Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen haberleri izledim gece yollara solusyon ve tuz dökücekmiş ibb sanırsın 45 cm kar var affet başlamış gibi davranıyolar ondan sonra yok kar yağmıyo yok barajlar boşOrdan bize gelecek demek. Hoş camdan bakmadım belki de gelmiştir.
Var zaten donemiyorum kalkamiyorum kalktigim zaman on dk iki buklum duruyorumAman ya Allah korusunrahim ağrım var mı
Arkadaslar merhaba bende uzun zamandir sizi sessiz takip ediyormbu hafta tansiyonum yukseldigi icin doktorum 32. Haftada izne ayirmak istiyor ama ben bunu kafaya cok takiyorum ya
(( gerci sadece 3 hafta caliscaktim subat tatiline denk geliyor iki haftasi ( ogretmenim bu arada) bende baska izne ayrilan var mi ? Merak icindeyim
Geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum Sürünüyorum bende senin gibi. Hayat sevincim kalmadı agrilardan allah yardımcımız olsun.
Aynen benimde öle sarı sulu ve çok günde 3 tane günlük ped kullanıyorum dr her seferinde soruyorum suyun iyi diyo
üniversite hastanesine gidiyorum açıkçası umurlarında değil vitamin kan ilacı falan sadece kan sulandırıcı iğnem ilgilendiriyor onlarıBoşver sağlık Ocağı'nı kendi Dr un ne diyor?
Nerelerdesin bakiim sen yine ne işler yaptin temizlikti ikramdi hamarat kadin
Bu pıhtılaşma durumunuzu nsl ogrendiniz kafama takildi bugun insan böyle bir durumu olup olmadgni bilemeyeblir mi![]()
Benimki hepp tepemde. Midemi deşti zaten. Ama bazen aşağıda büyük baskı hissediyorum.Kızlar benim bebek aşağıda leğen kemiklerimde resmen sizin de öyle mi? yoksa bendeki özel durumdan mı kaynaklanıyor
S Sond diye diye getrmissin karı istanbula hadi gozun aydın. Ben gerim gerim gerliyom burda kar haberni duydukca nasil gelcez o kadar yolu hadi geldik benm dr karsida ben nasil gitcem gelcem kontrollere karda kista arac da suremem. Doguma nsl yetsrimi dusunuyordum zati trafik var kar olursa bi de yanmisim ben pofff![]()
Genetik test yaptırdık canım. Pıhtılaşma için trombofili paneli testi. Bizim ilk bebeğimizde Dr yaptırmamı önermişti ben yaptırmamıştım aspirin de kullanıyordum sonra kaybedince gidip yaptırdım iki genimde heterozigot pıhtılaşma çıktı. Iki gende çıkınca homozigotmuş gibi tedavi edilirmiş yani iğne ve aspirinle. Kayıp nedenimiz bu değildi aslında. Neyse hamileyken de yaptırılabilir illa bebiş kaybı olmasına gerek yok yani.
Canim bi site vercem orda cesit csit var ben kendi firmama tasarlattim cikarttim matbaalar uyguna cikartiyohashande canim senden kolonya etiketi icin destek rica ediyorum. Nasil yapabilirim veya uygun fiyatlı yaptirabilirim bilemedim. Nette tavsiye edecegin bi yöntem ya da yer var mi. Esim photoshop ile kolay yapilir diyor örnek bul yeterki çözünürlüğü iyi olsun diyor da nasıl bulayim anlayim yabancı oldugum mevzular
![]()
yine de tek sefer ücreti icin 100tl cok. Ne yapıyolar sanki bu gebelik bebek mevzularinda ticari sömürü heryer mübarek![]()
canım sorunca burayada yazarsın bilgilenelimBen de bir sorayım bakalım Dr uma