2015 Şubat Anneleri

Gunaydın kızlar bn ocak annesiyim arada buraları takip edyrm. Masallah szlerde baya buyumuşunuz . Bizde dogumlar basladı erkn dogumlar oldugu için erkn basladı umarım szde boyle bşy olmz zamannda alirsnz bebişleri . Bzden sonra sıra sizde . Çok heycanli demi: ) Allah saglıkla hepimzn kucagına almayı nasip etsin inşllh annelik çok gzl olmayanlarada nasip etsn .

Günaydın guya evdeyim uyku haram yine. Ne nalet bi enfeksiyonmus yarabbm sanki beynim eridi de o akıyor. Balgam gibi de değil söktürücü kürler vb yapinca rahatlayayim. Boyle arkada biyerde zamk gibi biseyler tikiyor nefesimi bogulcak gibi oluyorum kızarıp morariyorum basinctan resmen:( demin cikartmak zorunda kaldım ve sanırım kasılma yasadim cok kotu bir agri girdi karnima sertlesti bi anda poff bebise zarar vermiyodur inşallah bu zorlnmalar

sabır ne kadar zor geldi hepimize şu hamilelikte,halbuki ctesiye ne var şunun şurasında

benim aslında çarşamba gitmem lazım o gün iyice bir muayne edicek 36ıncı haftam bitmiş olucak

20 yaşındayım ama bende varis çok fazla , hamile kalmamla iyice kudurdu
vajinamda da var sanırım
doktorumla bunu paylaşınca muayne edicem , eğer varsa normal doğum düşünmeyiz dedi
annemin varmış , tabi bizim gibi şanslı değildi önceden öğrenememiş ve doğum sırasında 12 dikiş atılmış
kan kaybından ölüyormuş az kalsın
o riski göze almak istemiyorum
ama he 36+0 da gitmişim he 35+2 ne farkeder ki değilmi :110:
Allah korusun tabi riskli bi durum varsa normal doğum için ısrar etmemek lazım..35+2 de de gitsen olur heralde canım ya çok bişi değişeceğini sanman bende ctesi 35+0 oluyorum bakalım ne alemde minnoşlarımız :))

Bu ayakkabı da olur gebe deki elbiseyi giyen kızın ayakkabısı da olur ama açık alma diyor işte :KK43: Açıkta daha rahat olur sanırım şişse bile o tolere edebilir de kapalı zor yürünür gibi. Ben cuma tekrar bakayım parti de cuma Akşamı. Yorulmadan umarım bulurum uygun bişey.
hemen 1-2 mağazaya girer hızlıca bakarsın nine west ve Steve maddenin ayakkabılarını begenirim ben genelde oralara da bi bak istersen

Günaydın guya evdeyim uyku haram yine. Ne nalet bi enfeksiyonmus yarabbm sanki beynim eridi de o akıyor. Balgam gibi de değil söktürücü kürler vb yapinca rahatlayayim. Boyle arkada biyerde zamk gibi biseyler tikiyor nefesimi bogulcak gibi oluyorum kızarıp morariyorum basinctan resmen:KK43: demin cikartmak zorunda kaldım ve sanırım kasılma yasadim cok kotu bir agri girdi karnima sertlesti bi anda poff bebise zarar vermiyodur inşallah bu zorlnmalar

ah senin şu hastalıkların ben kendimi çabuk hasta olur yatak döşek yatar sanırdım ama sen benden fena çıktın. benim geniz eti ve bademcik olduğundan ufacık bir boğaz enfeksiyonunda yataklara düşüyorum ama allahtan şu hamilelikte boğaz enfeksiyonu değilde normal genizden geldi hastalık hep. ne yapsan geçmiyor bazı hastalıklar bünyeler zaten hamilelik sürecinde çok düşük o yüzden bol bol dinlenip c vitamini almaktan başka çare yok :(

Gunaydın kızlar bn ocak annesiyim arada buraları takip edyrm. Masallah szlerde baya buyumuşunuz . Bizde dogumlar basladı erkn dogumlar oldugu için erkn basladı umarım szde boyle bşy olmz zamannda alirsnz bebişleri . Bzden sonra sıra sizde . Çok heycanli demi: ) Allah saglıkla hepimzn kucagına almayı nasip etsin inşllh annelik çok gzl olmayanlarada nasip etsn .

teşekkür ederiz sizi bekliyoruz doğurun da sıra bize gelsin. :KK45: allah hepimize kolay doğumlar nasip eylesin,biraz daha dursunlar içeride :KK22:

Sag bacagim komple tutulmus mu bisey olmus adim atamiyorum. Aksam yattigimda birsey yoktu gece acisina uyandim yuruyemiyorum bile. Oy oyy
Gunaydin herkese agrisiz sizisz birgun olsun. Az agrili olsun en azindan

Günaydın anneler :)
bugün günlerden "49-MUŞ"

dün öğlen işyerinde yediğim balık bana dokundu galiba :( dün akşam eve gider gitmez istifra ettim. aradan 6 saat geçmesine rağmen ne yediysem olduğu gibi çıkardım. zehirlenmekten korktum ama istifra edince rahatladım. geçti şükür.

