- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
hıc sormaaa...karalar bağladım,yas tutuyorum resmen.bu oğlan seni kestirtmeye kararlı dönmediğine göre halbuki içimizde normali en cok isteyen sendin tecrübeli olarak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıc sormaaa...karalar bağladım,yas tutuyorum resmen.bu oğlan seni kestirtmeye kararlı dönmediğine göre halbuki içimizde normali en cok isteyen sendin tecrübeli olarak
Bende de başladı bu korkular canm sende de varmış , demek ki son donem de sıkıntılarımız bunlar oluyormuş :) hayırlısı ile bi kucağımıza alsaydık vaktindegünaydın anneler
gece wc ye gidip geldim yattım bi baktım karnım yumuşacık bi yokladım bebek yok harekette yok sola döndüm olmadı sağa döndüm olmadı sırt üstü yattım yok bi hareket çok korktum bu niye kıpırdamadı diye zaten çok hareketli bi bebek değil neyse gece en az 2 saat uyumadım en son sabah ezanından sonra hareket etmeye başladı rahatladım, seremcemin dediği geldi hep aklıma onunki kordonun üstüne yatmış ya dedim öyle mi oldu böyle mi oldu , off neyseki iyiyiz şimdi
kız vajınada varış oluyormuymuss..tobee tobee..
benım bacağımda var doğum sonrası amelıyat dedı kalp damar cerrahı..seyımde varmı ben ne bılıyım![]()
hıc sormaaa...karalar bağladım,yas tutuyorum resmen.![]()
Allah Allah , hakikaten.Bir sorsana canım ya, en azından 2 haftada bir çağırması gerekiyor diye biliyorum.
Ben de yaptırsam ağda artık :/ cok makbule geçecek:)Günaydınnnnnnnnn
Bugün kuaföre gidip ağda yaptırmam lazım
Benim canım hiç tatlı değildi ne oldu böyle bana
Korkudan erteleyip duruyordum ama artık mecbur gidicem.
Sonrada yeni bi bebek daha doğdu onu görmeye hediyesini vermeye gidicem.
Girer girer okurum yazdıklarınızı
Öpüyorum hamınızı :)
herkesin yüzü şişer ayağı bacağı şişer benim vajinam şiştiyüzümü şiş hissediyorum tombul tombul bir hal aldı sanki![]()
Ayak dinlendirme tesisi :) çaylar Şirketten, miiisbenim bebiş göbek deliğimin üstünü kendine ayak dinlendirme yeri yaptı resmen kemik değiyo elime:)
haftaya gideceğim, çok korkuyorumBen de yaptırsam ağda artık :/ cok makbule geçecek:)
henuzbahsı gecmedı bızde..36 dan sonra dıyebılıyorum..ama haftalık olmaz 2haftada bır felankızlar yarınki kontrolden sonra her hafta nst'ye bağlanmak üzere kontrole de gideceğim ben...
benim gibi nst'ye girecek olan var mı her hafta?
cıdden tehlıkelı Allah korusun..Evet oluyormuş,çok nadir de olsa görülen bir durum. Annemde de var , ilk doğumda ebe farketmemiş atmış neşteri kan revan içinde kalmış her yer. Dikiş kolay tutmuyor ayrıca. Çok riskli bir durum. Doktoruma sorduğum da benim daha önce ki bir hastamda başıma geldi çok berbat bir durum,muayne ederiz eğer varsa hiç riske atmayız dedi.
Benim de bacaklarımda var , hatta vajinama yakın kısımlarda da var ama orda var mi anca doktor anlıcak :/
ınsallah..bekleyip gorucezhayırlısını dile son dk ya kadar döner inş..
Ben Varım canm, hatta gün nst ye bağlandım, cımartesi sıkı bi kahvaltı yap gel ole bakalm dedi, karnım açtı gittiğimde Çıkışta yeriz demiştim fln, bu hafta 2 oluyor yanikızlar yarınki kontrolden sonra her hafta nst'ye bağlanmak üzere kontrole de gideceğim ben...
benim gibi nst'ye girecek olan var mı her hafta?
Tamm ya ben fe haftaya o zmn :) cart curthaftaya gideceğim, çok korkuyorum![]()
Tamm ya ben fe haftaya o zmn :) cart curt![]()
Iyi de o zman bi doğuma gidiyim 4 hafta var zaten :))
Risk yoktu , bu zmana kadar 30-40 günde bir gittim. Ama artık doğum yaklaştı. Muayne etmesi , kontrol etmesi gerekmiyor mu
O sesi hatırlamak bile içimi acıttı.Bir daha da gider miyiz acaba?İdare eder mi doğuma kadar sence?Tamm ya ben fe haftaya o zmn :) cart curt![]()
Offff kızlar yaaaaaBende kaç haftadır böyle erteliyorumÇok korkuyorum gerçekten epey acıyor. Ama korkunun ecele faydası yok.
![]()
hıc yaptırmam dayanamam..ya zaten bacagımdavarolan tuylerrde yok oldu nerdeyse..Offff kızlar yaaaaaNefret ediyorum ağdadaannnn
![]()
Girme kanıma , zar zor ikna ettim kendimihıc yaptırmam dayanamam..ya zaten bacagımdavarolan tuylerrde yok oldu nerdeyse..