- 12 Ocak 2014
- 4.099
- 3.354
- 448
Çok güzel olmuş yanlardada kalp olabilirmiş amaGaza geldim bu da ahşap kutu.bebişi USG leri içinde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş yanlardada kalp olabilirmiş amaGaza geldim bu da ahşap kutu.bebişi USG leri içinde.
kayinim canim gelen, ogleden sonrada baska yere gidecekler oturmayaYaşın ileri bi yas olmasa bile hamilelikler arası zaman farkı var ilk hamileligimle bunun arasinda 6 yıl fark var mesela o zaman daha baskaydim şimdi daha başka.çocukların da agirmis kaldırma tabii artik valla ben hiçbir zaman sabaha da sunu yapiyim dediğimde yapamadim kalkamadim :) bazen geceleri uyuyamadığı için sabahları uyku çok tatlı geliyor kalkmak istemiyorum hic.bir de pazar gunu neden erkenden geliyorlar hem de sen böyleyken onu anlamadım?
yaz canim ne istiyorsan, içine atarsan patlarsin
bosver ne derse desin,ayda yilda bi çikmisin
bakdin uste gelemiyorsun kocanla anasi yuzunden he de geç , karnindakine bu stresi yasattigina degmez inan ..
Bunlarin devami var gibi.... gercekten yaptiklarin zevk urunu cok sık seyler...Gaza geldim bu da ahşap kutu.bebişi USG leri içinde.
Benim kvde de gorumceme kizmis, kocami paylamis-her zmnki gibi. Hamile olmasam kesin beni de paylardi. Size gelmek icin dilekce gerekiyo demis. kocam da biz sana haber ver, ne zmn istiyosan gel diyoruz demis.cani cat kpi gelsin istiyo, habersiz misafirden hic ama hic hoslanmam. Herkese de soylerim, gelmeden iki gun once haber verin diye...napalim her evin kendine gore kurali var... Hakkini yiyemem, sagolsun arkamda durur benimki.eşim evdeydi almış onu gelmiş evde yemek yapmış mutfağı batırmış görsen masanın üstünü felan yeryeri öyle bırakmış gitmiş bir de.. kırk kez çağırdık gel anne yok gelmedi sonra pat diye geliyo bir de arkamdan bi çorba yapsaymış diyo! zaten çok dengesiz bir kadın da beni üzen şey eşimin hiç benim yanımda olmaması.. seninki de yani anasıyla gezmek zorundamısın sen? ya zaten şunun şurasında bir birbuçuk ayımız kaldı zaten bebekle hayat tamamen değişecek azcııkk nazlasalar azcık hava aldırsalar bize çok mu zor bu ya? offff asla bizi anlamayacaklar..
ah canim allah kocanin gonlune merhamet versin. Anali adam cok.zor. Yani ben de kv olcam annem de kv ama her seye karisilmaz habersiz gidilnez bnim ailemden girdugum. Esler baska gormus iste. Uzme kendini at kafandan konuyu sinirin sogusun lafin yeri gelince soylersinayyy hayatta aramam o kadını. burnu kalkmasın. yahu sen beni arasana kızım gelcez bugün evdeyseniz şu saattte de. böyle demezmi normal bir insan? sonra ben kötü oldum evden basıp giden yemek yapmayan kadın oldum.. kaç haftadır hastaydım geberdim evde bi çorba yapanım olmadı nasılsın diye aramadı sonra karnım burnumda onları halihazırda yemek için beklememi istiyorlar. yahu hormonlarım zaten tavan yapmış eşim de çok iyi biliyor bunların yüzünden geçen ay panik atak krizi geçirdim hayatımda ilk kez neler yaşadım ama yok eşim hala hunharca yargılamaktan çekinmiyo. offf çok yazdım kafanızı şişirdim. ama vallahi içim şişti patlayacam sanki![]()
sehir disinda olmalarina ragmen habetsiz gelir benim.kv. Calisan kadinim haftasonunda yapiyorum tmizligi bazen yapmuyorum kocamla film izliyorum sen otobuse bindim deyince ne yetiscek. Ozaman cocuk da yok tabi. Yillar gectikce ogrendi haberli gelmeyi.Benim kvde de gorumceme kizmis, kocami paylamis-her zmnki gibi. Hamile olmasam kesin beni de paylardi. Size gelmek icin dilekce gerekiyo demis. kocam da biz sana haber ver, ne zmn istiyosan gel diyoruz demis.cani cat kpi gelsin istiyo, habersiz misafirden hic ama hic hoslanmam. Herkese de soylerim, gelmeden iki gun once haber verin diye...napalim her evin kendine gore kurali var... Hakkini yiyemem, sagolsun arkamda durur benimki.
