- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
ya eliyle çeviriyor yani ugrasiyor çevirmek için yada ters dogum yaptiiriliyoryavruu ordabebekler ters durunca ne yapıyolar..?cevırme ıslemlerının sık ve cok olduğunu duydum ve okudum ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya eliyle çeviriyor yani ugrasiyor çevirmek için yada ters dogum yaptiiriliyoryavruu ordabebekler ters durunca ne yapıyolar..?cevırme ıslemlerının sık ve cok olduğunu duydum ve okudum ama
bunu söylediğin çok iyi oldu canım ya , seremceme öyle dememiş miydi doktor ? acaba ben mi yanlış anladım durumu
hele dun ısıkları kapattık..belımın altına yastıkları dızdım popo havada benyerde yatıyorum..ayaklarda koltukta esıme dedım ışık tut sesyap assagı tarafa dıye..adam gıttı cıngenemuzıgı açtı bundada dönmezse umıdı kes artık dıyo
dedımmıllet Mozart dınletır senın dınlettıgın seye bak..hayata küstü çocuk ıcımde
benım kız da erken dönmustu ..aslında bu hep dönuktu ama ben konsere gıttım bebe sn durmadı kımılda kımıl..sonrakı kontrolde yukarda bası dedı dr..dahada dönmedı..bı konsere daha gıtsem ısımı sağlama alırım aslında
denemem mıı..ben ısıgı assaga tuttukça bebe sag böğrümden delık açıp çıkmaya uğraşıyor..ışık gozunumu alıyodur nedır..
ayyy ınsaallah guzum ınsaallah..ağzın bal yesınnn![]()
bende olmuyor oyle birseysite de sorun mu var ? dakka başı kapanıyor yeniden giriş yapıyorm
nasıl bıseymıs o..detay bılıyormusun.. esımın sımdı ogrencılerı var ıcerde kurs verıyor..onlar gıtsın dıcembenı amuda kaldırsın..Bebek donmesi icin kedi inek mi türkcesi bilmiyorum ama bir pozisyon var. Kedi gibi buzusup geriliyorsun. Ise yaradigini duydum.
pekı ters doğumlarda ölüm kalım yada ne bılıyım turkıyede tehlıkelı dıye cok rısklı dıye yapmıyolarya..ordada bebek sıkıntıları cokolmuyormu?ya eliyle çeviriyor yani ugrasiyor çevirmek için yada ters dogum yaptiiriliyor![]()
anam bacım bunca capaya gırdıgım onca sekle bın kere dönerdı bı çocuk..şaştım kaldım vallahıYairemguzum kendi bebeni dondurcem diye seslenirken benimkini geri mi döndürdünn nettin
en son drda bas asagiya cok yakindi ona gore hickiriklar sag kasiktaydi iyiiyice asagida oh diyordum her hickirikta pozisyon ayni anam bugunki hickiriklar tam tersi sol kasikta daha yukardan geliyor napti bu kımılnaz gerisingeri takla mı atti kafam basmadi biturlu taktim ona simdi ben de iyi mi
![]()
Bebek donmesi icin kedi inek mi türkcesi bilmiyorum ama bir pozisyon var. Kedi gibi buzusup geriliyorsun. Ise yaradigini duydum.
ay sağol canım
sıvı sabun beyaz sabun hangisi farkedermi
ben arap sabunuyla siliyorum o duvardaki kanepe çizgilerini , hem kolay çıkarıyor hemde boyaya bi etki yapmıyor , sabunlu su denemedim ama arap sabunu 10 numeroo
yazdığın seyın turkcesını alabılırmıyım hayatımKedi deveydi o sanki. Kedinin pusuya yatısi gibi yere sinip sonra deve gibi hörgucumüzu yani mabadimizi dikip emekliyormuyduk ne ahahah tasvir biraz komik oldu idare edin
ya bunla ilgili cok sey okudum ben kafamda böluk pörçük onlari bi toparlamam lazim daha hypnobirthing kitabimi da bitiremedim. Yuruyus falan da hakgetire doktorun verdigi egzerszleri de yapamiyom ben nasil doguracam ya anca kafamda odaklnmisim artik biseyler yapmam lazim benm de
arap sabununu bebeler doguncada kullanın..hem kımyasal degıl hem bilhassa camları mükemmel temızlıyor![]()
yazdığın seyın turkcesını alabılırmıyım hayatım![]()
baldamı kımyasalBal gibi de kimyasal.
kan hacmi aşağı basıyo sanki :) ayaklarıma ulaşamamış ama