2015 Şubat Anneleri

Selam kızlar dün misafir vardı görümceler falan eşim davet etmişti, tatilde kendisi pek fazla işe el atmadım ama çok kasılmalarım oldu gece de hiç yatamadım bu yüzden hem oğlumda ateşlendi. :KK43: sabahı zor ettim yaaa
bizden geçti o işler artık. ne misafir gelsin ne biz gidelim. hep yatalım:)

bi problemin yoksa bence sık gitmeye gerek yok. benım drda kesın 2 haftada bır cagırcak artık ama ben gelmek ıstemıorum o kadar sık dicem.

Iyi de o zman bi doğuma gidiyim 4 hafta var zaten :))
Risk yoktu , bu zmana kadar 30-40 günde bir gittim. Ama artık doğum yaklaştı. Muayne etmesi , kontrol etmesi gerekmiyor mu

Idrar,kan, pelviks genişliği , ayrıca vajinal kültür ... Bunlar doğumdan önce yapılmalı. Ama ben en son 3 ay önce kanıma baktırdım. Israr da hamile kaldığımı öğrendiğimiz zaman.
senin dr eksra rahat heralde kan idrar baksaymış arada.vajinal kültür ve pelviks genişliğine şu malum muayene ile mi bakıcaklar

Benimki çok rahat ya. Ben hiç 36ıncı haftamın bitmesini beklemiyim yarın gidiyim en iyisi. Zaten 36ıncı hafta bittikten sonra heran doğum olabilir. Testi zartu zurtu nr zman yapıcak bu adam. Offf
yani senın 36 olmuş. bana dedı 15 gun sonra gel. sonrada her hafta geleceksın ama her hafta ne zaman gıdıcem bılmıyorum.
ben bıle heran doğar dıye tetıkteyım. kılosu gelısımı onde bellı olmaz yanı.

kızlar yarınki kontrolden sonra her hafta nst'ye bağlanmak üzere kontrole de gideceğim ben...

benim gibi nst'ye girecek olan var mı her hafta?
ben taa 1 ay once gıtmıstım. bakayım yarın gırecek mıyım. işte sonrada dedı haftada bır gelırsın. onun ıcın çağırıyor belkıde.

devlet hastanesındede sezo ıcın randevu mu verıyolar kızlar ?
ben ocak 6 da gıdıcem kontrole tam 36+0 oluyor.o zamana kadar dönmezse sezeryan der kesın..
ama ben doğum başlayana kadar beklemek ıstıyorum..ee randevu veremezbu durumda..o zaman benı kım keser:KK51:

bence ara, kırgınlığı aşmak istemiş belli ki o da , doğuma girecez küs olmamak lazım bence , herkesle helalleşmek lazım o da sana bi oğlan doğurmuş bacım , yerinde olsam arardım soğukluk kalksın aradan düşünmüş yollamış kadın kin tutma boşver , yapılanlar zaten unutulmaz ama o da onun ayıbı olsun.
Söylemiş eşim arardı seni ama çekindi bi sey duymaktan die, o da cocuk doğsun bu küslük bitsin demiş , olsun ya iyilik olsun , kötülükten bişey olmuyor , haklısın

ben ocak 6 da gıdıcem kontrole tam 36+0 oluyor.o zamana kadar dönmezse sezeryan der kesın..
ama ben doğum başlayana kadar beklemek ıstıyorum..ee randevu veremezbu durumda..o zaman benı kım keser:KK51:
Dönmez " diye düşünüp kendini kurma. Bana doktor cocuk erken doğum yoluna girdi dikkatli ol erken doğmasın dedi, resmen korku ile beynim döndürdü bebeği tersine. Düşünce de etkili galiba bu durumlarda.
iyiyim cherish cherish çok sağol. ama dün fena kustum. o_O
su iç olur mu susuz kalmıştır vücudun

senin dr eksra rahat heralde kan idrar baksaymış arada.vajinal kültür ve pelviks genişliğine şu malum muayene ile mi bakıcaklar

Çoook rahat hemde :) dünya yansa umrunda değil. Aman doğumun sağ salim bi olsun da sonra işim olmaz. Evet alttan muayne ederek bakıck , benim birde varis sıkıntım var , kesi atılacak yerde varsa eğer normal yapamam. Bunlara hep o bakmalı. Ama merak ediyorum herşy doğum anında mı netleşecek :)

Ayda bir ...en son 32 de gittim sonra 36 bitince gidicem işte o da Çarşamba günü oluyor. Ondan sonra doğuma ...... Benimki nie böyle yapıyor ya
Allah Allah , hakikaten.Bir sorsana canım ya, en azından 2 haftada bir çağırması gerekiyor diye biliyorum.

Dönmez " diye düşünüp kendini kurma. Bana doktor cocuk erken doğum yoluna girdi dikkatli ol erken doğmasın dedi, resmen korku ile beynim döndürdü bebeği tersine. Düşünce de etkili galiba bu durumlarda.
dönecegıne ınanmak ıstıyorum sureklı egzersız yapıyorum..boşalıyor durduğu yer cok zaman ama dönup dolaşık gene getırıyor kafasını kaburgamın altına..2 aydır kımıldamadı yerınden..bılmıyorum,kendımı alıştırmaya da çalışıyor olabılırım..sezoyaaa:KK43::KK43::KK43:

bu oğlan seni kestirtmeye kararlı dönmediğine göre halbuki içimizde normali en cok isteyen sendin tecrübeli olarak

Çoook rahat hemde :) dünya yansa umrunda değil. Aman doğumun sağ salim bi olsun da sonra işim olmaz. Evet alttan muayne ederek bakıck , benim birde varis sıkıntım var , kesi atılacak yerde varsa eğer normal yapamam. Bunlara hep o bakmalı. Ama merak ediyorum herşy doğum anında mı netleşecek :)
kız vajınada varış oluyormuymuss..tobee tobee:KK57:..

benım bacağımda var doğum sonrası amelıyat dedı kalp damar cerrahı..seyımde varmı ben ne bılıyım o_O

yani senın 36 olmuş. bana dedı 15 gun sonra gel. sonrada her hafta geleceksın ama her hafta ne zaman gıdıcem bılmıyorum.
ben bıle heran doğar dıye tetıkteyım. kılosu gelısımı onde bellı olmaz yanı.

Benimkine 2 ayda bir gitsemde olur. Hiç nerdeydin demez. Daha hiç tarih vermedi bana , bidahaki ay görüşürüz dedi hep. En son gittiğimde de yılbaşından sonra görüşürüz dedi.
36ıncı hafta bittiğinde , 37inci haftaya girildiğinde erken doğum bile sayılmıyor , herkes 32 den sonra 2 haftada bir 36 dan sonra da haftada bir gidiyor. Yani en azından büyükkkk bir çoğunluk.
Evet tetikte olmak gerekiyor. Artık bi çoğumuz heran doğum yapabilirz.

Back
X