benim kimsem yok canim hiç, annem rahmetli oldu , kizkardesim yok, arkadas desen kimseye guvenmoyorum milletin isi gucu dedikodu arkami donmeden baslarlar, kuzen muzen hak getire daha beterlerevet biraz rahatladım buraya yazınca canım. benim kocam çok saf ailesine karşı aşırı zaafı var. böyle üzülünce bebeğim aklıma geliyo daha kötü oluyorum ona bunları yaşattıkları için.
maasalalh canimKafa asagi dondu mide yanmasi rahatladi da kaburgama ayagini dayiyor bu defa can yakiyor. Elime geliyor ama kucuk bir cikinti. Ay ayagini operim koklarim ben onun. duygulandimm
Nur icinde yatsın annecigin....benim kimsem yok canim hiç, annem rahmetli oldu , kizkardesim yok, arkadas desen kimseye guvenmoyorum milletin isi gucu dedikodu arkami donmeden baslarlar, kuzen muzen hak getire daha beterler
ben senelerdir içimi forumlarda dokerim,paylasirim,belki bisey yapamaz okuyan ama dinler en azindan, bana hak vermesi bile beni rahatlatir,yazimin basinda aglamaya baslarim cevplar gelmeye basladiginda aglamam geçmistir ..
simdi sen kaynanai kocani anlatiyorsun mesela ben nerden bileyim kimsin nerdesin kiminlesin : ) ne arkandan konsuruum ne gidip birilerine yetistirriim
ne zaman canin SIKILSA gel yaz burda olan birileri mutlaka dinler seni![]()
saol canim , Allah razi olsunNur icinde yatsın annecigin....
Seni şu durumda koltuk tepesinde çömmüş heyecanla pozisyonu izlerken düşündüm.
3 gun once fln dondu ben farkettim. Kafasi elime geliyordu sag gogsumun altinda gelmez oldu. Hatta okulda arkadaslar bile hep cok yukarda diyorlardi nornal olmus dediler. Bugun de dr a gittim dr da soyledi. Popoyu dikiyor dayiyor ama o ortada oluyor.maasalalh canim
döndügünü nasil anladin dr mu dedi sen mi tahmin ediyorsun ?
benimki bugun çok garip hareketler yapiyor içerde, butun gun aklimdaydi acaba donmeyemi çaliisyor diye yada döndümü sabahtan beri, midem bile bulandi o kipirdadikça napiyor bi çozemedimm
yaws banada ogretse biri hayrina neresi kafasi gozu bacagi : )))3 gun once fln dondu ben farkettim. Kafasi elime geliyordu sag gogsumun altinda gelmez oldu. Hatta okulda arkadaslar bile hep cok yukarda diyorlardi nornal olmus dediler. Bugun de dr a gittim dr da soyledi. Popoyu dikiyor dayiyor ama o ortada oluyor.
Bundan sonra doner mi dedim dr.a genelde bas asagu severler rahat ederler tersine donmez buyuk ihtimal dedi.
Buyuduler artik her kipirtilarini hissediyoruz. Kim bilir ne yapiyor seninki de
Kaburgami itekliyor. Bn de elimi koyuyorum hafif seviyorum cekilsin diye acitiyor cunku. O zaman anladim kafasi diye buyuk cunku. Simdi ayagi diye tahmin ettigim de ben parmagimla gerdirsem o kadar olur kucucuk.yaws banada ogretse biri hayrina neresi kafasi gozu bacagi : )))
benimki ya döndü yada çabaliyor valla bilmiyorum artik 9 ocakda ogrenirim neler oldugunu
Evdesin artik bol bol uyu dinlen hastalik dinlenince cabuk geciyor. Gecmis olsn. Tam salgin zamanlatina geldi hamileligin sonu hapsururken oksururken dogurmasak biz de maral gibiBoğazım ağrıyordu dünden beri bu akşam daha da fena napsam geçmedi izne çıkarken okuldan kapıp öyle çıktım aferin bana . Napıcam? İnşAllah yarına kadar grçer o kadar dikkat ettim ama gene kurtulamadım ya. Bu öğrermenlik ne pis meslek ya.
Bende Sivas'lıyım söylemişmiydim :)))Bir sivasli kizi olarak ama memkeketini hic gormeyen bilmeyen biri olarak kesinlikle katiliyorum!!
Hayir canim hemseriyiz ne guzelBende Sivas'lıyım söylemişmiydim :)))