kızlar gunaydın. birşey sormak istiyorum. benim karnımın alt tarafı çok ağrıyor. ve oturdugumuzda sandalyeye degen kemıklerımız (ne kemıgı oldugunu bılmıyorum ) cok acıyor agrıyor. yurumekte cok zorlanıyorum. acaba erken dogum belırtısı olabılır mı ? açılma denen durum dışardan kontrol edilebilir mi ? gerçi yrn doktora gitcem ama yine kafama takıldı.

ah senin şu hastalıkların ben kendimi çabuk hasta olur yatak döşek yatar sanırdım ama sen benden fena çıktın. benim geniz eti ve bademcik olduğundan ufacık bir boğaz enfeksiyonundcumletenara düşüyorum ama allahtan şu hamilelikte boğaz enfeksiyonu değilde normal genizden geldi hastalık hep. ne yapsan geçmiyor bazı hastalıklar bünyeler zaten hamilelik sürecinde çok düşük o yüzden bol bol dinlenip c vitamini almaktan başka çare yok :KK43:

Bende de yok yok genizeti ameliyati oldum guya burun yapim alerjiye bagli ssıkıntili Etler var sisiyor. Bitmek bbilmeyen bir geniz akintisi var sinuzit cabasi zaten bunlar da her daim grip goz nezlesi bogaz enfeksiyonu seklinde paket program olarak geliyo o sinir:( bu seferki iltihap cok mu ilerlemis neyse antibiyotik sokmeye baslams sanki ama atamiyorum onu icerden hani tukurup zorlayinca cikacak bi konumda degil bogazdakini yine ihlamur vb yumusatip cikartabliyorsun bisure sonra bu cok illet tum solunum yolumu uhuyla yapistrio gibi nefesimi kesiyor resmen tikayinca of rabbim cumlemze sifa versin :(

Sag bacagim komple tutulmus mu bisey olmus adim atamiyorum. Aksam yattigimda birsey yoktu gece acisina uyandim yuruyemiyorum bile. Oy oyy
Gunaydin herkese agrisiz sizisz birgun olsun. Az agrili olsun en azindan

Bazi geceler bana da oluyor cçürüme tutulma gibi gecmis olsun canim acil şifalar hepimize

Günaydın anneler :)
bugün günlerden "49-MUŞ"

dün öğlen işyerinde yediğim balık bana dokundu galiba :KK43: dün akşam eve gider gitmez istifra ettim. aradan 6 saat geçmesine rağmen ne yediysem olduğu gibi çıkardım. zehirlenmekten korktum ama istifra edince rahatladım. geçti şükür.

usuttun mu acaba gecmis olsun canim bugun cumleten yamuguz galiba:(

kızlar gunaydın. birşey sormak istiyorum. benim karnımın alt tarafı çok ağrıyor. ve oturdugumuzda sandalyeye degen kemıklerımız (ne kemıgı oldugunu bılmıyorum ) cok acıyor agrıyor. yurumekte cok zorlanıyorum. acaba erken dogum belırtısı olabılır mı ? açılma denen durum dışardan kontrol edilebilir mi ? gerçi yrn doktora gitcem ama yine kafama takıldı.
normal artık bu tarz ağrılar canım doğuma hazırlık ağrıları kemikler açılıyor ufak ufak artık..açılma dedikleri rahim açılması o dışardan belli olmaz endiselenme Hepimiz yaşıyoruz bu ağrıları

Kalça kemiği galibs o. Belirli aralıklarla 5. aydan beri ağrıyo benimkiler. Doktorum vucut kendini doğuma hazırlıyo demişti :)Muhtemelen seninki de olağan ağrıdır..

normal artık bu tarz ağrılar canım doğuma hazırlık ağrıları kemikler açılıyor ufak ufak artık..açılma dedikleri rahim açılması o dışardan belli olmaz endiselenme Hepimiz yaşıyoruz bu ağrıları

Kalça kemiği galibs o. Belirli aralıklarla 5. aydan beri ağrıyo benimkiler. Doktorum vucut kendini doğuma hazırlıyo demişti :)Muhtemelen seninki de olağan ağrıdır..

tskler kızlar. o zaman sıkıntı yapmiim durduk yere kendime :cool:

Evettt günün en abuk subuk sorusu yine benden
- Bebekler içerde neden ağlamıyor?
:-) içerde hava yok ses tellerinin titreştirecek, yoksa basarlardı çığlığı vallaha :KK37:

benim doktorum da boy söylemiyor mesela kiloyla takip yeterli diye :) ben FL yi 7 yle çarpıp buluyorum boyu :KK66: 30+5 te kilosu 1901 di; doktor normal dedi.
ultrason kağıdında kilosu 31+5, FL de 32+5 gözüküyordu.
senin bebiş uzun olacak desene :KK39:

Back
X