2015 Şubat Anneleri

İçindeki Demir oranını bilsen hergün yiyebilirsin :KK66:

ıykk yok canım demiri her şeyden almayı düşünürüm ama o nimetten almayı düşünmüyorum. kolay kolay meyveden tiksinmem çünkü çok severim meyveyi ama Allah günah yazmasın inan adı bile midemi kaldırıyor :KK8:

olabilir benim kist filan olmadığından sanırım önemli görülmedi hoş kafama göre konuşuyorum burada daha ne diyeceği belli değil,belki haftaya konuşur olmadı bir daha ki gidişimde ben sorarım normal doğuma engel bir durum var mı diye.

Ben her hafta gidiyorum ya habire konuşmaya başladık ;)

sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
B12 = 76 ( alt sınır:126)
HGB= 10,8
O KADAR et yıyorum ve balık yagı kullandım . süt yumurta
balık harıc hepsını yıyorum.
ne yapsamki

TSH : 1,93
bu ne işe yarıyor. özellıkler ıstemıstı doktor.
hep normal cıkıyorda ısrarla bunu neden ıstıyorlar .

demekkı kılonun nedenı tamamen yemek. tsh yüksekse mı kılo alıyorsun

Canım b12 seninde düşük baya sen et yiyorken birde çok şaşırdım bnmde b12 71 çıktı sağlık ocağı dr. ilaç vermesi lazım dr.a sor dedi. Ama bnm kadın doğumcu önemsemiyor hamileliklerde düşüklük olurmuş kanlarda bekletiliyor tahlilden önce dedi oyüzden çıkıyor dedi ama bnm hiç alt sınırın üstüne çıkmadı şimdide hiç bir ilaç içmiyorum troid dışında kaşıntılarım var çünkü. kaşıntı için dün cildiyeye gittim bir sürü tahlil istedi 3 tüp kan verdim birde idrar verdim yarın öğleden snra çıkıcak sonuçlar bakalım bnm kaşıntıların kerameti ne çıkıcak, Ama belki sana ilaç verir konuş dr. unla. Bende mesela çok bariz artık enerjim yok halsizim yorgunum belkide b12 nin etkisi bunlar.

Bu arada cidden troid değerin çok iyi ilaçsız böyle olması süper demek ki senin kilo almanın troidle ilgili hormonsal bişi değilmiş. Ama benim kilo almamda etkisi var sanırım hamişlikten önce hiç bişi yemesemde kilo alıyordum meğer troidim varmış düğünden 1 hafta önce öğrendim düğünden snra ilaca başladık bebekte istiyoruz die ve ben diyorum hamilelikte çok kilo almayışım troidi çözmüş olmamız olabilir gibi geliyor bana. Troid vucutta ki gelişimi metobolik hızı vs hepsini etkiliyor kabızlığım bile ondanmış saç dökülmelerim yıllarca kabızlık çekmiştim ben. O yüzden cidden sevindim troidine canım şükür bişi yok b12 ile kan içinde dr.un ilaç veriri yada doz arttırır :)

bende 2 ocakta görmeye gitcem minnoşumu :KK46::anneadayı:

Kızlar adete 4 gün var.sağ kasıkta bacağa inen sürekli gerginlik hissi,solda arada batmalar,sık idrara çıkma belirtileri arasında.şmdi wc gttim pembe kanla karışık akıntım olmuş :KK43: goğuslermde ağrı hassaslık var.ama daha adete 4 gün var ve bnm adet sancım yada bel ağrım hiç yok ki benm adetmden Bi gün önce belim mutlaka ağrır.ne diosunuz Allah ım kanamaya cevirmesn nolur hepnz gebesnz yaşayanlar bi yardmcı olsa.suan sol kasıkta bacağa inen şiddetli ağrım var yerleşmede sancı oluo mu?sökmez inşallah Allah ım yardımcı ol :KK42::KK42:

Ben ananasi da çok severim :) meyveye genel anlamda düşkunum :)

bende aynıyım sabah akşam meyve tüketebilirim. ama ananasa sanırım alerjim var çünkü ağzımın içi şişmişti yedikten sonra mesela aynı şey kavunda da oluyor zaten ikisini de sevmem aramam. ama avokado benim için gerçekten hayal kırıklığı oldu çünkü mide bulantısı çok yaptı yiyemedim. 2 meyveden uzak duruyorum anlayacağın :)

Başlatsın hiiiç işim olmaz :KK66:
iremguzum iremguzum

o soruşturma sanırım bize değil de bizimle ilgilenmesi gereken ebe için başlatılıyor.
çünkü ben aile hekimimi değiştirmemiştim hala istanbul'daki dr du. gittim haber verdm; ebe dedi ki "ben takip edemeyeceğim için orada bir sağlık ocağına aldırın, haber verdiğiniz için teşekkürler, bir de dilekçe yazar mısınız sonra ben sorgulanırım ilgilenmedim diye" dedi.

bir de devlet hastanesinde gebelik testiniz yapılmışsa pozitifse bu aile hekiminizde gözüküyor diye biliyorum.

Kızlar adete 4 gün var.sağ kasıkta bacağa inen sürekli gerginlik hissi,solda arada batmalar,sık idrara çıkma belirtileri arasında.şmdi wc gttim pembe kanla karışık akıntım olmuş :KK43: goğuslermde ağrı hassaslık var.ama daha adete 4 gün var ve bnm adet sancım yada bel ağrım hiç yok ki benm adetmden Bi gün önce belim mutlaka ağrır.ne diosunuz Allah ım kanamaya cevirmesn nolur hepnz gebesnz yaşayanlar bi yardmcı olsa.suan sol kasıkta bacağa inen şiddetli ağrım var yerleşmede sancı oluo mu?sökmez inşallah Allah ım yardımcı ol :KK42::KK42:

canım pembe akıntı genelde ben hamile kaldığımda hep oluyordu ama dediğin ağrı sancı hiç olmuyordu bende. zaten hamilelikle adet belirtileri çok fazla benzediğinden ayırt etmek anca adetin geçtiğinde oluyor.4 gün daha sabret belki hamilesindir. henüz birşey demek için erken ben genelde 2 3 gün kala test yaptığımda silikte olsa testte belli oluyordu belki sen de de belli olur sabah ilk idrarınla bir idrar testi yap bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah.

benim adet olurken kasıklarım ağrıyorsa o taraftaki bacağımda dizime kadar ağrırdı, aynen öle hissediyordum bende hamile kaldığım ayda ama daha çok batma oluyordu sürekli ağrıdan ziyade hiç kanlı akıntı olmadı ama peçeteye sildiğimde kahvemsi oluyordu adet olucam sanıyordum ben kahvemsi olunca akıntı en çok belirgin olan bnde göğüslerimdeki hasassiyet ve damarlar belirginleşti sertleşti gögüslerim iyice ve vucut ısım arttı. inşAllah içini ferah tut yerleşme flndır bebeği seninledir bol dua et inş canım.

canım pembe akıntı genelde ben hamile kaldığımda hep oluyordu ama dediğin ağrı sancı hiç olmuyordu bende. zaten hamilelikle adet belirtileri çok fazla benzediğinden ayırt etmek anca adetin geçtiğinde oluyor.4 gün daha sabret belki hamilesindir. henüz birşey demek için erken ben genelde 2 3 gün kala test yaptığımda silikte olsa testte belli oluyordu belki sen de de belli olur sabah ilk idrarınla bir idrar testi yap bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
:KK42::KK42::KK42: Allah ım sesimi duysun sökmesn inşallah

Back
X