2015 Şubat Anneleri

Arkadaslar merhaba bende uzun zamandir sizi sessiz takip ediyorm :KK43: bu hafta tansiyonum yukseldigi icin doktorum 32. Haftada izne ayirmak istiyor ama ben bunu kafaya cok takiyorum ya :KK43:(( gerci sadece 3 hafta caliscaktim subat tatiline denk geliyor iki haftasi ( ogretmenim bu arada) bende baska izne ayrilan var mi ? Merak icindeyim

Var var. Iyi ki ayrılmışız diyoruz. Senin bir de tansiyon problemin varsa Dr unu dinle derim.

Kızlar sarı turnusol kagidi ile test yapıp normal vajinal akıntı mi yoksa amniyotik sıvı mi ayırt edebilirsiniz

Kızlar benim bebek aşağıda leğen kemiklerimde resmen sizin de öyle mi? yoksa bendeki özel durumdan mı kaynaklanıyor

hashande hashande canim senden kolonya etiketi icin destek rica ediyorum. Nasil yapabilirim veya uygun fiyatlı yaptirabilirim bilemedim. Nette tavsiye edecegin bi yöntem ya da yer var mi. Esim photoshop ile kolay yapilir diyor örnek bul yeterki çözünürlüğü iyi olsun diyor da nasıl bulayim anlayim yabancı oldugum mevzular :(

Nerelerdesin bakiim sen yine ne işler yaptin temizlikti ikramdi hamarat kadin:KK66:

Bu pıhtılaşma durumunuzu nsl ogrendiniz kafama takildi bugun insan böyle bir durumu olup olmadgni bilemeyeblir mi o_O

Genetik test yaptırdık canım. Pıhtılaşma için trombofili paneli testi. Bizim ilk bebeğimizde Dr yaptırmamı önermişti ben yaptırmamıştım aspirin de kullanıyordum sonra kaybedince gidip yaptırdım iki genimde heterozigot pıhtılaşma çıktı. Iki gende çıkınca homozigotmuş gibi tedavi edilirmiş yani iğne ve aspirinle. Kayıp nedenimiz bu değildi aslında. Neyse hamileyken de yaptırılabilir illa bebiş kaybı olmasına gerek yok yani.

Arkadaşlar bu akıntı konusu konuşulmuş sanırım bu haftalarda olan bir durum. Benimde son hafta arttı ve rengi koyulaştı. Okuyunca sizi rahatladım demek genel bir hal:KK73:

Kızlar benim bebek aşağıda leğen kemiklerimde resmen sizin de öyle mi? yoksa bendeki özel durumdan mı kaynaklanıyor
Benimki hepp tepemde. Midemi deşti zaten. Ama bazen aşağıda büyük baskı hissediyorum.
Yukardaki hareket fazla sanırım bacaklar yukarda.

S Sond diye diye getrmissin karı istanbula hadi gozun aydın. Ben gerim gerim gerliyom burda kar haberni duydukca nasil gelcez o kadar yolu hadi geldik benm dr karsida ben nasil gitcem gelcem kontrollere karda kista arac da suremem. Doguma nsl yetsrimi dusunuyordum zati trafik var kar olursa bi de yanmisim ben pofff:mad:

Esobanın eşinin deniz uçağı var beş dakikada geçirir seni karşıya ;)

Genetik test yaptırdık canım. Pıhtılaşma için trombofili paneli testi. Bizim ilk bebeğimizde Dr yaptırmamı önermişti ben yaptırmamıştım aspirin de kullanıyordum sonra kaybedince gidip yaptırdım iki genimde heterozigot pıhtılaşma çıktı. Iki gende çıkınca homozigotmuş gibi tedavi edilirmiş yani iğne ve aspirinle. Kayıp nedenimiz bu değildi aslında. Neyse hamileyken de yaptırılabilir illa bebiş kaybı olmasına gerek yok yani.

Simdi benim ilkinde de böyle bir araştırma vb olmadi adi bile gecmedi hatta. Sezeryan da oldum eeğer böyle bir sorunum varsa belli ederdi diymi kendini. Hayir madem muhim bisey niye tedbiren bakilmiyor ki cok mu zahmetli maliyetli öğrenmesi

hashande hashande canim senden kolonya etiketi icin destek rica ediyorum. Nasil yapabilirim veya uygun fiyatlı yaptirabilirim bilemedim. Nette tavsiye edecegin bi yöntem ya da yer var mi. Esim photoshop ile kolay yapilir diyor örnek bul yeterki çözünürlüğü iyi olsun diyor da nasıl bulayim anlayim yabancı oldugum mevzular :KK43:
Canim bi site vercem orda cesit csit var ben kendi firmama tasarlattim cikarttim matbaalar uyguna cikartiyo
http://www.zazzle.com/baby+stickers?pg=9

yine de tek sefer ücreti icin 100tl cok. Ne yapıyolar sanki bu gebelik bebek mevzularinda ticari sömürü heryer mübarek:KK43:

Yok yüz lira değil dört sefer önce girmiştim sonra parayı ödedik bundan sonra da daha ne kadar girersek yani. Sonrakiler için ödemiyoruz.

Bebek ütüsü zamanı.
Üşen Üşen nereye kadar.
Birde çay demliyim kendime geleyim azucuk
Sıkıntı bastı. Eşim 20 gündür mesaide. Yıl sonu millet habire araba alıyor. Otomotiv sektörü hareketli.

Back
X