- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
hahahahah iyi bari baska sey yapmasindaWuwww Anlamsız cümle olmuş tabi :))) karnıma kız karnına basacam dedi :) italya

karnina nasil basiliyor, Tr de yapiyoalrmis duydumda benim hiç basima gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahah iyi bari baska sey yapmasindaWuwww Anlamsız cümle olmuş tabi :))) karnıma kız karnına basacam dedi :) italya
maasalalh canim bebiseDoktordan geldim şimdi herşey yolundaymış çok şükür 44 cm 2116 Gr olmuş kuzucuk iznimizde başlattım bol bol yat dinlen dedi birde nefes egzersizleri yap dedi beni normal doğrultmaya baya kararlı görünüyor bakalım![]()
korkmayın yahu o ilk an acıyor sonra uyuşuyor sonrada temiz temiz geziyorsun ohhh misss iyi ki, yaptırmışım diyorsun bende geçen gün yaptırdımBende kaç haftadır böyle erteliyorumÇok korkuyorum gerçekten epey acıyor. Ama korkunun ecele faydası yok.
![]()
ben de dr degisstirdim yeni dr um istemisti detayli testleri. Ilk bir hafta hergun ignee olunca degerlwerin yukselir dedi (b12) sıkma caniniya hep eskı doktorun sucu. adam ben ıstemesem tahlıl yapmıyordu. ben sağlık ocağında yaptırıp goturdum bır kez o kadar.
hıc b12 bakmadı ayrıca.
bu yenı doktor aldı dosyamı tek tek her seyı ınceledı. kadın ayrıntılı sonuçlarına bıle ayrı ayrı baktı. hemen tahlıl ıstedı.
hamile kaldığımdan beri bacaklarımda kaşlarımda kıl yok orada var keşke orada da çıkmasa ne güzel olur ama doğuma kadar bir kere daha yaptırırım sonra kontrol ettiririm çok çıkmamış olsa da rötuş yaparlar sanıyorum ki....O sesi hatırlamak bile içimi acıttı.Bir daha da gider miyiz acaba?İdare eder mi doğuma kadar sence?
son mesajlarda epilasyon gordum galiba,goremediginiz yere nasil bi çozum buldunuz hanimlar
him onu geçelim :)))Kuaför :))
korkmayın yahu o ilk an acıyor sonra uyuşuyor sonrada temiz temiz geziyorsun ohhh misss iyi ki, yaptırmışım diyorsun bende geçen gün yaptırdım![]()
bende hep kendim yapardım hiçte acımıyordu ama kuaförlerin ellerinden mi ağdalarından mı bilmiyorum benimde ilk yapıldığında acıyor ama yapacak bişey yok ben kendimden iğreniyorum uzayınca..Orası doğru , birde ben hep ağdayla aldım ona rağmen nie hamileliğimde bu kadar acıyor anlamadım. Duygularımız gibi kıl köklerimizde hassaslaştı gün geçtikçe![]()
him onu geçelim :)))
baska neler var ? : )))
ay canim annenin kaderi hiç gulmemis demekki ne kocadan ne evlatdanAnnem gözümün önünde canlandı. En küçük kardeşimin doğumuna gideceği zaman ( önce suyu geldiği için anladı) banyoya girmişti nasıl zorlana zorlana her yerine ağda yapmıştı. Hiç silinmiyor o sahne gözümden. Babam ise başkalarıyla fingirdeşmekten karısı ne alemde haberi bile yoktu.
Off nerden de geldi bu şimdi aklıma
Annelerin hakkı gerçekten ama gerçekten ödenmez....
Şimdi o kardeşim anneme kes sesini bile diyebiliyor
![]()
evet. aile hekımı vıtamın kullanman gerek dedı.
versın belkı bıraz enerjm yerıne gelır. keyfımde.
Risk falan varmıydı sende ? Yoksa doğum yaklaştı diye kontrol amaçlı mı yalnızca ?
şimdiden tuzu azalt bari iyice
Bende de başladı bu korkular canm sende de varmış , demek ki son donem de sıkıntılarımız bunlar oluyormuş :) hayırlısı ile bi kucağımıza alsaydık vaktinde
ne tuzu dicem olmayacak. Zaten tuzlu bişi yok ki hayatımda
![]()
Çoook rahat hemde :) dünya yansa umrunda değil. Aman doğumun sağ salim bi olsun da sonra işim olmaz. Evet alttan muayne ederek bakıck , benim birde varis sıkıntım var , kesi atılacak yerde varsa eğer normal yapamam. Bunlara hep o bakmalı. Ama merak ediyorum herşy doğum anında mı netleşecek :)