2015 Şubat Anneleri

bunu söylediğin çok iyi oldu canım ya , seremceme öyle dememiş miydi doktor ? acaba ben mi yanlış anladım durumu

Ben seremceme tekrar sormak istiyorum işte. O gün okuduktan sonra panik olmuştum ben de. O yüzden Dr a sordum. Belki seremceme dr u daha ayrıntılı söylemiştir.

:KK70:hele dun ısıkları kapattık..belımın altına yastıkları dızdım popo havada benyerde yatıyorum..ayaklarda koltukta esıme dedım ışık tut sesyap assagı tarafa dıye..adam gıttı cıngenemuzıgı açtı bundada dönmezse umıdı kes artık dıyo:KK70:dedımmıllet Mozart dınletır senın dınlettıgın seye bak..hayata küstü çocuk ıcımde:63:
benım kız da erken dönmustu ..aslında bu hep dönuktu ama ben konsere gıttım bebe sn durmadı kımılda kımıl..sonrakı kontrolde yukarda bası dedı dr..dahada dönmedı..bı konsere daha gıtsem ısımı sağlama alırım aslında :KK70:

denemem mıı..ben ısıgı assaga tuttukça bebe sag böğrümden delık açıp çıkmaya uğraşıyor..ışık gozunumu alıyodur nedır..:KK59:
ayyy ınsaallah guzum ınsaallah..ağzın bal yesınnn:KK68:

Canım hayırlısıyla dönerler inşallah dua edelim birbirimize :KK66: benim kontrolüm çok geç yaa şimdiden 11 gün var doktorum çok yoğun çok geç veriyor randevuyu randevusuz gidersemde saatlerce bekliyorum ama beklemeyi göze alıp yarın gitmeyi planlıyorum 34. haftaya girdim.
birde vajinada kemiklerinizde ağrı var mı kızlar benim ağrım var yürürken daha çok hissediliyor.

Bebek donmesi icin kedi inek mi türkcesi bilmiyorum ama bir pozisyon var. Kedi gibi buzusup geriliyorsun. Ise yaradigini duydum.

Amma kaynatmisiniz kız kıldı tüydü derken kol olmus muhabbetin sonu ya :KK45:siz kaynatirken elimdeki sinavlari bitirdim sukur yarin bir posta daha gelecek okuldan aman ne guzel. Bunun haricinde 300e yakin odev var okuncak ki en korkunc kısım o :KK1:
ya benim kafamda upuzun bir yapilacaklar listesi var ne zaman nasil yapiciim anca dusunuyorum icraat sifir. Istanbula gitmeye uc hafta var ohooo diyordum kalmis iki hafta amanin aman :confused:
hava guzel bugun burda otur otur sıkıldım gucum olaydi cikar yururdum ne guzel olurdu. Yemegim yok aksama bir de onu dusun simdi :kk77:

Bebek donmesi icin kedi inek mi türkcesi bilmiyorum ama bir pozisyon var. Kedi gibi buzusup geriliyorsun. Ise yaradigini duydum.
nasıl bıseymıs o..detay bılıyormusun.. esımın sımdı ogrencılerı var ıcerde kurs verıyor..onlar gıtsın dıcembenı amuda kaldırsın..:KK53:

Ya iremguzum iremguzum kendi bebeni dondurcem diye seslenirken benimkini geri mi döndürdünn nettin :pen son drda bas asagiya cok yakindi ona gore hickiriklar sag kasiktaydi iyiiyice asagida oh diyordum her hickirikta pozisyon ayni anam bugunki hickiriklar tam tersi sol kasikta daha yukardan geliyor napti bu kımılnaz gerisingeri takla mı atti kafam basmadi biturlu taktim ona simdi ben de iyi mi:KK64:

ya eliyle çeviriyor yani ugrasiyor çevirmek için yada ters dogum yaptiiriliyor :KK51:
pekı ters doğumlarda ölüm kalım yada ne bılıyım turkıyede tehlıkelı dıye cok rısklı dıye yapmıyolarya..ordada bebek sıkıntıları cokolmuyormu?

Ya iremguzum iremguzum kendi bebeni dondurcem diye seslenirken benimkini geri mi döndürdünn nettin :pen son drda bas asagiya cok yakindi ona gore hickiriklar sag kasiktaydi iyiiyice asagida oh diyordum her hickirikta pozisyon ayni anam bugunki hickiriklar tam tersi sol kasikta daha yukardan geliyor napti bu kımılnaz gerisingeri takla mı atti kafam basmadi biturlu taktim ona simdi ben de iyi mi:KK64:
anam bacım bunca capaya gırdıgım onca sekle bın kere dönerdı bı çocuk..şaştım kaldım vallahı:KK51::KK64:

Kedi deveydi o sanki. Kedinin pusuya yatısi gibi yere sinip sonra deve gibi hörgucumüzu yani mabadimizi dikip emekliyormuyduk ne ahahah tasvir biraz komik oldu idare edin

ya bunla ilgili cok sey okudum ben kafamda böluk pörçük onlari bi toparlamam lazim daha hypnobirthing kitabimi da bitiremedim. Yuruyus falan da hakgetire doktorun verdigi egzerszleri de yapamiyom ben nasil doguracam ya anca kafamda odaklnmisim artik biseyler yapmam lazim benm de

ben arap sabunuyla siliyorum o duvardaki kanepe çizgilerini , hem kolay çıkarıyor hemde boyaya bi etki yapmıyor , sabunlu su denemedim ama arap sabunu 10 numeroo

Arap sabunuyla sabunlu su aynı şey zaten birinde sodyum birinde potasyum var ama ikisi de sabun ve leke yapmaz.

Kedi deveydi o sanki. Kedinin pusuya yatısi gibi yere sinip sonra deve gibi hörgucumüzu yani mabadimizi dikip emekliyormuyduk ne ahahah tasvir biraz komik oldu idare edin

ya bunla ilgili cok sey okudum ben kafamda böluk pörçük onlari bi toparlamam lazim daha hypnobirthing kitabimi da bitiremedim. Yuruyus falan da hakgetire doktorun verdigi egzerszleri de yapamiyom ben nasil doguracam ya anca kafamda odaklnmisim artik biseyler yapmam lazim benm de
yazdığın seyın turkcesını alabılırmıyım hayatım:KK70:

Back
X