2015 Şubat Anneleri

kızlar belki çok özel belki çok acayip bişey sorcam size :oops: yeni fark ettiğim bişey ve artık kocakarı lafı bile geldi bunla ilgili doğum yaklaştıkça oldu özel bölgem daha şişti etlendi tabiri caizse genişledi böle olan varmı yoksa ben mi garibim ???

Günaydın. Seninde çok heyecanlıymış heran doğabilir.
Ocak ayına girelim bizimde şubat başı olanlar doğarlar.
Bende ilk zamanlar sizin forumdaydım sonra buraya geçtim siz ilerdesiniz diye.
İyiki geçmişim bizim forum çok aktif.
aslinda bizim forumda aktif canim hiç boş kalmıyor surekli yazılıyor. Face açilinca biraz tenhalaşmiş şimdide watsapp grubu kuruldu bn ikisinede katılmadım ama buna ragmen aktif .

Selam kızlar dün misafir vardı görümceler falan eşim davet etmişti, tatilde kendisi pek fazla işe el atmadım ama çok kasılmalarım oldu gece de hiç yatamadım bu yüzden hem oğlumda ateşlendi. :( sabahı zor ettim yaaa

kızlar belki çok özel belki çok acayip bişey sorcam size :oops: yeni fark ettiğim bişey ve artık kocakarı lafı bile geldi bunla ilgili doğum yaklaştıkça oldu özel bölgem daha şişti etlendi tabiri caizse genişledi böle olan varmı yoksa ben mi garibim ???

evet bende de öle oldu. hatta açıldığını düşünüyorum ama arkadaşlar dışardan belli olmaz o dediler. erken doğum mu acaba die korkmuştum.

oturma odasındaki koltugun arka kısmı duvara çizgi şeklinde leke yapmış onu ne ile silebilirim
boyası çıkmadan yapabileceğim bişey var mı?
nette aradım iey bulamadım

sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
B12 = 76 ( alt sınır:126)
HGB= 10,8
O KADAR et yıyorum ve balık yagı kullandım . süt yumurta
balık harıc hepsını yıyorum.
ne yapsamki

Ne yersen ye hamilelikte dusmesi kacinilm oluyor bazen.. ben b12 igne kullaniyorum ve d vitamini ile demir ilaci zamanimiz daralldi artik dr una goster sonuclarini hemen ilaca baslatir seni zaten

hamıleyken b12 ıgnesı yapıyorlar..ılk kızımda yaotırmıstım..
mutlaka yaptır ..kan ılacı almıyormuydun sen..odadusuk..kabızlık sorunundankorkuyorsan mattıkaya onerdıgım benımdehalen kullandığım kan şurubundan kullan..kendıme geldım vallahı..
ferrum ıcıyorum bır tane ama demek yeterlı gelmedı ki benım kanım 14 idi hamılelık basında. bakalım dr ne verecek.

benimde en son 11 di, 11 in üstüne çıktığını hiç sanmam bu ay sonu baktıracağım bende. B12 in çok düşükmüş, benim 56 çıkmıştı 5 aylıkken çok üzülmüştüm kafaya taktım ilaçlarımı düzenli içtim, et yedim her gün iki bardak süt içtim her gün yumurta yedim bir ayda 116 ya çıkarttım öbür ay 130 lara yakındı. B12 çabuk yükseliyor, doktoruna da göster sonucunu belki iğne verir.
ya benım et ve yumurta yemedıgım gun yok.
yumurta yemeden doymuyorum zaten. ama süt pek ıcmıyorum. severım ama sodadan fırsat kalmadı.
sen ıyı cıkarmıssın.

ya benım et ve yumurta yemedıgım gun yok.
yumurta yemeden doymuyorum zaten. ama süt pek ıcmıyorum. severım ama sodadan fırsat kalmadı.
sen ıyı cıkarmıssın.

56 yı görünce kafayı yedim :) etin yanında yoğurt yeme. bu hatayı bende çok yapıyorum.

Ne yersen ye hamilelikte dusmesi kacinilm oluyor bazen.. ben b12 igne kullaniyorum ve d vitamini ile demir ilaci zamanimiz daralldi artik dr una goster sonuclarini hemen ilaca baslatir seni zaten
ya hep eskı doktorun sucu. adam ben ıstemesem tahlıl yapmıyordu. ben sağlık ocağında yaptırıp goturdum bır kez o kadar.
hıc b12 bakmadı ayrıca.
bu yenı doktor aldı dosyamı tek tek her seyı ınceledı. kadın ayrıntılı sonuçlarına bıle ayrı ayrı baktı. hemen tahlıl ıstedı.

Benim de haftaya 36. hafta olacak inşallah.Doktor sonrasında her hafta çağıracağını söylemişti,Sen ne sıklıkta gidiyorsun kontrole?

Ayda bir ...en son 32 de gittim sonra 36 bitince gidicem işte o da Çarşamba günü oluyor. Ondan sonra doğuma ...... Benimki nie böyle yapıyor ya

Ayda bir ...en son 32 de gittim sonra 36 bitince gidicem işte o da Çarşamba günü oluyor. Ondan sonra doğuma ...... Benimki nie böyle yapıyor ya

bi problemin yoksa bence sık gitmeye gerek yok. benım drda kesın 2 haftada bır cagırcak artık ama ben gelmek ıstemıorum o kadar sık dicem.

bende 15 günde bır gıdıyorum artık.risk falan yok.

Benimki çok rahat ya. Ben hiç 36ıncı haftamın bitmesini beklemiyim yarın gidiyim en iyisi. Zaten 36ıncı hafta bittikten sonra heran doğum olabilir. Testi zartu zurtu nr zman yapıcak bu adam. Offf

Back
X