kızlar çok moralim bozuk. kaynanam gelecekmiş bu gece bize hastane var yakınımızda arkadaşının yanında refakatçiymiş. tmm dedim gelsin. bu gün de kardeşimin doğum günü sabahtan evi topladım öğlen çıkacaktım anneme. eşim dedi annem arkadaşarının kızlarınıda getircekmiş buraya yemeğe gece. biraz söylendim düşüncesizliğine ama tmm dedim. kaçta gelecekler dedim. gece 9 dan sonra dedi. tmm beni 8 de al annemde eve gelip bişeyler hazırlarım. sonra eşim geldi aldı beni annemden, markete uğrayalım dedim annem geldi gitti bile dedi. eeee dedim hani gece gelecekti. geldi işte dedi sen gezmekten evde durmadığın için! ağırlamamışım anasını. ya kadın beni arayıp şu saatte gelcem bile demiyo kafasına esiyo geliyo ben evdemiyim bir programım varmı soran yok. zaten hep böyle emrivaki yapar. kocam da nasıl söylendi bana yok evde durmuyomuşum ki bir aydır evdeyim hafta sonları dahil.. hiçbir zaman yanımda değil hep o dengesiz annesinin yanında. çok bıktım çok bunaldım. diyo ki bi de bana hadi git içerde ağla sinir kirizi geçir diyo. çok sinirlendim hiç bir zaman için çözemeyeceğim bir konu bu bu kadar anacı bir erkekle evlenmenin sonu bu işte. kendimi çok yalnız hissediyorum