2015 Şubat Anneleri

kafası hep benim sağ alt kaburgamda.hıçkırınca mide tarafıma geçiyor elimi koyduğumda genelde kafasını dayar hemen. artık eskisi gibi hareket edemiyor ben anlıyorum şu 1 haftaya göre bile hareketlerinde önemli derece de değişiklik oldu kolu bacağı değerse anlıyorum. zaten şuan yaptıkları hareketler doğduklarında yaptıklarıyla bire bir aynı imiş.

aynen canım benim hareketlerde biraz azalma var hemde değişim var artık içerde dönme sürttürme ittirme gibi kımıldanmaları hissediyorum bende öle dışarı doğru vurma tekme pek yok içimde kımıl kımıl, ama dün çok yoruldum sanki bu gün akşam yemeğinden snrasına kadar pek harektszdi uyuyor gibiydi. Akşam yemeği yedim azcık çikolata parçası yedim sağ bel boşluğumdan çıkacaktı dışarı neredeyse kafayı ittire ittire :KK48: çocuk yemeklemi endeksli die düşünmüyor değilim yemektn snra enerjiyi alıyor çok hareketleniyor.

Valla canim ben 2 dogumumda da sardim bunda da sarıcam.bazı kaynaklarda ise yaramadigini da okudum ama bunda zaten kış olacak boşuna sarsak da bi zararı olmaz.ben hem korse (taytli) olandan giydim hem de uzun Sal gibi şeylerin vardi onlarla sardim.2 Doğumum da normaldi o yüzden gelir gelmez sardim ama sezeryanda Nasil olur bilmiyorum canım.

sağolasın canım,korse sezeryan sonrası takılmaz diyor internette ama bakalım ne yapıcaz

Allah Allah Nasil bu sayfalar olduğu yerde kaldı anlaşılan esoba yok :p

Ne bileyim kaldık biz iki uc çocuklu :KK48: senin de 3.du yanlış hatırlamıyorum değil mi
HE dogru hatirliyon, zaten bi sen bide ben varim boyle voleybol takimina aday çocuklarla : )) ne kladi surda 5 e 6 ya :))))))))

napiyor seninkiler uyuudmu,benim iki numara ha bire evin içinde yuruyup kosup duruyor, en son ablasiyla berbaer yataga birakmistim onu uyuusn diye, abla uyudu o geziniyor esssek : ))

Ne çok konuşmuşsunuz arkadaş :) bazı arkadaşlar kızacak artık ama ben yine gezmedeydim bugün:KK54: Yok arkadaş ben kesin yolda bi yerde doğurcam, sezaryen diye yırtıyorum kendimi ama gerek kalmıycak bu gidişle:KK48: Saah kahvaltımı yaptım, alt kata komşum aradı avm ye gitcez sende gel diye. Tamam dedim. Neyse çıktık baya bi dolaştık. Buarada kotonda erkek pantolonları 20 tl ye düşmüş haberiniz olsun. Ordan özsüt e gittik. Arkadaşımın görümcesi 2,5 yaşındaki oğluyla gelmişti. Özsütte oyun alanı yapmış. Koyduk onu oraya. Sohbet muhabbet derken saat akşam 6 olmuş. Eşim zaten geç gelcm demişti. Onlarınkide sorunlu tipler değiller Allahtan. Sonra arkadaşımın eşi geldi oturduk biraz geldik eve. Evimize yakın cadde var, sağlı sollu restaurant cafeler var ordaydık. Güzeldi valla ama yorulmuşum gezmekten:)

ay anacım çok korktum hep normal doğum videosu izlemiştim kadının bir taraflarını görmeden tabi :KK45: sezeryana cesaret edemiyordum niye edemediğimi anladım o neydi öyle ya :mad::mad: kesiyorlar biçiyorlar resmen çok korktum allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eylesin :KK42:

ay anacım çok korktum hep normal doğum videosu izlemiştim kadının bir taraflarını görmeden tabi :KK45: sezeryana cesaret edemiyordum niye edemediğimi anladım o neydi öyle ya :mad::mad: kesiyorlar biçiyorlar resmen çok korktum allahım hayırlı ve kolay doğumlar nasip eylesin :KK42:

normal doğumunda açık halini izle öyle tepeden bakmakla olmaz:KK45:

biz okuladyken girerdik ameliyata hiç biseye dokunmuyordul tabi :))) uzeakdan izlerdik
sezeryanda bi kesi atip kat kat yag tabakasi kas tabaaksi bilmem ne eliyle hepsini yirtip geçiyordu dr tek hatirladigim bu , 14 sene oldu unutmmaisim nasil bi travma yarattiysa bende : )))))))))
normal dogum odasinda da bulunurduk ama onunla ilgili bisey hatirlamiyorum, sancisi olan kadinin yanind abekler buyuk tuvaleti gelince ebeleri çagirirdik bi onu hatirliuyorum : )))))))

videoya abkmak nerden çikdi kiz aklinimi kaçirdin, dogumdan sonra bak , hamileyken oyle seylere bakilirmi
ben baksam iki saat sonra ruyamda dogurrummm: )))))))

HE dogru hatirliyon, zaten bi sen bide ben varim boyle voleybol takimina aday çocuklarla : )) ne kladi surda 5 e 6 ya :))))))))

napiyor seninkiler uyuudmu,benim iki numara ha bire evin içinde yuruyup kosup duruyor, en son ablasiyla berbaer yataga birakmistim onu uyuusn diye, abla uyudu o geziniyor esssek : ))

Valla ben genelde geceleri 2 numarayı sallarken foruma giriyorum 1 numara da uykusuz sağa sola donup durdu yatağına gidicem dedi sanırım uyumustur.

3. Doğum daha kolay olur diyorlar ya gorucez bakalim.sen de normal doğum yapacaksın kisnetse değil mi canım? Senin diğerleri kaçıncı haftada dogmuslardi?

Back
X