2015 Şubat Anneleri

ay kürtaj deyince benimde son kürtajımda kasap doktor kolunu sokmaya çalışmıştı sesim çıkmıyor diye adam kasaplık yapıyordu resmen sebebi ise rahim tersmiş onu düzeltecekmiş dedim bu oyuncak mı bırak ters kalsın alt tarafı kan pıhtısını alıcan komple içimi değil. yarım saat bir pıhtıyı alamamıştı bende, o yüzden doğum daha kolay geliyor benim gözüme :KK45:
sen ondan cesaretlisin bu kadar
benim zaten olmayan cesaretimide silip süpürdü
allaha emanetiz napalım

bacım senhıc anlamazsın ınan bak..catı muayenesıymıs dogummus kayar gelır senın yavru ıcınden ..yasadıgın tecrübelere dayanarak soyluyommm:KK70:

sen zaten bizimle kendine eğlence çıkarıyorsun :rolleyes::rolleyes::KK9::KK9:
dediğin gibi benim korkum yok allaha şükür ,çatır çatır doğururum da oğlan dönerse tabi ben doğururum diyom diyom sezeryan oluyomuşum ne gülerim :KK53::KK53:

sen zaten bizimle kendine eğlence çıkarıyorsun :rolleyes::rolleyes::KK9::KK9:
dediğin gibi benim korkum yok allaha şükür ,çatır çatır doğururum da oğlan dönerse tabi ben doğururum diyom diyom sezeryan oluyomuşum ne gülerim :KK53::KK53:
ya deme oyle..canımın sıkıntısından gülmek ıcın sebep yaratıyorum sızınde kafanız dağılsın yoksa paranoyağa baglıcanız dıye sey edıyommm..:KK51:

kafamda delı sorular ne halt yıyecegımı sasırmışım..oyy oyyy:KK14:

ya deme oyle..canımın sıkıntısından gülmek ıcın sebep yaratıyorum sızınde kafanız dağılsın yoksa paranoyağa baglıcanız dıye sey edıyommm..:KK51:

neymiş senin kafandaki deli sorular , de bakemmm ??

ben arap sabunuyla siliyorum o duvardaki kanepe çizgilerini , hem kolay çıkarıyor hemde boyaya bi etki yapmıyor , sabunlu su denemedim ama arap sabunu 10 numeroo
arap sabununu bebeler doguncada kullanın..hem kımyasal degıl hem bilhassa camları mükemmel temızlıyor ;)

Iyi de o zman bi doğuma gidiyim 4 hafta var zaten :))
Risk yoktu , bu zmana kadar 30-40 günde bir gittim. Ama artık doğum yaklaştı. Muayne etmesi , kontrol etmesi gerekmiyor mu

Çatı muayenesi yapmıştı sana di mi? Başka be muayenesi yapılıyor?

arap sabununu bebeler doguncada kullanın..hem kımyasal degıl hem bilhassa camları mükemmel temızlıyor :KK66:

ben camları bulaşık deterjanıyla siliyorum çok güzel temizliyor arap sabununu denemedim ama güzel olur temizliği güzel ben bi kerede berjerlerimi silmiştim de gayet temiz yapmıştı

ya bu benım pipili dönmedi onca sey yapıyom daha yerlesıp duruyor kaburgama sıpa..butun hayallerım yıkılıyor böyle olunca:KK61::KK61::KK61:

benim kutulu da dönmedi : ))) kafama takılıyor ama daha döner diyo herkes bakalım ama sanki hala dönmedi yan duruyor tembel şirine beklemedeyim :KK20::KK20:

sen ondan cesaretlisin bu kadar
benim zaten olmayan cesaretimide silip süpürdü
allaha emanetiz napalım

allah bu tecrübeleri yaşatıp cesaretlendirmesin. açıkçası ben korkmuyorum yalan yok,sadece temkinliyim bildiğimden bazı şeyleri.ama diyorum ya bu kadar doğumdan korkmayan ben sezeryan olursam oturur ağlarım asıl sezeryandan korkuyorum ben :D çünkü çok gördüm sezeryan acısı yaşayan etrafımda,o yüzden tırsıyorum.

bakma ben o kadar takıntılı değilim. sadece zaman az kaldı onun heyecanı ve endişesi var.sanki şu yılbaşı geçince doğurucam gibime geliyor tamamen psikolojik yani D:

Back
X