calisiyorum. esim de heyecanli zaten bazen koltuklarin ustune cikiyoruz kendimizi kaybediyotuz... bide derbilerde esim kufur eder malesef kizin odasina geciyoruz anne kız vakit geciriyoruz bas basa...

Kiyamam canım benim senin oğlan kaç kilo,valla ben yeri geldi mi oğlumu da kaldiriyorum ki kendisi 20 kg,en çok kızımı kaldırıyorum o da 12 kilo.pazara gidip alışveriş yapıyorum tamam araba garaja kadar giriyor ama asansorden eve kadar bi daha gel git yapmayım diye aldığım bütün şeyleri bir seferde ben tasiyorum ki sanırım 20 kgu gecer...
Sen yemene içmene dikkat et gücünü topla canim çocuklar ve esin önce Allaha sonra sana emanet sen güçlü olmalısın ki onların ihtiyaclarini karsilayabilesin :KK66:
KIZI hiç denemedim kaldirmayi o 21 kg : )
oglanda 16 kg
diyorum ya merdivenleri bosken zor çikiyorum, gecen aylarda ufak tefek seyleri çikariyordum ama artik sadece ekmegi alip geliyorum esim çikariyor arabadakileri .. kanimda çol dusuk deil niye oyle bilmiyorumki canim : (
yaslandim ben galiba artik, ilk iki hamileligimde hiç boyle dedildim
baska bi evde 5. katda oturuyordum kizim 18 aylikdi merdiven çikamiyordu onu kucagimda çikairyordum 5 kati, simdi bos halde çikamiyorum : (
evi sildim supurdum sabah is kalmasin diye erken gelicek kayinimlar
enerjim bitti artik
sabah kalkip kahvaltiya pogaca falan yapayim diyorum misafire insallah kalkabilirim

Hahaha be istiyor bebeciklerden. Hepsi erkek bebek bende ona sinir oluyorum

Aman Takintili iste. O sirada takcak bi se bulamayip bebelere takmistir :/

Yaa gıcık olıyorum su haber vermeden bi şeler yapmalarına. Sanki senin evin değilmiş gibi davranıyolar. Boşver canım sen sallamamaya çalış. Benim başımda da aynı şey var aynı şehirde yaşamıyoz ama gelmeden önce hiiiiç sormak yok. Oğluyla ayarlıyolar lütfederlerse 2-3 gün önceden haberim oluyo. Bi geldilerdi mi de en az 1 ay kalıyolar. Ben de sallamıyom artık. Evde yokmuş gibi davranıyorum. Kocanla da kötü olma boşuna makaraya vur. Düşünmemeye çalış...

Ben de heyecan yapiyorum derbileti izlememeye calisiyorum. esim de heyecanli zaten bazen koltuklarin ustune cikiyoruz kendimizi kaybediyotuz... bide derbilerde esim kufur eder malesef kizin odasina geciyoruz anne kız vakit geciriyoruz bas basa...
Seni şu durumda koltuk tepesinde çömmüş heyecanla pozisyonu izlerken düşündüm.

Amann takma boşver. Olmazsa sen KV arayıp açıklama yaparsın.
Eşinde tam vaktini söyleseymiş.
Hem.hamilenin günahı olmaz.

ayyy hayatta aramam o kadını. burnu kalkmasın. yahu sen beni arasana kızım gelcez bugün evdeyseniz şu saattte de. böyle demezmi normal bir insan? sonra ben kötü oldum evden basıp giden yemek yapmayan kadın oldum.. kaç haftadır hastaydım geberdim evde bi çorba yapanım olmadı nasılsın diye aramadı sonra karnım burnumda onları halihazırda yemek için beklememi istiyorlar. yahu hormonlarım zaten tavan yapmış eşim de çok iyi biliyor bunların yüzünden geçen ay panik atak krizi geçirdim hayatımda ilk kez neler yaşadım ama yok eşim hala hunharca yargılamaktan çekinmiyo. offf çok yazdım kafanızı şişirdim. ama vallahi içim şişti patlayacam sanki :(

