Canım b12 seninde düşük baya sen et yiyorken birde çok şaşırdım bnmde b12 71 çıktı sağlık ocağı dr. ilaç vermesi lazım dr.a sor dedi. Ama bnm kadın doğumcu önemsemiyor hamileliklerde düşüklük olurmuş kanlarda bekletiliyor tahlilden önce dedi oyüzden çıkıyor dedi ama bnm hiç alt sınırın üstüne çıkmadı şimdide hiç bir ilaç içmiyorum troid dışında kaşıntılarım var çünkü. kaşıntı için dün cildiyeye gittim bir sürü tahlil istedi 3 tüp kan verdim birde idrar verdim yarın öğleden snra çıkıcak sonuçlar bakalım bnm kaşıntıların kerameti ne çıkıcak, Ama belki sana ilaç verir konuş dr. unla. Bende mesela çok bariz artık enerjim yok halsizim yorgunum belkide b12 nin etkisi bunlar.
Bu arada cidden troid değerin çok iyi ilaçsız böyle olması süper demek ki senin kilo almanın troidle ilgili hormonsal bişi değilmiş. Ama benim kilo almamda etkisi var sanırım hamişlikten önce hiç bişi yemesemde kilo alıyordum meğer troidim varmış düğünden 1 hafta önce öğrendim düğünden snra ilaca başladık bebekte istiyoruz die ve ben diyorum hamilelikte çok kilo almayışım troidi çözmüş olmamız olabilir gibi geliyor bana. Troid vucutta ki gelişimi metobolik hızı vs hepsini etkiliyor kabızlığım bile ondanmış saç dökülmelerim yıllarca kabızlık çekmiştim ben. O yüzden cidden sevindim troidine canım şükür bişi yok b12 ile kan içinde dr.un ilaç veriri yada doz arttırır :)
bende 2 ocakta görmeye gitcem minnoşumu