2015 Şubat Anneleri

Yine hafta sonu yine koca disarda isleri güçlerivar ve ben yine evde yine can sıkıntisi iiçindeyim..

Deli gibi temizlik yapasim var.. Gumuslugun içindekileri yikayip raflari silip yerleştirmeyi evleri süpürüp silmeyi toz almayi planliyorum.. Bütün bunpari yapmak için son 1 saat 45 dk var.. Öğrenciler gelecek kurs var evde..oyhhh sabahlar olmasin...

Yarin aksama kadar gezecemmmmm :D

benim kimsem yok canim hiç, annem rahmetli oldu , kizkardesim yok, arkadas desen kimseye guvenmoyorum milletin isi gucu dedikodu arkami donmeden baslarlar, kuzen muzen hak getire daha beterler

ben senelerdir içimi forumlarda dokerim,paylasirim,belki bisey yapamaz okuyan ama dinler en azindan, bana hak vermesi bile beni rahatlatir,yazimin basinda aglamaya baslarim cevplar gelmeye basladiginda aglamam geçmistir ..

simdi sen kaynanai kocani anlatiyorsun mesela ben nerden bileyim kimsin nerdesin kiminlesin : ) ne arkandan konsuruum ne gidip birilerine yetistirriim
ne zaman canin SIKILSA gel yaz burda olan birileri mutlaka dinler seni:KK66:

Kıyamam ya sana :( Allah yardımcın olsun inşallah ...

Elin alisasiya mayali tarifleri degil de kabartma tozu olan yarifleri dene. Pizza da var kabartma tozuyla pogaca da. Bn de mayali pek beceremezdim cozumu boyle bulmustum.

Kacta yatiyorlar da hala uyuyorlar. Oglum sabh en gec 8 de uyanir. Sikayetci degilim ama bizde pazar fln yok. Yataga geldi hadi kalkin dedi kalkmayani patakladi : p

banada lazım o pataklayan bebişten, gece 3 te yatıyor eşim şimdide hala uyuyor,bi pataklayan olaydı da uyarsaydı şu eşimi :D

Günaydın hatunlarrr. Yataktan bildiriyorum:) koca markete gitti, kayınvalide salonda yatıyor ama uyanmış, kaynım ve eltim kahvaltıya gelcek , ben yatak keyfi yapıyorum:) karnımdaki hanımefendide tekme manyağı yaptı beni:) geçen eminönünden aldıklarım gözüme biraz büyük gelmişti, 1-3 months yazıyo. Kayınvalidemle eltimde dün biraz büyük gibi dedi:( gerçi çabuk toparlanıyo çocuklar ama. Bi kaç tanede 0 yenidoğan alıcam.

boyke konusacagina ebeligi duzgunce uygula vatandasi hakkiyla egit. Cikip atip tutmayi bilir bizimkiler ancak. Devlet hastanesinde ebelerin kotu tavrini duyan normal mi dogurur. Bak sinirlendim yine. bu ulkeye cocuk doguruyoruz bir de
Doğru söze ne denir. Sadece söylerler ilgilenen yok,denetim yok,uygulama yok.

Günaydın herkese :) biraz geç mi oldu ne :)

Bende netten okudum haberi, ebelere ders vereceklermiş yok prenseste normal doğurmuş falan filan...

@Pirelideve m mayali hamuru yumusak yoguracaksin, ben hep mayali yaparim hep, pogacayi kabartma tozuyla hiç denemedim, bi kaç yerde yedim kokuyordu sanki kabartma tozu bende hiç yapmadim
bayatlamiyor da mayali gibi. Ben yerine gore kabartma tozuyla yaparim yerine gire mayayla. Son gunlerde pek yapmadim ama. Mesela bi tarif var peyniri de hamuruna koyuyorsun mayalanma suresi de yok 10 dk.da firinda. Pratik yani

banada lazım o pataklayan bebişten, gece 3 te yatıyor eşim şimdide hala uyuyor,bi pataklayan olaydı da uyarsaydı şu eşimi :D
coxuktan once ogle ezanina kadar uyurduk simdi gece 3te de yatsak kalkiyoruz. ESim ogluma kiyamaz o kalk deyince kalkiyor. Siz de klkarsiniz hele dogsun buyusun babasinin gozune parmak soksun :p uyuyamaz

bayatlamiyor da mayali gibi. Ben yerine gore kabartma tozuyla yaparim yerine gire mayayla. Son gunlerde pek yapmadim ama. Mesela bi tarif var peyniri de hamuruna koyuyorsun mayalanma suresi de yok 10 dk.da firinda. Pratik yani

coxuktan once ogle ezanina kadar uyurduk simdi gece 3te de yatsak kalkiyoruz. ESim ogluma kiyamaz o kalk deyince kalkiyor. Siz de klkarsiniz hele dogsun buyusun babasinin gozune parmak soksun :p uyuyamaz

inşallah :D

Günaydın hatunlarrr. Yataktan bildiriyorum:) koca markete gitti, kayınvalide salonda yatıyor ama uyanmış, kaynım ve eltim kahvaltıya gelcek , ben yatak keyfi yapıyorum:) karnımdaki hanımefendide tekme manyağı yaptı beni:) geçen eminönünden aldıklarım gözüme biraz büyük gelmişti, 1-3 months yazıyo. Kayınvalidemle eltimde dün biraz büyük gibi dedi:KK43: gerçi çabuk toparlanıyo çocuklar ama. Bi kaç tanede 0 yenidoğan alıcam.

Kiiiz bu saate kadar nasil uyuyosun o_O Hamilelikte max 1-2 defa 10da uyanmusimdur. Hep 8de dikiliyom :/

Ben Hıncal Uluç u biliyorum o marcus kimse tanımıyorum. Şansal ı da tanırım ama

Marcus merk Alman hakem. Her hafta sansal büyüka nın programına geliyordu ama bu yıl göremedim davet mi etmiyorlar adamın mı işi var bilemedim ama en iyi yorumlar ondan geliyordu.

tesekkur ederim canim yok hamaratlik deilde mecburiyet
kahvaltiya kayinimlar gelicek,mecbur biseyler yapiyorum
bana kalsa ekmek peynir ezytin super : )))
Kız şu altı çocuclu mu dokuz çocuklu mu olan gelecek yoksa
SENİN 30 Ekmeklik hamur yapman gerek.

toz zencefille bali karistir bogazinda hafif tutarak yut 2 kere te sabah aksam tamamen geçer :KK66:

vay bacim gel yapiyim ben sana puf puf en kasarlisindan :D
Sağol canım ancak malesef bugün boğazı geçti bütün bedenim kırıldı halsizim böyle başlar bende zaten önce boğaz ağrısı sonra her tarafım. İnşAllah bir an önce iyileşirim

Back
X