eşim evdeydi almış onu gelmiş evde yemek yapmış mutfağı batırmış görsen masanın üstünü felan yeryeri öyle bırakmış gitmiş bir de.. kırk kez çağırdık gel anne yok gelmedi sonra pat diye geliyo bir de arkamdan bi çorba yapsaymış diyo! zaten çok dengesiz bir kadın da beni üzen şey eşimin hiç benim yanımda olmaması.. seninki de yani anasıyla gezmek zorundamısın sen? ya zaten şunun şurasında bir birbuçuk ayımız kaldı zaten bebekle hayat tamamen değişecek azcııkk nazlasalar azcık hava aldırsalar bize çok mu zor bu ya? offff asla bizi anlamayacaklar..
Dolduruşa geliyolar canım. Benimkide öyle ben 2 aylık hamileyken annesi yüzünden boşanma raddesine geldik öyle bi doldurmuş ki. Evden canım cicim diye çıktık aramış annemi 15 gün eve gitmiycek sizde kalcak demiş kayınvalidem. Kafayı yedim kafayı hormonlar zaten tavan. Sonra beni dinledide ortada olay yokmuş niye biz böyle olduk dedi. Annesiyle pek başbaşa bırakmamaya çalış. Gerçi telefon yeter ama işte napcan. Hamilesin canım paşa paşa çekecek o nazı söylen istediğin kadar. Azıcık kendine gel mantıklı ol de. Evde her an hazır asker mi bekliycem haber verilerek gelinir de. Ben hamilelik hormonlarının arkasına sığınarak ağzıma geleni söyledim hamilelikte ailesiyle ilgili bütün kötüyü konuştum. İçimde ukde kalmasın bi ömür. Normal de asla ters konuşmam hep ailesini överim ama fırsat bu fırsat ağzıma geleni söyledim. Birazda duygu sömürüsü. Biraz olsun işe yaradı canım...

Anlayamıyorum ben de ne geciyor ellerine. Kayinvsliden beni arar gelicekse esim benden ogrenir gelecegini. Cok sasiriyorum ve cok uzuluyorum :110: umarim esin hatasini anlar da gonlunu alir canim... icinde kucucuk bir can var hic yanliz olurmusun...

KIZI hiç denemedim kaldirmayi o 21 kg : )
oglanda 16 kg
diyorum ya merdivenleri bosken zor çikiyorum, gecen aylarda ufak tefek seyleri çikariyordum ama artik sadece ekmegi alip geliyorum esim çikariyor arabadakileri .. kanimda çol dusuk deil niye oyle bilmiyorumki canim : (
yaslandim ben galiba artik, ilk iki hamileligimde hiç boyle dedildim
baska bi evde 5. katda oturuyordum kizim 18 aylikdi merdiven çikamiyordu onu kucagimda çikairyordum 5 kati, simdi bos halde çikamiyorum : (
evi sildim supurdum sabah is kalmasin diye erken gelicek kayinimlar
enerjim bitti artik
sabah kalkip kahvaltiya pogaca falan yapayim diyorum misafire insallah kalkabilirim

Yaşın ileri bi yas olmasa bile hamilelikler arası zaman farkı var ilk hamileligimle bunun arasinda 6 yıl fark var mesela o zaman daha baskaydim şimdi daha başka.çocukların da agirmis kaldırma tabii artik valla ben hiçbir zaman sabaha da sunu yapiyim dediğimde yapamadim kalkamadim :) bazen geceleri uyuyamadığı için sabahları uyku çok tatlı geliyor kalkmak istemiyorum hic.bir de pazar gunu neden erkenden geliyorlar hem de sen böyleyken onu anlamadım?

ayyy hayatta aramam o kadını. burnu kalkmasın. yahu sen beni arasana kızım gelcez bugün evdeyseniz şu saattte de. böyle demezmi normal bir insan? sonra ben kötü oldum evden basıp giden yemek yapmayan kadın oldum.. kaç haftadır hastaydım geberdim evde bi çorba yapanım olmadı nasılsın diye aramadı sonra karnım burnumda onları halihazırda yemek için beklememi istiyorlar. yahu hormonlarım zaten tavan yapmış eşim de çok iyi biliyor bunların yüzünden geçen ay panik atak krizi geçirdim hayatımda ilk kez neler yaşadım ama yok eşim hala hunharca yargılamaktan çekinmiyo. offf çok yazdım kafanızı şişirdim. ama vallahi içim şişti patlayacam sanki :KK43:
yaz canim ne istiyorsan, içine atarsan patlarsin
bosver ne derse desin,ayda yilda bi çikmisin
bakdin uste gelemiyorsun kocanla anasi yuzunden he de geç , karnindakine bu stresi yasattigina degmez inan ..

Back
X