2015 Şubat Anneleri

ben gittim bi kere ,25 haftada , Allah var guzel inceliyolar ama sansimdan iki tane dogum geldi benle ayni zamanda
iki saat bekleme salonunda bekledim 1 saatde bakmalari falan surdu, 3 saaatde çikdim hastneden
ama burdakiler uni hastnesi asiistanlar falan dolu, biri gelsede incelesek ogrensek diye ebkliyolar resmen denek lazim ellerine : )))))))))
Burası gibi ama asistan falan yok da, çok bekliyorsun dediğin gibi doğuma gidiyorlar doğuma giden acili bırakır mı yahu :)

evet demin yanlis soylemisim kordon kaniymis
iyide ben onu saklatmayi dusunmuyorumki zaten çopz gidecek
saklatsan bile 5 yil sonra omru doluyor diye biliyorum
birinin isine yarar belki çope gdecegine

Daha uzun Sürelisi yok muymuş? Bilmiyorum taa bir araştırayım Ankara'da varsa ben düşünüyorum da.

Benimde aklımdan çok geçiyor :) hahaha bu ara kasılmam çok acaba onu mu söylesem diyorum bekliyorum ama :)
kiz oteki çocuklar nasil dogdu kaç haftada oldu senin bilmiyorum ama haftan az deil,sen bi git gorun bahene bul, evde falan doguruyum deme : ))) 3. ler kolay oluyirmus daha kisa suruyormus dogum yani rahim çabuk açiliyormus

Benimkini tam buğday ekmeğine yapıcam eşiminkini normal ekmeğe. Dilim dilim kesip üzerine kaşar dilimleri koyucam pul biber döküp fırında kaşarlar eriyene kadar pişiricem o kadar. B12 en çok kırmızı ette var :KK66:
Benim eşim akşamları aç durur ama asla öyle kahvaltıda yenilecek şeyleri yemez.
Ekmek arası falan,börek, çörek de yediremem. Ya yemek olacak ya da aç durur.

frandayken hasta olmuyormuydun kiz burdada aile dr una gidiliyor ya
gerçi ben çocuklari hiç goturmedim pediatra goturrum, jinekologumuda es geçmem
grip olursam ilaçsiz atlatirim, baskada sebebp olmadi pek sukur aile hekimine, hiç sevmiyorum adami bi haltdan anladigi yok : ))))

Valla normal Dr a gidiyorduk orada da aile hekimi aramadım hiç.

Evet çarpmasın diye koymuşlar. Benimde kılıftan içi görünmüyor. Ondan ilk zamanlar altını doldurup iyice yükselticem beşiği. Ama aralıklar darsa ilk aylarda kenarlığı çıkarabilirsin.
Dns Süngerin yoğunluğu. Süngercide kestircem ben.
Bursada araç koltuğu fabrikaları çok Süngercide çoktur. Lüks sünger vardı bir aralar ama size yakınmıdır bilmem.
Çok sağol esobacım şimdi bakıyorum da yapacak çok işimiz var :) alışverişi tamamladın mı peki?

kiz oteki çocuklar nasil dogdu kaç haftada oldu senin bilmiyorum ama haftan az deil,sen bi git gorun bahene bul, evde falan doguruyum deme : ))) 3. ler kolay oluyirmus daha kisa suruyormus dogum yani rahim çabuk açiliyormus
3. Değil 2. Ama normalde 5. :rolleyes: İşte eşimde alırlar seni diyor ötekinde bu haftalarda sabrettiydim evde fazla sürmedi zaten.. Gidersem Ntv'ye bağlarlar kolay kolay bırakırlar mı o var :KK72::rolleyes:

Valla normal Dr a gidiyorduk orada da aile hekimi aramadım hiç.
aile dr u olmayinca sigorta ucretini karsilamiyor galiba
ama aile dr uda normal zaten : ))
senin belki sosya haklarin degisik oluyodur geçiici olarak burda kaldiysan
sen ne zaman döndün fransadan

3. Değil 2. Ama normalde 5. :rolleyes: İşte eşimde alırlar seni diyor ötekinde bu haftalarda sabrettiydim evde fazla sürmedi zaten.. Gidersem Ntv'ye bağlarlar kolay kolay bırakırlar mı o var :KK72::rolleyes:
3 olan kimdi karistirdim ben : ))
5 nasil oluyor anam valla ciddiyim geç kalirsan evde faaln dogmasin çocuk,ntv ne ki nst mi diyon , e ona baglamadan kasilma varmi nasil bilecekler, en az iki uç saati ggozden çikaracaksin artik hastaneye gidince yapcak bisey yok $
ben çocuklari okula birakip gittim bide trafige takildim esime yetisemedim ise giderken oda çocuklari komsuya birakip ise gitti bende gelince aldim artik : )

Duyda inanma. Hep bırakıp dışarı çıkabilecek tipleriz. Yinee senle ben bir ihtimal çıkarız belki ama Litchi Litchi hayatta çıkmaz.
Belki yoldan çıkarmayı başarıriz onu da :)) gerçi ben çok pimpirikli bi anne olucam büyük ihtimal.. ablamın 5 yaşında bi kızı var onun için gerekli gereksiz öyle çok endiseleniyorum ki ablam senin çocuk yandı diyor..

İstemem karsız memeleket. Benim amcam gümrük müdürü.. Bütün ülkeyi dolaştı ama şimdi izmirde buraya yerleşicem diyo. Demek o kadar güzel bir şehir. Onca yerden sonra en çok izmiri sevmiş.
Ben hiç görmedim.
Evet yaşaması çok keyifli ama yaz ayları sıcağı çekilmiyor, bir de kar hiç yağmaz.Bekleriz esobacığım İzmire.:KK36:

Back
X