Taksi?
Evet onu ayarliycam zaten aklimda da aileden birini de bulundurmakta yarar var yedek planlarda artik amcam kuzenim falan kim uygunsa
Bizimki de hala tersmiş Dr bu haftalarda Dönmesi gerekirdi bundan sonra zor falan dedi yaw.
Donecekler insallah cok biliyor o drlar. Ilkinde beni de boyle kandirdilar zati

Kızlar bnm bebeğim günde 3 4 kere hıçkırıyor sizde durum nasıl. Iyi bişi dimi bu
Genelde aksamlari oluyor bizde bir iki defa
Cok gergin depresifim bugunlerde. Uykum yetmiyor uyusam da. Sabahalri midem bulaniyor. Ilk aylar gibi. Ilk hamilelik daha gulluk gulistanlikmis evde ilgi bekleyen cocuk olunca esle de gerildik. Hem de gurbet kimsesizlik.
Kocam ne corabimi giydiriyor ne botumu. Zaten sadece bur bota sigiyor ayaklarim sisti inmiyor. O botu da sevmezdim pek. Yenisi de alinmaz dogum sonrasi giyemem. Hersey mi sinir bozucu olur. Kizim saglikla dogsaydi emseydi guzel guzel, ogluma da sarilsam bi yandan. Koca fln istemiyorum. Cocuk da oldu ciftlesme bitti deyip erkegi yesek mi orumcek gibi ne yapsak.
Yavrum bu hafta atamadin sen negatif enerjini bisekilde desarj olman lazim senin rahatlaman icin ama nasil
@cimcimesultan gelmedi mi bugun. Aksam hareketleri az diyordu iyiirler ins
Hic yazmadi bugun meraktayim napti nedir son durum
Kizlar cuma gunu yine doktora gitcem hepinizin duasi kabul olur bana dua edinde 3 gun icinde biraz toparlanmis olalim oglumla
Gör bak mevlam neyler neylerse guzel eyler

Mersindeki bütün doktorlara gidiyor. Onlar bitti istanbul a el attı
Kiz allah seni hep guldursun e mi cay içiyordun tam bu mesajını okurken zor tuttum kendimi tukurmemek icin gülmekten:)